Internet Mobil, Alegere Corecta?
![]() ![]() ![]() |
Internet Mobil, Alegere Corecta?
Angelescu Cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|||
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza si cati sunt conectati pe o celula la un moment dat. Ca daca esti la Cuca Macaii singurul client cu date de la Zapp, cred ca merge de rupe. Dar daca esti in Bucuresti, intr-un cartier cu inca enspe mii de clienti care vor 2MBps, apar congestii. Asta este, suntem intr-o tara unde ce e ieftin e prost, ce e bun e scump... Mai trebuie sa treaca ceva vreme pana cand cu 20USD/luna vom avea fara probleme net nelimitat pe mobil cu viteze de 256-512Kbps.
LE: acum cativa ani cand ma dadeam pe dial-up visam la o conexiune 64Kbps nelimitata pe care sa o platesc putin. Acum am 512Kbps teava nelimitat la Astral si platesc mai putin decat factura Romtelecom de acum 2-3 ani plus contul de dial-up de la provider. Cam la fel va fi si pe mobil. Cred ca vor mai trece vreo 2-3 ani pana se dezvolata infrastructura si se mai ieftinesc echipamentele (atat cele folosite de provideri, cat si telefoanele end-userilor). This post has been edited by Dic: 6 Jan 2007, 00:02 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
@RainHawk
Poza ta e relevanta in cazul in care ai testat pe o conexiune mobila... Ca asa am si eu 4.30 Mb/s banda...dar mobilitatea e restrictionata de lungimea cablului ![]() Attached thumbnail(s) test.jpg ( Size: 83.57k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vlaicu_big |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 7 Joined: 12 January 06 ![]() |
la internet zapp sunt de kkt! am renuntat la internet de la ei si am luat 3G de la vodafone. pentru convorbiri - zapp rulz! in schimb vodafone sint magari cand vine vorba de telefonie: am stat o ora in asteptare ca sa gasesc un cnsultant de relatii clienti ca sa imi dezactiveze panarama aia de mesagerie si ma deconectat ca `nu ati ascultat instructiunile din meniu`
|
--------------------
VW Passat 2.0 TDI
full options
decembrie 2006
- XX-yy-BIG in curand Honda Accord 2.4i
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit am intrat si eu in rand cu lumea
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
merge rezonabil, confirm si eu.
doar ca dupa ce depasesti limita de 1 giga/3 giga, viteza scade considerabil.uneori ii ia si zeci de secunde sa deschida o pagina, uneori nu:P! in masina la 130kmh ii ia juma de ora sa deschida un gugle! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Traiasca fibra!
Despre net mobil.. la pret nu ma pot pronunta ca nu il platesc eu, dar am si vodafone si orange, (prin card wireless pcmia de la Orange si de la Vodafone) Concluzia.. parca orangeul are viteza ceva mai mare, dar sunt perfect acceptabile amandoua. cat despre partea cu fibra - vezi attach - nu e photoshop.. retea gigabit. Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 167.07k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Imi pare rau ca nu am salvat testul facut cu 3g-ul oferit de vomafone pe speedtest.net ....
Nu stiu daca acele carduri pcmcia suporta vitezele de pana la 7,2 Mbps, insa cu cel pe usb care arata ca un stick de memorie, chiar in teste cu diverse servere din ro si cu ceva din Eu chiar au fost viteze de 6,5-7,2 Mbps... iar pe upload de aprox. 3 Mbps... Din cate am putut testa, in buc si cta functioneaza la vitezele astea ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
eu am vodafone 3g broadband abonamentul de 1 mb,in severin merge super se conecteaza cu 3.6 mb/s.dar ce ma fac eu cu el la tara(vreo 16km de severin)unde abia se taraste cu fantastica viteza de 53.6kb/s
mai am eu pretentii de download cand cu multe matanii si rugaciuni abia mi se incarca paginile!!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Acoperirea este afisata pe site-ul Vodafone - e clar ca unde nu apare 3G este GPRS. O sa ajung si eu pe la tara peste cateva zile insa nu am sperante mai mari de GPRS.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am si eu de 1 luna internetu asta cu card expres/34 ,merge super,nu e el net de downlodat etc da merge
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Internet mobil cu tarife convenabile în roaming știe cineva?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
b3ny, si dupa ce depasesti limita cum merge?
|
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai greu ... presupun.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AIX |
![]()
|
Sunt la tara, bineinteles - GPRS. Viteaza oscileaza foarte mult (bps-kbps), insa este functional, in cele din urma
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La voda e naspa ca nu au edge...ai iesit din 3G dai in gprs...la orage iesi din 3g+ dai in 3g dupaia in edge si abia dupaia in gprs...pentru necunoscatori acestea sunt diferite tehnologi ale functionarii retelei de date..practic e legat de viteza...
Cel mai ieftin abonement de la voda e mai scump si mai slab decat cel mai ieftin de la orange...ce sa mai zic de zapp...unde daca nu vezi cerul nu ai semnal... netul de la orange si voda este chiar ok...cu cateva plusuri in plus pentru orange...zapp-ul dupa parerea mea nici nu poate intra in discutie pentru ca este preea scump... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
hotaraste-te, la voda e naspa sau e chiar ok?
|
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Comparativ cu zapp sunt amandoua foarte ok, la voda am spus ca e nashpa ca daca nu mai ai retea 3G cazi direct in GPRS si nu in reteaua mai rapida EDGE care este disponibila doar la orange
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
adevaru ca niciodata nu ne multumim cu cat avem, mereu vrem mai mult, dar in fine asta e calea evolutiei... In sine netu de la zapp selasa sub asteptari... eu in primele luni aveam net cu viteza buna, dupa 3-4 luni mi se deconecta mereu sa nu mai zic de viteza, dial-up facea de la distanta orice serviciu mobil zapp
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:47 |