Zgomot ciudat..., doar cand e in viteza
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat..., doar cand e in viteza
Siconi |
![]()
|
||
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
|
||
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Și a mea face așa, în special în treapta a 2 la turații joase, la cald, se aude un fel de zornăit. Vara trecută am schimbat bucșa din volantă, dar eu pe pârghiile de debreiere ( soare ) am un fel de bucșă, nu știu denumirea tehnică, care are rolul de a nu uza rulmentul și pârghiile, l-am întrebat pe mecanic, și explicația a fost că toate daciile care au așa ceva montat, scot acest sunet.
De cele mai multe ori se aude în treapta a 2 la cald, dar când merg drumuri lungi se aude și în treapta a 3 și să nu exagerez, dar cred că se aude și în treapta a 4. Eu bănuiesc, că, ar fi ceva de prin cutie... Acum te întreb eu pe tine, ai acea bucșă la ambreiaj? |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:45 |