Loganul si bolile psihice!
![]() ![]() ![]() |
Loganul si bolile psihice!
workarea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|||
raduckz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 06 ![]() |
Nu inteleg de ce il bagati in seama
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4MPI
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Da moderatorii care este , ce fac ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
... sunt in vacanta ...
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Deocamdata nu cred ca am luat nici un virus de la masina poate o mica ciuperca la piciorul drept probabil de la acceleratia care tot zbarnaie
![]() ba din potriva am vazut la altii ca au asa un orgoliu ranit daca ii depaseste un logan.unu cu un cielo pe sos alexandriei l-am depasit si dupa cativa km vine din spate mancand norii chiar la intrare in localitate ma depaseste si il ia radaru avea in jur de 100 la ora ,dupa care il trage pe dreapta (2 dec 2006). l-am salutat pe pustiu respectiv politicos si pe tacsu care era in dreapta ![]() ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 3 Jan 2007, 16:55 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.707 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Is membru aici din noiembrie 2004 si cred ca am vazut destule elucubratii scrise pe acest forum, da' asta cu "Loganul si bolile psihice" le intrece pe toate.
La Multi Ani! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Eu cred ca ar trebui facuta o sectiune speciala in care sa scrie toti astia - o sa fie si ei fericiti ca au unde sa-si scrie gandurile care ii macina si noi ca nu o sa citim tampeniile lor...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Eu cu Loganul inca nu am apucat sa ma imbolnavesc dar am un var care s-a imbolnavit de la un BMW din anii '80 (ca nu s-a umilit omul sa-si ia Dacia). Cand a vazut cat il costa piesele de schimb si cat "papa" la suta (daca nu ma insel era si pe benzina) l-au apucat pandaliile. A zis bogdaproste cand a reusit sa-l vanda iar de atunci conduce o berlina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da faceti bai nene si voi o sectiune unde sa se planga astia care au ceva cu Loganu. Si o linie telefonica non-stop. Eventual asistenta medicala in cazul in care ai BMW si te depaseste un Logan si faci crize la volan si iti creste tensiunea si lesini.
Bai frate, cand ai seria 5, nu te mai **** grija de Logan. Deci, inca un coleg care abereaza in profil. This post has been edited by andu911: 3 Jan 2007, 19:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
LOL Am un prieten care a trecut de la BMW 3 (ceva mai vechi de prin 2000-2003) la Logan, il vad dimineata cum merge la serviciu cu Loganul 1.5dci rosu, trebe sa-l intreb ce l-o fi apucat de o facut miscarea asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
andu 911
da tu de unde stii ca are omu bmw? pt simplu fapt ca e fan bmw? naiv mai esti ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai vindea cineva un Cadillac Escalade.....
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmw-fan |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 43 Joined: 9 April 06 ![]() |
oameni buni! stati flexati, nu va mai agitati atata. problema mea stiu ca este ca am BMW,dar asta nu trebuie sa va insulte,suntem pe un forum tehnic. doream sa sa se exprime ce-i cu probleme reale la logan, care au sau avut probleme serioase cu masina, si care regreta intr-un mod sau altul ca si-au luat Logan.voi ati sarit cu mic cu mare subintelegand ideia topicicului,si ati dat raspunsuri care nu se incadreaza aici (cu unele exceptii).dar topicul vad ca e cel mai reusit pe saptamana aceasta.va multumesc.tineti-o tot asa.
This post has been edited by bmw-fan: 3 Jan 2007, 21:37 |
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bre numai stingeti focul cu benzina.....ca vad ca omu' se distreaza copios.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Nero |
![]()
|
Eu sunt foarte multumit de masina daca ar fi sa-mi iau alta tot Logan mi-as lua pe bune. Sinura problema care ma zgarie pe creier e stergatorul care scartie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tip: Ia-ți ștergătoare nemțești Alca din Carrefour până în 10 Ron buc. și sunt super.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
bmw-fan |
![]()
|
scartie pentru ca s-a intarit cauciucul deja.numai ai ce-i face.recomand champion, valeo,kyddo.
|
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
Nero |
![]()
|
Scartaia de cand am luat-o. Interesant ca numa ala de pe partea mea face ala de la nevasta nu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
bmw-fan |
![]()
|
50 cu 50
|
--------------------
BMW
530 D
2002 Edition Lifestyle
- /
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si ce vrei acum ? Sa-mi iau A8 ca sa am voie sa comentez aberatiile pe care le spui ?
