Trusa medicala + stingator
![]() ![]() ![]() |
Trusa medicala + stingator
gt_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|||
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
deci...inainte de intrarea in vigoare a noului regulament, setul complet(trusa+stingator+triunghi) costa 80 de lei acum..................Cit despre trusele venite din afara si nerecunoscute aici e o mare aberatie in stil pur balcanic. Treaba e ca...firmele autorizate sunt ale unor persoane importante....asa ca va dati seama ce de bani acu pe capul lor. Asta e ceva de genul taxei la iesirea din tara de la Giurgiu....pina s-or sesiza astia din UE si ne dau in judecata si pt asta , ca am inteles ca taxele inpuse de noi la intrarea masinilor SH sunt ilegale oricum. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
PYTZY |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca este vorba de nesimtire. Pai este o singura firma acreditata sa faca aceste lucruri obligatori si anume 'Vesta..' oare a cui este aceasta firma ????
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Din cate se zvoneste ar fi a lui mitrea!
In alta ordine de idei , eu am la dacie 2 triunghiuri din alea de pe pana in '89 . Sunt(au fost) omologate de statul roman la vremea aia fiind cumparate de la ACR si au poansonate pe ele un STAS. In lege se spune ca trebuie sa fie omologate , dar nu se spune si de catre cine (sau cel putin asa am citit eu) . Conform legii STASurile reglementau fabricarea produselor pana la aderare . Intrebare , sunt sau nu valabile triunghiurile alea? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
PYTZY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 11 Jan 2007, 10:35) Din cate se zvoneste ar fi a lui mitrea! In alta ordine de idei , eu am la dacie 2 triunghiuri din alea de pe pana in '89 . Sunt(au fost) omologate de statul roman la vremea aia fiind cumparate de la ACR si au poansonate pe ele un STAS. In lege se spune ca trebuie sa fie omologate , dar nu se spune si de catre cine (sau cel putin asa am citit eu) . Conform legii STASurile reglementau fabricarea produselor pana la aderare . Intrebare , sunt sau nu valabile triunghiurile alea? Normal ar trebui sa mai fie valabile doar nu sunt 'perisabile' ![]() ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
AMBITION 1,6 MPI
2006
- B-05-AFG
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Hotie pe fata
![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(angel35 @ 10 Jan 2007, 18:57) . Asta e ceva de genul taxei la iesirea din tara de la Giurgiu....pina s-or sesiza astia din UE si ne dau in judecata si pt asta , ca am inteles ca taxele inpuse de noi la intrarea masinilor SH sunt ilegale oricum. Nu trebuie sa asteptam pana se sesizeaza aia din UE. Daca trusele sau triunghiurile, sau extinctoarele sunt conform normelor UE si Garcea ne da amenda, trebuie contestat PV si apoi dati in judecata. Este imposibil sa nu castigam si se si fac de kkt cu cateva mii de astfel de procese pe rol. Eu sunt de principiul ca daca te nemultumeste ceva, trebuie sa iei atitudine. Daca nu o faci, cu siguranta nu vei castiga nimic. Daca o faci, este posibil si sa nu castigi, dar ai sanse peste 50% sa castigi. daca toti actionam si luam atitudine, atunci cu siguranta se va schimba ceva. Daca nu, o sa trenam asa la nesfarsit. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gt_ @ 10 Jan 2007, 17:57) ba fratilor astia sunt nesimtiti. m-am uitat si yo de curiozitate trusa si triunghiuri si am ajuns la concluzia ca mai bine lasa ... chiar asa ce baga intr-o trusa medicala de 700000lei vechi? si triunghiurile ce fac de 360000 bucata chiar nesimtiti. sunt sigur ca sunt necesare dar asta e jecmaneala pe fata.si va garantez ca astea impreuna nu faceau inainte de intrarea in viguare a noului regulament mai mult de 500000lei vechi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai a trecut cineva prin targ Autovit din Vitan? Trebuie de acolo luate; sigur e mai ieftin ca prin Carrefour si Metro. Numai sa fii atent ce iei din targ ca sunt o gramada de tepe. O sa trec duminica daca e vremea buna sau chiar sambata si vad macar ca de cumparat........ |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
DA! Ultimele scoruri erau 140 RON fata de acum 3 zile cand erau 90-120 RON. Vorbesc, desigur de extinctoare!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Salutare,
Stie careva vre-un centru de reumplut extinctoare in Bucuresti ? mai precis prin zona Colentina. Va multumersc, |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sal! vaspun eu in targ in vitan gasiti de toate dar...treaba sta in felul urmator:trusele medicale sunt de 2feluri unele germane si unele romanesti care alea cica sunt omologate rar ,cea germana este 80ron cea romaneasca 60ron,extictoare sunt turcesti unguresti si rom dar pe nici unu nu apare sigla rar preturi de la 75ron la 120ron,triungiuri la fel ca si trusele,iar ca pret 20-30ron,vesta 15ron.problema este ca nu stiu daca sa iau sau nu pt ca nu inteleg daca trebuie sa fie sau nu omologate rar,pentru ca inafara de trusa care are scris pe ea rar la celelalte nu apare nimic legat de rar.
