Bataie in volan
![]() ![]() ![]() |
Bataie in volan
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
adumitrachy, poate fi de la bucsa de teflon din directie,dar cel mai probabil de la cele 2 bucse de pe axul volanului.
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Laurentiuu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
Verifica si consola ce tine volanul. Sa nu-si fi dat drumul dintr-un punct de sudura sau, observa cupla de cauciuc dintre coloana volanului si caseta de directie. |
||
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Stati un pic.Sa o luam incet:
1)[quote] cele 2 bucse de pe axul volanului. [/quote] Unde is bucsele astea? Adk sunt bucse ca la olcit, care tin axul volanului?Daca da (eu credeam ca pe ax e numai cupla), unde sunt situate? 2) Bucsa de teflon nu e dusa. 3)Cred ca o sa ma uit sa vad daca nu a cedat vre-un punct de sudura. Asta pare cel mai plauzibil. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie cand imi trosnea olanul era din vina unei imbinari de pe axul volanului. Cum te uiti sub cochiliile volanului, exact in locul in care axul isi schimba unghil este o prindere formata dintr-o piesa cu articulatie universala. Seamana cu 2 bucse prinse in forma de 8. Daca treaba asta se cheama cele 2 bucse sau cupla s s-a mai vorbit imi cer scuze, dar habar nu am cum se cheama piesa asta, desi am schimbat-o de destul ori. ngeneral o uzura mare a piesei are ca efect o cursa moarta a volanului. Adica dai de volan cativa centimetri stanga/dreapta si rotile nu se misca. Este destul de periculos de mers cu asa ceva la drum lung.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:39 |