M-am saturat
![]() ![]() ![]() |
M-am saturat
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
|
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, da' cand vezi bata mai ai ceva timp s-o intinzi..
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bj @ 6 Jan 2007, 22:29) andu am uitat sa iti mai spun ceva: desi nu se afirma in gura mare numarul de romani care se uita la TV este in continua scadere in ultimul an. Tin sa te contrazic. Am rude la tara. In satul respectiv nu a ajuns cablul TV (e cam la 3 km de comuna - unde este cablu TV). Asa ca in luna noiembrie a anului trecut au venit cei de la RDS cu DigiTv si le-au montat ligheanele respective in curte, asa ca toti satenii au asa ceva, dupa principiul iei acum platesti la anul, cu abonament gratuit 1 an, etc........ Asa ca toata iarna ce crezi ca fac satenii? NU mai vorbesc ca 1 luna au avut toate canalele inclusiv unul XXX. Ce crezi ca faceau copii la ora 13 cand veneau de la scoala? Se uitau la XXX (ca era non stop) ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
hai ca mi-a venit randul: se pare ca azi e ziua mea in care s-a umplut paharul
![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da ce patisi? ai avut traseu pe Oltenitei dinspre oreselul copiilor spre cimitirul Belu?
Deja sunt cu harta in fata si tot fac trasee cum si pe unde ... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nuuu... am traseu Stadionul National - Piata Buzesti
![]() |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ei lasa, ca-ti faci traseu si pe acolo...si sa vezi tu atunci, ce pahar umplut, cada care da pe afara...
Eu am zis ca renunt la cablu, sa nu mai vad stirile. Era un analfabet de ministru, ala de la invatamant, il cam dureau rinichii ca-si luase un jaf de audi, scurt 60 mii de euro. A dat strechia in ei si nu mai pot merge cu logane, vor numai ww si audi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(tribunul @ 11 Jan 2007, 11:50) Era un analfabet de ministru, ala de la invatamant, il cam dureau rinichii ca-si luase un jaf de audi, scurt 60 mii de euro. Pai directorul de la Palatul Culurii din Iasi si-a tras recent o masina de teren (vazuta tot la stiri). Sa patrunda cultura si la satele din varf de munte. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
bj |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 11 Jan 2007, 11:50) ... Era un analfabet de ministru, ala de la invatamant, il cam dureau rinichii ca-si luase un jaf de audi, scurt 60 mii de euro. A dat strechia in ei si nu mai pot merge cu logane, vor numai ww si audi. Pai cum adica bei, vrei sa ii vezi cumva intrand pe daciaclub.ro ca sa isi rezolve problemele de la Loganul din dotare ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 17:36 |