Cum arata eticheta de valabilitate?, la trusa medicala
![]() ![]() ![]() |
Cum arata eticheta de valabilitate?, la trusa medicala
zmieu2go |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit aici trusa de vanzare (a nu se considera reclama); problema e ca nu au omologare RAR - insa au "certificare euro". Sunt ok?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
O poti omologa singur RAR
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(zmieu2go @ 8 Jan 2007, 03:21) Eu i-am fracut reimprospatare la trusa. Noroc cu stampila cu data de le servici. Am sters cu spirt data veche si am aplicat data noua cu stampila, si gata acum trusa mea mai e valabila inca 18 luni. Si cu etichetele cu data din interior, de pe fasa, vata, comprese si ce-au mai pus pe acolo............... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pe acelea le inlocuiesti cu similare de la farmacie aflate in termen, nu te vor costa cit "kitul de reimprospatare".
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
niccos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 May 03 ![]() |
N-am prea inteles, daca schimb tot ce este in kit-ul de reimprospatare, la ce mai foloseste data de pe eticheta aia din exterior ? de ce mai trebuie sa o schimb si pe aia ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
N-o schimbi, o dai jos
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Oare exista hartie autocolanta la librarie? Sa fac si eu niste etichete din astea ca am niste prieteni cu truse vechi.
Cred ca daca trusa e sigilata si are eticheta nu o desface nea' milica sa vada valabilitatea produselor. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mai pe trusa mea este o simpla bucata de hartie cu o stampila cu data expirarii !
Cine imi spune unde se mai gasesc truse omologate ?? vreau si eu 2 truse medicale si 2 stingatoare ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai se gaseau cam in toate hypermarketurile - insa de vreo luna incoace rafturile sunt goale..
|
--------------------
.
.
.
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
ssilvviu,
Este sigur hartie autoadeziva in librarii. Sunt fie pagini A4 intregi fie pagini A4 pe care s-au pretaiat etichete - de exemplu 2, 4, ...etichete/pagina. Eu am luat cu 0,4RON pagina A4. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(zmieu2go @ 8 Jan 2007, 03:21) Eu i-am fracut reimprospatare la trusa. Noroc cu stampila cu data de le servici. Am sters cu spirt data veche si am aplicat data noua cu stampila, si gata acum trusa mea mai e valabila inca 18 luni. Si n-ai putea sa ne faci un pustiu de bine si sa ne scanezi si noua eticheta aia? Cel mai bine ar fi o eticheta de la setul ala de reimprospatare. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aveam prin garaj o trusa din Germania, expirata oricum, dar termenul de valabilitate era 5(cinci) ani, nu 18 luni ca la noi. Deci se poate, dar la noi, mortaciunile de la firma Vesta, in complicitate cu legiuitorii, trebuie sa le dea doar 18 luni ca valabilitate, sa faca si eu un ban pe seama fraierilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
naturall |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
QUOTE(iulianv @ 12 Jan 2007, 13:56) ssilvviu, Este sigur hartie autoadeziva in librarii. Sunt fie pagini A4 intregi fie pagini A4 pe care s-au pretaiat etichete - de exemplu 2, 4, ...etichete/pagina. Eu am luat cu 0,4RON pagina A4. da, it done. exista hartie autoadeziva..normal..noi o folosim la magazin pt preturi. exista si stampila. gata si cu pliculetele din interior. ![]() dar ssst sa nu mai stie nimeni! am si eu insa o intrebare. spirtu ala pe bune ca expira?....asta e naspa...ar putea muri pacientu de la asta..(doamne fereasca sa fie nevoie de ele)...sa nu mai zic de tifonul expirat poate nu o mai fi steril...desi e sigilat...hmmm This post has been edited by naturall: 12 Jan 2007, 12:47 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Jan 2007, 12:41) Aveam prin garaj o trusa din Germania, expirata oricum, dar termenul de valabilitate era 5(cinci) ani, nu 18 luni ca la noi. Deci se poate, dar la noi, mortaciunile de la firma Vesta, in complicitate cu legiuitorii, trebuie sa le dea doar 18 luni ca valabilitate, sa faca si eu un ban pe seama fraierilor ![]() Termenul de valabilitate difera la componentele din interiorul trusei. Pentru pansamente, fese si similare este de 4-5 ani, pt. leucoplast si alifii de 2 ani. Pe trusele care nu sunt romanesti este specificat ca se face o verificare anuala si se inlocuiesc componentele expirate. Adica nu arunci toata gtrusa si iti cumperi una noua, cum vor baietii destepti. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
klaus, care sunt triunghiurile alea omologate, ca eu nu am vazut pe nici unele scris clar "RAR"?
majoritatea care se gasesc sunt alea in cutie neagra, de la vesta, dar nu scrie pe ele niciunde RAR! argoane, ai fost in vitan sa vezi tu stingatoarele? nemernicii vand cu 1 milion unu din ala mic!!!!1 milion! si sa nu imi raspunzi acuma ca daca vrei platesti!mai bine iau amenda !ca nici chiar asa nu merge! scuze pe off topic, da nu se facea sa mai deschidem unul separat! cine gaseste stingatoare, sa posteze! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un milion un stingator?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cu 75 de lei imi iau un P6 (de le vezi in magazine) si ala chiar stinge un incendiu, nu o tigara.
|
--------------------
.
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- fan VAG!
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
ce chestie eu am o trusa de la un prieten care mi-o dat-o din Italia!O am de 2 ani.NU SCRIE NICI o data pe ea!e o cutie de plastic portocalie si nu scrie nimic pe ea...iar in interior sunt niste pansamente ,garou,foarfece si alte tampenii !Am fost cu ea la RAR si nu au zis nimica aia!Insa oare nea garcea nu ar putea sa se lege de mine ca nu are nici macar o eticheta sa-si dea seama unde e produsa,cand expira etc.???
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe ambalajul pansamentelor din interior nu scrie nici o data de expirare, termen de valabilitate ceva?
LE: @argon: Intrebarea era pentru ahyle_blue_eyes, n-am mai pus qoute, am zis ca se leaga... This post has been edited by Catalin Marinarul: 23 Jan 2007, 20:25 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
Leucoplastul, vata, si compresele sterile au data.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
nici o cifra de ras
![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Faceti un bine lumii si daca modificati etichete, termene de valabilitate la stingatoare si truse, puneti-le aici. Ar fi mult mai simplu pentru ceilalti sa le traga pe imprimanta.
![]() |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum se numeste falsificarea de etichete si stampile? Cum se pedepseste? Regulamentul forumului l-ai "cetit"?
|
--------------------
-
-
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
"L-am cetit" si nu am gasit ceva care sa interzica acest lucru. Dar tu "l-ai cetit" si ai gasit ceva sau iti place doar sa incurci lumea?
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu ie voie cu lucruri ilegale pe forum. Atata tot.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=boardrules
Articolul - 2. Mesajele - aliniatul m) Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS). N-ai vazut bine... Am o placere diabolica in a incurca lumea...Te incurci cu mine? Sau vrei doar s-o-ncurci? ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 23 Jan 2007, 21:35 |
--------------------
-
-
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Faptul ca se pune o poza cu o eticheta nu e warez/crack si nici nu incalca drepturile de autor. Daca ar fi asa ar insemna ca ar trebui sa se apuce lumea sa cenzureze in pozele de pe forum tot ce inseamna nume de firma, sigla sau emblema. Asa ca daca are cineva o "poza" cu etichetele mai sus mentionate il rog si eu sa le puna pe forum, in marime naturala.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 05:26 |