|
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu asa o sa mi iau si extinctorul din ungaria. mare prostie ca nu am luat acum 2 luni.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
eac |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 41 Joined: 9 June 05 From: Braila ![]() |
Pe trusa am inteles cum e cu inscrisul RAR, a mea nu are, scrie doar un UE mare cat casa, care am inteles de la voi ca, pt Garcea, nu are nici o legatura cu Romania.
Asa, dar pe stingator unde tre' sa scrie? Eu am luat unul de 1l (cred, o sa ma uit pe el cand ies) cu un manometru mititel la cap. Dar pe triunghiuri? Nasol e ca stiam doar o parte din "adevar". Stiam ca tre' sa fie nebuniile astea omologate, dar nu si ca tre' sa scrie pe ele. Chiar total aerian nu am fost eu in magazin, am intrebat daca sunt valabile/omologate si mi s-a zis ca sunt f bune (voi ce raspundeati in locul lui!?!). Asa ca acum nu stiu daca am sau nu ceva valabil. Stiu doar ca m-au costat 50, 70 si 20 lei, in ordinea de mai sus. |
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
QUOTE(costi @ 10 Jan 2007, 16:17) Parca si vad scena, cerind farmacistei pansamente, leucoplast, si ce mai e pe acolo cu certificate de garantie si valabilitate. Si prezentindu-le apoi lui Garcea unul cite unul..... Cred ca asa voi face eu de acum incolo deoarece in tot Galatiul nu mai gasesc truse medicale si nici kit-uri...dar problema pe care o am este ca nu stiu ce contine acel Kit de schimbare pentru trusa medicala.A cumparat cineva asa ceva?Poate pune o poza ? Cat despre stingator am unul facut rost din armata pe care am sa il incarc cu 12 lei la o firma autorizata de PSI.Banuiesc , ca PSI e mai destept decat rar-ul in materie de incendii.Oricum cred ca au introdus termenul de "omologat"pentru ca romanul nostru era in stare sa umble cu galeata de apa in porbagaj. Astept cu nerabdare ziua in care ma va opri vreun melitian si sa comenteze ceva de trusa pentru ca atunci am sa completez pe procesul verbal de contraventie toate termenele de valabilitate de la pansamente,fese,etc Multa bafta. |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Aici e continutul trusei, conform Din 13164
http://www.hanshepp.de/en/contents/din-13164-b.html |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am patit-o grav in seara asta ... Ma duceam sa pun benzina pe un drum de la marginea localitatii ( pe o parte sunt blocuri pe cealalta parte fabrici si uzine ) ; la dus 110 km/h , la intors ajung la 90 km/h si vad politia in ultimul moment . Ei erau la panda si m-au vazut si cand am trecut pe langa ei prima data . Pun frana brusc ca dobitocu' , imi scartaie rotile ... ridic de pe frana , franez din nou ... opresc dupa politistul care imi facea cu mana ...
- ITP-ul imi expira maine , aici am scapat . - evacuarea sparta la saxofon ... se aude masina ca un WRC de 62cp ![]() - nu tu extinctor , trusa medicala si triunghi . Am luat amenda 78 RON pentru ca nu aveam trusa + triunghi + extinctor . Cred ca pana la urma politistul a fost foarte de treaba ... la partea cu viteza nu putea sa imi faca nimic pentru ca nu avea radar , dar la partea cu toba putea sa faca urat ... asa cred ... Intrebarea e daca putea sa imi dea si punte de penalizare ? Deci , a fost sau nu politistul de treaba ? This post has been edited by SiloS: 12 Jan 2007, 23:43 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca tu ai fo$t de treaba si el a fo$t
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
eac |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 41 Joined: 9 June 05 From: Braila ![]() |
Pai daca ne uitam aici s-ar zice ca ai scapat ieftin.
