Husa schimbator, Se poate inlocui? Cat costa
![]() ![]() ![]() |
Husa schimbator, Se poate inlocui? Cat costa
solenza_scala |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
Candyman |
![]()
|
![]() Membros Group: Members Posts: 63 Joined: 21 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare prin ianuarie in Cora husa schimbator 6 lei si nu se schimba foarte usor daca ai ambitie
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Slick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 February 05 From: Bucuresti ![]() |
O merge husa + maciulie de logan ? Stie cineva de vre-un tutorial cu poze ? Multumesc anticipat
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- xxx
|
|
sapte62 |
![]()
|
![]() rezervist Group: Members Posts: 65 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate e tarziu deja, dar eu am pus o husa aftermarket facuta de un amic cu mana buna. Eu am vrut din piele, ma plictisisem sa schimb la viniluri. Nu cred sa sara de 40-50 RON
|
--------------------
BMW 218i, 2019 -
Sandero 1.0 ECO-G, 2021
.
|
|
ingRotaru |
![]()
|
![]() Inspector ITP 0765.979.952 Group: Members Posts: 33 Joined: 12 August 09 From: Bucuresti ![]() |
salut.
Mi-am pus eu maciulie+burduf schimbator de logan. Dar se fac 2 operatii pentru o imbinare fina. 1. se i-a plasticul alb care ramane pe levierul de comanda si se pune pe masina ta 2. se desface cu o lama elasticul de la burduful vechi si se coase pe cel de logan la masina de cusut. iese super si este de 10 ori mai frumos ca cea de solenza. bafta. |
--------------------
CHEVROLET
AVEO
2007
- TR 11 RTR ===>>> STATIE I.T.P. sector 2 - Bucuresti <<<===
---------------------0 7 6 5 9 7 9 9 5 2------------------------- |
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
mie incepuse sa imi joace nuca (am fost la ITP, acolo era un posesor de solenza scoala care ma intreaba daca imi joaca nuca, eu ii spun ca nu, cand ma urc in masina nuca mea era intoarsa, ITP-istul a avut grija sa traga de ea cu simt de raspundere probabil)
am tras de partea de jos a husei (este un elastic) in laterale si apoi in sus, astfel se vede tija schimbatorului. sub nuca este un inel din cauciuc ce tine husa pe nuca, se trage de inel in jos, astfel se desparte husa de nuca. intrucat nuca deja juca am tras-o doar in sus si a iesit fara probleme, am pus niste silicon si deocamdata sta bine daca vrei sa inlocuiesti husa poti sa te uiti pe la bursa sau poti confectiona din piele avand husa veche ca si model din cate spun ceilalti se potrivesc si cele de logan |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:40 |