Eu nu inteleg ce ai tu cu problemele loganului. Cu ce te deranjeaza ca Loganu are probleme, de ai ajuns tu, mare sofer de pe bmw sa iti faci cont aici, sa aduci lumina pe forumu DaciaClub. Si fac pariu ca tu, cu inca cativa de pe aici, aveti ceva stricat la computeru de bord, de va apucati sa scrieti astfel de topicuri. |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bero ia inceraca sa pui stergatorul care scartaie invers ,sa-l intorci.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(Kunt @ 3 Jan 2007, 18:57) Eu cred ca ar trebui facuta o sectiune speciala in care sa scrie toti astia - o sa fie si ei fericiti ca au unde sa-si scrie gandurile care ii macina si noi ca nu o sa citim tampeniile lor... Eu cind am mai zis asa ceva nu m-ati bagat in seama. Degeaba faceti apel la moderatori, ca nu au ce face, aici nu se incalca nici un punct din regulament. Ideea e sa avem mai multa minte si sa nu punem botul, dar vad ca e greu. Reiau propunerea: sa facem un subforum la Cafenea. Ideea mi-a venit de pe Vwforum, la ei se cheama "No comment. In acest subforum se muta topic-urile considerate inutile sau deplasate". Mi se pare foarte corect asa, nu il sanctionezi pe om degeaba, nu stergi topicul, dar il bagi in debara. LE: o sa insist pe idee si, daca nu prinde aici, o sa fac poll, apoi o s-o ridic si la "Probleme forum". Pe cuvint! Dom'le, fara spirit de initiativa nu facem nimic in tara asta ![]() This post has been edited by workarea: 4 Jan 2007, 01:02 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nu mai stiu cand ai zis, dar cred ca e o idee excelenta. Astea nu sunt subiecte de cafenea, ar trebui sa se faca un fel de recycle bin, ceva in care sa stea toti meseriasii cu topicuri de-astea - fanii bmw, vanzatorii de cadilacuri, etc...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
workarea |
![]()
|
Precizez ca ideea e foarte democratica, in sensul ca la respectivul "No comment", unde le-ar baga moderatorul daca s-ar impune (si e clar ca anumite topicuri sint din start menite sa junga acolo, stiti bine la ce ma refer), ar ramine deschise pina in momentul in care ar incalca regulamentul. Adica doritorii si-ar putea consuma energia in voie.
Da, este nevoie de o separare intre topicuri gen "Vreau sa slabesc", "Unde gasesc Gerovital?", "Filme", "Carti", "Religia in scoli", "Culinare", "Spaga la spital" etc. etc., pe de o parte, si aberatii gen "Loganul si bolile psihice", "La Logan curge apa pe teava de esapament", "Mi-am luat Escalade" (in cazul in care topicul incepe cu "eu nu pot sa inteleg de ce Dacia e o masina cu atitea probleme"). Nu ar fi vorba de abuz sau discriminari: astea sint topicuri idioate din start, chiar daca nu incalca regulamentul. A nu se intelege ca militez pentru exilarea topicurilor care, vezi doamne, ar sifona imaginea Dacia - nici vorba. Acolo ar trebui mutate si topicuri gen "Posesorii de Mertzane sint in majoritate manelisti", "Uite-l pe cel mai urit om din lume" (am avut si asa ceva) sau mai stiu si eu ce cretinitati. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ bmw-fan,sunt nebun ,vreau Logan si cand o sa-l am o sa fiu si mai nebun [ma imbrac in sirena si fac poze cu toata plaja]
Multumit de raspuns? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bah asta e avem masini jalnice mancati-as unde mai pui ca te si imbolnavesti de la ea ,unde le-o fi fost capul astora de la Dacia cand le-au conceput/fabricat !
@bmw-fan de unde stii tu ca apare aceasta boala ?? Daca tu ai avea un bmw ca cel din avatar si am incepe noi eviden posesori de bmw sa spunem ca bah ce scartie/bate /uruie /urla masina asta e proasta rau nu e buna vezi ca pe la50 mii o sa scartie bordul ... tu cum te-ai simtii ?? Ce sa zis se aud diferite zgomote batai ce or fi dar nici nu ma obosesc sa le bag in seama cel putin am masina fizic nu imaginar... stai calm ca si eu visez la un A4 sau Leon ! Ai deschis un topic inutil vrei sa reamintesti ceea ce am vorbit si pana acum ! Salutare, Ci_co LE: curios de ce lumea cenzureaza numarul masinii ??? din moment ce te dai in spectacol cu masina da si numarul sa te recunoastem pe strada ! This post has been edited by Ci_co: 4 Jan 2007, 10:33 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai gata. Trebuie sa inchid topicul cu mentiunea ca observ cu mare dezamagire ca simtul umorului e prezent din ce in ce mai rar pe forum.
Am vrut sa sterg topicul inca de la primul post, dar am zis ca e rost de ceva distractie in el. Insa vad ca v-ati apucat de injuraturi si insulte iar majoritatea glumelor sunt absolut penibile. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 04:54 |