Senzor soc, ...unde ar trebui montat ideal
![]() ![]() ![]() |
Senzor soc, ...unde ar trebui montat ideal
ghostro84 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat 1.5DCI
2006
|
|||
PanDa |
![]()
|
![]() Membru in rezerva Group: Members Posts: 163 Joined: 18 December 03 From: Bucuresti ![]() |
din cate imi aduc aminte (dn ce manuala am vazut) recomandarea prodcatorilor ar fi ca senzorul sa fie cat mai aproape de mijlocul masinii si cel mai important trebuie sa fie bine prins de caroserie pentru a prelua socurile direct fara a fi amortizate de plastice mochete sau alte cele.
Bafta |
--------------------
LADA
Niva 4X4
2004
- B 70 PND DSN B13TTY (the Tweetee)
MCV 16V B74PND (DumBo) Decat sa-i calci mai bine-i sperii! |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Incearca sa l montezi pe stalpu dintre portiere jos la prag lipit de tabla, poate asa, e ceva mai sensibil.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu l-am montat sub sub aripa fata stanga, deasupra panoului cu relee. Montat fiind in interiorul masinii are sensibilitate foarte mica. Cel mai bine e sa-l montezi in contact direct cu elemente ale caroseriei, intrucat e mult mai sensibil la vibratii.
This post has been edited by ssilvviu: 7 Jan 2007, 10:52 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:55 |