Posibila noua scumpire Logan., Au aparut iar zvonuri.
![]() ![]() ![]() |
Posibila noua scumpire Logan., Au aparut iar zvonuri.
GicaPopescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|||
dragos_alx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu azi am aflat altceva:
am fost la service sa-mi schimbe maneta de semnalizare (nu mai mergea stanga) si dupa am intrebat cat costa revizia de 10.000. amu mi-a zis ca acu este 260 ron dar ca de la 01.01.2007 se modifica tarifele si-mi recomanda sa-l caut maine. am doar 8000 km si nu prea ma bate gandul s-o grabesc revizia pt vreo 20-30 ron. dar adevar exista in treaba cu scumpitul.... |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mama lor de maimute colorate nu stiu ce scuze sa mai invoce. Si daca euro ajunge la 10.000 ROL ce fac? Scumpesc LGN de 3 ori?
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
noi toti care am luat loganurile nu putem decat sa ne bucuram ca va creste pretul, valoarea la revanzare crescand automat si ea...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Pai o sa mergem in Germania sa cumparam logan in euro direct ca euro nu a mai scazut in comparatie cu marka germana sau putem cumpara in euro din Olanda ca nici in aceasta tara euro nu a mai scazut in comparatie cu guldenul.Am impresia ca a cam inceput sa-mi iasa pe nas nationalismul si mai ales patriotismul.Oare in Congo cat o fi un logan in moneda lor nationala?
|
--------------------
a
b
c
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mii de scuze pentru offtopic, dar oare cate monezi din Botswana or trebui pentru un Logan full-option?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Aeastă veste tristă confirmă părerea mea despre Dacia, despre respectul ei față de clienți. Acestă părere (garantat ne-bună) a apărut după lansarea MCV-ului care, cu toate că este considerat altă mașină, este un Logan Break și nu mai mult. Extazul că pe bancheta din spate încap persoane adulte este nejustificat în RO, unde numărul membrilor familiei este departe de cel din țările arabe. Tot nejustificată este și diferența mare de preț adusă de mărirea ampatamentului, modificarea ușilor spate ( cu tot tu ștergător), "etanșarea" cutiei de viteze, motorul "modern" de 68 CP ("extrem" de potrivit pentru o mașină cu masa autorizată de de 1,86 t), barele porbagaj ( care nu mai sunt în dotare), și ce o mai fi pe acolo.
Din moment ce piesele componente sunt achitate în echivalent Euro, prețul în aceeași monedă ar trebui să rămînă neschimbat. Subscriu ideii de a cumpăra mașina dinafara RO, și cred că cheltuiala cu traducerea actelor este minoră raporat la valoarea mașini. Plimbara pîna la vînzător poate fi considerată excursie de relaxare în acest caz, mai ales că garanția de 3 ani este standard, intervalul de revizie periodică este mai mare. Bucuria celor care au deja Logan și cred că va crește valoarea de revînzare este prematură, deoarece fiecare ridicare de preț anterioară a avut cîteva grăunțe de praf în ochi, dar care era evident acolo. ( butoane deschidere porbagaj, ceva contacte mai bune pe la cablaje, renunțare la unele facilități ale computerului de bord și la butonul cu impuls pentru comandare geamului șoferului, vopseluri pe ici pe colo, ambutisări ale tablelor pe post de eleron, altă normă de poluare, alte jenți din aliaj, alte cauciucuri, și va văd ei ce...) Aș da bani mai mulți pe mașină de anul viitor numai dacă se găsește altă soluție de prindere a capacului porbagajului, care să nu ciuntescă din spațiul generos pe care îl acoperă datorită brațelor de susținere. Soluția de la Megane este potrivită și cred că poate fi adoptată fără prea mari modificări. Aș mai da bani în plus pentru motorul de 1,4 litri cu 16 supape, dar nu cred să îl văd prea curînd pe Logan. This post has been edited by șoferistul: 28 Dec 2006, 22:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Vad ca pe site au aparut preturile majorate deocamdata doar la versiunile diesel (dieselul EURO IV e mai scump cu 200 Euro fata de cel EURO III), probabil pana se vor epuiza stocurile de Loganuri 1.5 DCI EURO III, apoi vor fi comercializate doar cele EURO IV. La benzinare, deocamdata nici o scumpire.