![]() |
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu se gasesc extinctoare niciunde!
iar astia din Vitan sunt niste ordinari! ar trebui sa ii boicotam cu totii!!!1 milion extinctoru'? si pe triunghiuri, nu scrie RAR pe niciunele!idei? |
-------------------- fan VAG!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Mie mi s-au parut scumpe cand am luat 2 extinctoare cu 52lei/bucata din Selgros C-ta. Asta acum vreo doua saptamani.
In fata mea era un domn care luase 40 !! ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
Astazi o sa ma duc sa cumpar accesoriile sanitare (care au expirat)pentru trusa medicala si o sa le cumpar pe cele subliniate...sper ca nu am uitat ceva pentru ca pe restul nu este trecut termenul de valabilitate.
Ceea ce ma intriga este faptul ca pe procesele verbale ale militienilor nu mai apare rubrica..."Contravenientul declara" sau poate ma insel eu. This post has been edited by valeriu ciprian: 13 Jan 2007, 06:30 Attached File(s) |
--------------------
dacia
.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
crezi ca merge sa le cumperi separat, de la farmacie? din cate stiu eu, cam trebuie sa-ti iei kit de prelungire a valabilitatii trusei, altfel e posibil sa ai discutii aprinse cu politistii
![]() |
-------------------- |
|
valeriu ciprian |
![]()
|
In tot Galatiul nu se gasesc nici truse nici kit-uri...macar pana or primi vede si militianul ca am avut bunavointa si oricum au pe accesoriile aceste aprobarea Ministerului Sanatatii.
|
--------------------
dacia
.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
"Dom'le mie unu mi-a expirat stingatoru' si n-am avut de unde sa cumpar altu' ca e criza! " Merge?
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Unde se pot duce extinctoarele la reumplere, sau verificare?
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa va zic preturi de aici de la mine din zona, trusa 40 ron, extinctor 23 ron, vesta 8 ron, toate omologate, de triunghi nustiu...astea sunt vazute de mine la magazin saptamana asta, nu trimit cu ramburs
![]() QUOTE(raqzvan @ 13 Jan 2007, 01:08) Mie mi s-au parut scumpe cand am luat 2 extinctoare cu 52lei/bucata din Selgros C-ta. Asta acum vreo doua saptamani. In fata mea era un domn care luase 40 !! ![]() Ii mai spui domn la dobitocul ala? din cauza speculantilor cum e "domnu" asta nu gasiti voi extinctoare, sau le gasiti scumpe, ca le cumpara in cantitati industriale, si le vinde cu 100-150 % adaos in targ sau pe unde apuca.... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
aia voiam sa zic si eu,buticarii lu peste!
baga adaus 300-400%!!nemernicii! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
Am fost si am luat cele subliniate in mesajul anterior cu valabitate pana in 2010 si m-au costat 15 lei (mai putin vata la 20 g inca mai caut)...toate autorizate de Ministerul Sanatatii...astept militienii.Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca am inteles ca in Galati s-au cam pus (militia +rar-ul)pe capul Daciilor...verificare directie,frane,etc...si cum eu sunt sofer de profesie...
In legatura cu stingatorul am fost la o firma atestata de catre PSI...costa 12 lei reumplerea asta daca se mai poate reumple stingatorul dar au si stingatoare de 1 litru care se pot reumple.Nu stiu daca am voie sa spun firma dar ma puteti contacta pe m-ail...Multa bafta. |
--------------------
dacia
.
|
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Sal, maine ma duc in carre four sa vad daca au bagat truse medicale pt. ca sunt mai ieftine. de ex si extintor am gasit in carre four cu 210 000 lei vechi acum 3 luni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
colombina29 |
![]()
|
Am fost azi la Auchan, se dadeau stingatoare "cu buletinu' " , adica 2 buc/cap de persoana. Auzisem ca pusesera deoparte un palet pt. angajati. Eu n-am mai apucat... Venise un mos la mine cu un stingator nemtesc - 60 RON, fara viza RAR. Doamne, in ce an traim?...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 |