Logan, a doua masina straina din Rusia
![]() ![]() ![]() |
Logan, a doua masina straina din Rusia
mihait |
![]()
|
||
![]() Idei putine si fixe ! Group: Members Posts: 81 Joined: 27 October 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
BK
1996
- Nan ---
N/A |
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Cum adica masini straine, nu se fabrica si in Rusia?
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@testike
Eu ce sa zic.....daca in Romania in anii 90 singura masina romaneasca era Dacia, desi Daewoo se fabrica aici inca din 94, in mintea romanului cielo, tico erau masini straine. Asa ii si la rusi. Deci nu te mira. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La rusi se ASAMBLEAZA CKD-urile, nu se produc...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@driverx Psst , vezi ca daewoo a inceput sa se fabrice aici in 1997 . Primul lot de daewoo venit DIN KOREA s-a vandut prin mai 95 . Ca idee!Mai mult , niciodata Dawoo nu a avut componente 100% romanesti .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Si Dacia le are 100% romanesti?!?
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da body, poate ai dreptate cu anul, nu zic, nus fan Daewoo si nici n-am fost, dar vasile82 are dreptate. Plus ca masina aia a fost buna dar la cat s-a taiat aici in rrumenia prin ea, n-ai vrea sa stii. Ma tem ca nici dacia n-a facut-o in halul asta cu renault 12 decat in crancenele perioade 90-93/94.
Am logan. Inca caut piese importante...romanesti pe el. Inca n-am gasit. Dar sincer, asta nu ma face sa cred ca am o masina "straina" cum ii gadilea pe unii proprietari de Daewoo... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e doar asamblata din CKD, atunci e straina, pana si VINul sta marturie.
PS: driverx, nu iti bate capul. Unii cumpara masini din Coreea cu componente facute in Romania si nici nu stiu ![]() ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu sunt asa de mandri ca aia de cumpara masina nemteasca "de la mama ei" (asamblata in Germania) cu componente romanesti.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
driverx |
![]()
|
Mda, cred ca putem incheia totusi. Cred ca v-ati prins ca de minim 100 ani traim un fenomen numit globalizare.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
total de acord. Era Furmont aseara la TV spunand ca 60% din piesele de pe Logan de azi sunt made in ro |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
"Eu ce sa zic.....daca in Romania in anii 90 singura masina romaneasca era Dacia, desi Daewoo se fabrica aici inca din 94, in mintea romanului cielo, tico erau masini straine."
Vorbesc in cunostinta de cauza: TICO NU S-A FABRICAT NICIODATA LA CRAIOVA, DOAR S-A IMPORTAT . La fel si primele Cielo, pana in '99. Iar masinile DAEWOO fabricate la Craiova au marea majoritate a pieselor fabricate in Koreea si asamblate in RO. Poate ca de aia sunt asa de fiabile masinile Daewoo aduse din Koreea. La cele fabricate in Ro calitatea a scazut putin cate putin (in unele cazuri-de ex Cielo). Nubira inca e masina. De ce, de ex, masinile Dacia facute pt export sunt mai bune decat cele pt romanul de rand? De ce se duc unii in HU si-si aduc Logan? Care este. |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
deoarece puteai sa iei o configuratie de baza cheala pe care sa ai AC si servo la inceput si apoi nu plateai TVA ul masinii ci doar 100 euro (cu numere cu tot la unguri) si 100 euro acciza in RO.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Tabla, din pacate, e facuta si prelucrata in RO (si se stie ce inseamna sa o faca romanii), motoarele si cutiile sunt fabricate in RO, dar cu piese aduse din Koreea. Deci amandoi avem dreptate, iar pe tatal tau nu il contest, in definitiv el stie mai bine ca mine.
La multi ani (primul meu post aici in 2007) ! Fie ca integrarea in UE sa ne aduca un trai mai bun (sper, cu toate ca nu prea cred). Credeti si voi, poate din sperante reunite vom rezolva ceva ! |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca maine se fabrica Mercedes in Romania inseamna ca sunt romanesti si le bagam la aceeasi categorie cu Logan?
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:49 |