Furtul de avatare, a inceput?
![]() ![]() ![]() |
Furtul de avatare, a inceput?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
aaa..... si mie mi se pare ca avatarul lui Jimbo (vezi mai sus) seamana cu al meu... sa reclam un plagiat?
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Seamana adica e aceaiasi idee. La mine nu e aceiasi idee, e IDENTIC si la fel....
Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 4 Jan 2007, 09:21 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
QUOTE(Victorine @ 4 Jan 2007, 09:08) aaa..... si mie mi se pare ca avatarul lui Jimbo (vezi mai sus) seamana cu al meu... sa reclam un plagiat? ![]() Si mai suntem si din aceeasi zona... (ceva e putred in Banat) ![]() ![]() PS: Stiloul tau a mai fain. This post has been edited by jimbo: 4 Jan 2007, 10:07 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Alydor te mai mira ce se intampla nu vezi altii se lauda cu masini imaginare , tie ti-au furat avatarul !!! NU mai exista pic de RESPECT sa va fie rusine ca nu sunteti in stare sa va faceti un avatar .
Partea buna care este ca te venereaza vor sa fie ca tine Alydor deci tu pentru ei esti un zeu ![]() V-am salutat cu respect pe cei care nu fura avatare/pe cei care stiu ca respecte ! This post has been edited by Ci_co: 4 Jan 2007, 10:20 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Alydor |
![]()
|
Astept cu nerabdare inaltarea statuii in cinstea mea... Sper sa nu fie post-mortem... Azi maine vad ca o sa apar prin diferite calendare ca sfantul Alydor....
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum ramane, ai vorbit cu omul poate a luat de pe google acel avatar ? (ca si tine)
Suma aspectelor, amc. This post has been edited by amc: 4 Jan 2007, 11:12 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Alydor |
![]()
|
Eu nu am luat avatarul de pe google... asta e diferenta... Avatarul l-am facut eu ...Daca luam avatarul de pe google nu ma agitam atat, dar atata timp cat muncesti pentru ceva si apoi ti se fura munca ....
Suma respectelor, Alydor. This post has been edited by Alydor: 4 Jan 2007, 11:19 Attached thumbnail(s) wireframe.jpg ( Size: 133.96k ) Number of downloads: 277 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trebuia sa-l faci personalizat, ceva de genul "alydor inside" , si nu-l mai fura...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau Doru-n Alydor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
Si cu dizalu ce fac? Ideea era de dizal nu de Alydor....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Vezi ce patesti daca acorzi suma respectelor la toata lumea ?! Unii te-au luat de fraier si ti-au furat si avatarul !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Si eu imi gasesc posturile mai usor, dupa avantar, si cunosc multi de pe forum dupa avantar.
Inmultirea respectelor, XMihai |
--------------------
.
.
.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Așa e, e mult mai ușor să găsești un user după avatar.
Alydor cum ți s-a mai spus, personalizează-ți avatarul ca să dormi liniștit. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alydor |
![]()
|
Asadar se pare ca nu exista nici o cale de a impiedica furtul de avatare... Ar trebui stipulat in regulament asa ceva. Eu personal imi gasesc mult mai usor posturile dupa avatar...
Pentru cei care nu fura avataruri, suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Noi , cei de la Zaraza, ii respectam pe domnii care-si fac singuri avatare si nu le fura de la Alydor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
corel-ul ala in care l-ai facut avea licenta?
ai inregistrat avatarul ca marca cu drepturile de autor? daca nu atunci nu este al tau ![]() p.s. glumesc da asta e tara in care traim...putin bun simt , din ce in ce mai putin ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
Intamplator Corelu' ala are licenta... Daca ar fi sa inregistrez fiecare grafica care o fac si sa tin hartzoagele care atesta chestia asta intr-un an as umple 20 de bibliorafturi din alea mari...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu ii rog pe toti cei care si-au "luat" drept avatar avatarul lui Alydor, cel putin pe acest forum, sa-si puna altul. S-ar putea sa dau niste banuri lungi si indelungate lui alydor, si din "intamplare" s-ar putea sa ma iau dupa avatar si sa se trezeasca altcineva cu banurile respective. Daca intelegeti ce vreau sa spun...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
Da' ce pacatele mele facui maica sa imi dai ban? Ca nu gresii cu nimic la nimeni...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Nu făcuși nimic, klaus se referă la altceva.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jan 2007, 00:52) ...Daca intelegeti ce vreau sa spun... QUOTE(Alydor @ 6 Jan 2007, 16:33) Da' ce pacatele mele facui maica sa imi dai ban? Haidi bre că el ține cu tine. ![]() În altă ordine de idei, caută legea aia a copyleftului ( ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Gata sa traiti, trebuie sa-mi caut alt avantar, imi place a lu DragosP
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai, joacă-te cu focul!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc sa aduc niste benzina, sa fie flama mai mare
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
klaus iote ... se pare că cineva ți-a furat avataru'
![]() This post has been edited by EUROPE_: 6 Jan 2007, 19:25 Attached thumbnail(s) Clipboard8.jpg ( Size: 130.01k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa vad cine fura avatarul asta al meu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:17 |