help, instalatie electrica
![]() ![]() ![]() |
help, instalatie electrica
plopdaniel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1988
- b-38-wlv
|
|||
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
nu ai masa buna la acel stop
|
-------------------- |
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ciudat....sfatul meu e sa te duci la servis.....aia dau si garantie la reparatie...daca nu cunosti nu te juca cu firele......
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
daca ti s-a umblat la legaturile la stopuri inseamna ca ti-au fost legate aiurea firele; fixeaza bine masa si ia-le pe rand:
pui avaria si ia pe rand firele si-l legi pe cel corespunzator; stingi avaria si pui pozitia si iei la rand restul de fire;ai rezolvat si pozitia; pune ceata si gaseste-l si pe acela; astea trei trebuie facute primele; lasa la urma becurile pe contact: pune contactul si bagi marcharriere; din cel doua fire ramase, unul va fi cel bun; ia repede contactul si leaga firul ramas la legatura de frana; in max juma de ora o rezolvi singur (cand mi s-a inlocuit cutia de la roata de rezerva, mi-au demontat si stopul dreapta; cand sa-l puna inapoi.....) |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
nu ai masa buna. nu-i mare lucru. curata bine locurile oxidate de la contactele becurilor
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
masa vine de la stopul din dreapta la cel din stinga (fir negru)si se leaga la caroserie in partea stinga in zona unde este lampa de iluminare portbagajunde este prinsa balamaua si arcul de la capota spate
sau sa ai un scurt pe instalatie becurile se aprind tare sau mai slab daca se aprind slab atunci nu ai masa la unele becuri scoate capacul ala de plastic cu o cheie de 8 si verifica masele becurilor care trece de la un bec la altul This post has been edited by bygy007: 7 Jan 2007, 20:28 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:41 |