merita o supernova din 2003, rapsodie- 12000 ron?
![]() ![]() ![]() |
merita o supernova din 2003, rapsodie- 12000 ron?
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu merita! E supraevaluata din cauza numarului mic de kilometri. Oricum la varsta ei e obligatoriu sa ii schimbi distributia!
Un pret corect cred ca ar fi undeva intre 9000 si 10500 RON in functie de ce bubite are. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Nu merita in niciun caz! Daca era Clima altfel se punea problema
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu are bubitze, doar distributia trebuie schimbata deoarece au trecut ceva ani peste ea.
Sper sa mai lase din pret ca sunt var'su si unde mai pui ca are un job super platit.( nu stiu de ce a ales supernova ca masina lui ) |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
un prieten de-al meu a luat de la o cunostinta tot rapsodie din 03 cu 17 mii km cu 10000 roni
fara bubite |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
daca era Clima merita
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Tossi |
![]()
|
din pacate nu e.
dar ma cam incanta faptul ca eare km putini si e intretinuta. eu sunt cam decis sa o iau. sambata o sa ma vad cu el sa vedem la cat batem palma sau daca o mai batem. This post has been edited by b-45-wob: 1 Feb 2007, 19:27 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Incearca si tu sa-ti mai lase la pret, ca n-ar fi rea masina mai ales ca stii istoria ei cat de cat .
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
eu zic sa o cumperi urgent deoarece cu noua taxa de inmatriculare de care am auzit azi la ministrul finantelor Vladescu va trebui sa platesti mult mai mult inmatricularea supernovei
Gandestete ca el mai lasa 10 milioane dar poti sa platesti noua taxa 30-40 si mai mult pierzi Cumpar-o urgent daca nu ai bani mai multi ca o sa pierzi greu (daca nu iti place nu o cumpara) |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Tossi |
![]()
|
ce taxa?
ca am ramas in urma cu stirile. din ce am auzit eu astia de la conducere ( nesimtitii ) vor sa mai introduca un impozit destul de mare, in functie de gradul de poluare al masinii. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Stai linistit, si lasa barfele pentru altii
![]() On-topic, nu merita, eu nu as lua SN la banii astia, pretul real fara supraevaluare este 50-60 de milioane...poate ar merita la banii astia... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tossi |
![]()
|
Stiu ca e supraevaluata supernova, ca si solenza, dar a-i mei o vor neaparat pentru ca dacia din 85 este ruginita cam tare si nu vor sa mai bage bani in ea.
Eu o sa raman in continuare cu daciutza din 97, deocamdata. Sambata, adica maine, o sa ma intalnesc cu varul meu pentru negocieri. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
acum 2 saptamani am vandut supernova clima 2001 48 000 km cu 110 mil, sincer nici clima nu face banii aceia
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:56 |