Probleme pedala acceleratie Prestige, joc la pedala+clapeta si zgomot la decelerare
![]() ![]() ![]() |
Probleme pedala acceleratie Prestige, joc la pedala+clapeta si zgomot la decelerare
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Care dintre ele? Aia cu dusul la culcare?
Eu zic tuneam sa-ti citesti primul post unde ne explicai ce puturoasa este o masina de 105HP si dupa aceea sa ceri explicatii "tehnice". Si nu, nu sunt cunoscator, poti sa-ti conduci masina cum doresti. Adios! PS Mi-am mai adus aminte de o vorba care zice ca "facerea de bine e ..." This post has been edited by bae: 24 Jan 2007, 14:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Am explicat ca senzatia de masina puturoasa a fost strict de la jocul pedalei de acceleratie si perioada rodaj. Acum masina si-a revenit. Trage bine, consuma in jur de 8.5 L/100 km in oras.
Imi cer scuze pentru replica mea, daca intentia ta a fost de a face bine si nu de a arata cu degetul. Mea culpa. Acceleratia(pedala) la prestige e ok numa ca e cam moale. Am mai discututat si cu alti oameni care au Prestige. Offtopic: Si Prestige are fel de fel de zgomote in interior, platice desprinse, greierasi, etc. Sa auzim numa de bine! |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu prestige.. de 3 zile
![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nici nu te-ai obisnuit cu masina si gata ai impresia ca ai probleme, termina rodajul si ne spui parerile atunci, desi si atunci este cam devreme.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
claudino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 February 07 ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 3 Feb 2007, 20:34) Am si eu prestige.. de 3 zile ![]() Salut. Stai linistit in privinta asta. Yo am 1.6 8v si la fel ca si tine am avut supernova si am avut un soc cand m-am urcat in logan, Parca stateam pe loc aveam senzatia ca nu intra in ture dar totul s-a schimbat odata cu trecerea timpului. Pot sa spun ca am cam 15000 Km cu masina si nu am de ce sa ma mai plang. masina se comporta perfect, in special cand sare de 3000 de ture. Un sfat totusi NU FORTA MOTORUL in primii 3000 KM. In prima mie un motor se uzeaza cat pentru 100000 KM. Numai bine |
--------------------
Dacia
Logan
2005: Ambition
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
sa nu va suparati pe mine ca eu nu am Logan (si inca Prestige desi imi doresc unul) dar am invatat sa conduc cum trebuie Solenza de care dispun dupa mai bine de 7000 km (trecusem pe ea de la o berlina cu carburator). Atunci am aflat ca daca treci de 3200 ture masina capata viata cu totul. De la berlina stiam ca 2500 - 2800 ture e mai mult decat mult.
Dar la un motor la care cuplul maxim e la 3750 ture ce sa spui? tre turat si tinut cat mai constant in zona de cuplu maxim Si va raspunde cum trebuie. Sa le folositi sanatosi! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am avut senzatia ca e lenes motorul in perioada de rodaj (nu treceam de 3000-3500rpm), deci e si normal sa fie lenes la 3500.
Daca vrei putere/demaraj trebuie sa-l turezi la min 4500. Eu am 1,4 Mpi si ce am remarcat e urcarea in viteza de la 110-140, care necesita un timp mai mare comparativ cu Oltcit 12 TRS (1300cmc /carburator dublu corp)- care cu pedala la max. e mult mai sprinten. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
terchi68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 August 06 From: BARLAD ![]() |
Salut frate,
vezi ca Prestige-ul are cuplu maxim la 3 750rot/min asa ca nu incerca sa mergi cu el subturat pentruca nu ai demaraj si consuma si mult. Motorul este motor de turatie asa ca da-i in goarna. Eu asa fac si sunt super multumit si de consum si de masina. Am avut cu 1,4 si faceau toti misto de mine pe sosea eiiiii cu asta s-au schimbat locurile. Bafta si bucurate de ea(el). |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007/ PRESTIGE 1,6/16V
- VS96TTT
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Adica daca am motor de 1.4 sunt fraier ?Sa vezi ce fata faceau uni cand nu reuseau sa ma faca ca nu-i lasam sa ma depsaseasca pe banda 1 pe dn1
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Oricum, e clar ca un motor subturat e un motor care are o turatie mica si sufera o accelerare brusca. Adica, daca ai 1600 rpm si apesi acceleratia la maxim.
In rest, nu e vorba desubturare, lucru care se poate observa dupa consum. Daca se merge linistit, cu accelerari fooooooooarte lente, cu 50 in a 4-a, se observa un consum de 6.9 %, iar din asta putem deduce ca motorul nu e subturat. Asta deoarece un motor subturat consuma mai multa benzina pentru a livra momentul necesar pentru accelerarea dorita de conducator. Nu e asa? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Asa este!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Nu-i bai ca-i vechi topicu'. Eu cand mi-am luat frijideru' de la dealer am crezut ca are 2 pedale de frana: una normala, central, si una mai micuta, pe dreapta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 10:43 |