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(r@zv@n @ 3 Jan 2007, 14:15) Vad ca pe site au aparut preturile majorate deocamdata doar la versiunile diesel (dieselul EURO IV e mai scump cu 200 Euro fata de cel EURO III), probabil pana se vor epuiza stocurile de Loganuri 1.5 DCI EURO III, apoi vor fi comercializate doar cele EURO IV. La benzinare, deocamdata nici o scumpire. Euro 3 nu cred ca se mai comercializeaza de la 1/1/2007 cu toate ca pe site inca mai apare. ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva este obligatoriu si ABS-ul acuma?, pe linga Euro 4.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
prețurile majorate pentru mașinile cu motoare Diesel E4 sunt din a doua săptămînă a lunii decembrie. Și eu știam că sunt obligatorii mașinile noi cu motoare E4, dar de la Serus am răspunsul că nu se mai face omologare de marcă fără E4, iar obligativitatea de vînzare e din 2008. ABS și 2 airbaguri sunt obligatorii, dar ma văzut că oferta de pe site este din 26 dec. 2006 Actualizarea va fi făcută la ora 18, după cum este obiceiu Dacia.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
raduckz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 06 ![]() |
Am auzit ca s-au scumpit cam cu 150 euro
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
Atunci sa asteptam ora H cu toate ca preturile si ofertele afisate pe site sunt valabile pana in 08/01/2007 http://www.dacia.ro/cum-cumpar
This post has been edited by l@u: 3 Jan 2007, 16:11 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
șoferistul |
![]()
|
Ai dreptate. Am sunat la Dacoserv și au confirmat că prețurile sunt valabile pînă săptămîna viitoare, dar și lor li se pare suspect, mai ales că pînă acum se schimbau săptămînal.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
șoferistul |
![]()
|
Scuze pentru topic dublu, dar nu m-am putut abține. Prețul este același cu cel de anul trecut, dar parcă acela includea și acciza de 1%, care acum nu se mai plătește deoarece este taxa idioată de înmatriculare. Este o mare nedreptate. Uite așa apare o scumpire mascată în prețul TTI.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
l@u |
![]()
|
Pai de aia cred ca nu apar modificari pe site ca sunt apele tulburi cu taxele astea .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
șoferistul |
![]()
|
Nu sunt tulburi. Am întrebat și la ADRAS și mi s-a confirmat că mașina s-a scumpit cu 1%, adică atît cît era înainte de 2007 acciza. Mașina nu are nici o modificare, dar nu este timpul pierdut. Sunt curios cînd va fi disponibilă opțiunea cu 2 airbaguri laterale.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Da, se pare ca scumpirea mascata consta in valoarea taxei de inmatriculare, care este de 159,5 euro pt. motorul de 1,4 si de 183 euro pt. motorul de 1,6 (ambele Euro 4).
Ce e foarte ciudat este ca mai pastreaza in oferta masinile cu motoare 1,5 dci Euro 3, la care taxa de inmatriculare este de 559 euro, deci cei care opteaza pt. aceasta motorizare risca sa ia o mare teapa. Cred ca e posibil sa mai umble si la pretul de livrare (fara aceasta taxa), daca euro continua sa scada. This post has been edited by GicaPopescu: 8 Jan 2007, 09:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
șoferistul |
![]()
|
Scumpirea mascată este păstrarea prețului neschimbat după eliminarea accizei din prețul mașinii. Postul ar trebui să se intituleze acum "Noua scumpire Logan". Prețul unui Logan Ambition 1,6L a crescut de la 8000 euro la lansare spre 9100 fără taxa de înmatriculare de 186 Euro fără TVA...
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
in decembrie 2005, loganul meu a costat 7900euro(292 mil ROL)..acum costa 8400euro(286mil ROL)....deci s-a ieftinit...glumeam...
"Ce e foarte ciudat este ca mai pastreaza in oferta masinile cu motoare 1,5 dci Euro 3, la care taxa de inmatriculare este de 559 euro, deci cei care opteaza pt. aceasta motorizare risca sa ia o mare teapa." eu vad ca se pastreaza in oferta si motorizarile 1.6 mpi(8 si 16 valve), Euro 3, pentru care taxa de inmatriculare este de 611 euro..asa ca hai sa spunem pana la capat... glumeam... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
șoferistul |
![]()
|
Motoarele pe benzină satisfac normele E4 încă de la "facelift"-ul din august anul trecut. Pe http://www.dacia.ro/cum-cumpar/preturi sunt oficializate prețurile mărite începănd cu 9 ianuarie 2007. degeaba scade prețul mașinii în RON dacă la o creștere a lui Euro nu se va face recalcularea la o valoare mai mică.
Tot nu se poate comanda airbag lateral ca opțiune, dar nu știu de ce mă mai aștept la minuni din partea Dacia. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 8 Jan 2007, 20:08) eu vad ca se pastreaza in oferta si motorizarile 1.6 mpi(8 si 16 valve), Euro 3, pentru care taxa de inmatriculare este de 611 euro..asa ca hai sa spunem pana la capat... Eronat. Varianta pe 16 valve nu a avut niciodata Euro3. De cand s-a introdus, din septembrie anul trecut, a fost Euro 4. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
"Pentru orice model Logan berlină comandat în perioada 8 ianuarie - 31 ianuarie 2007, Dacia îți oferă gratuit taxa specială pentru prima înmatriculare în Romania.
Oferta este valabilă pentru berlinele Logan fabricate în 2006, în baza unei liste de vehicule selecționate*. Taxele speciale se calculează ținându-se cont de norma de poluare a autoturismului (euro 4, euro 3), capacitatea cilindrică, precum și vechimea acestuia. Reducerile corespunzatoare acestei taxe sunt următoarele: * 532 de euro pentru Logan berlină 1.4 MPI Euro 3! * 611 de euro pentru Logan berlină 1.6 MPI și 1.6 16V Euro 3! * 559 de euro pentru Logan berlină 1.5 dCi Euro 3! * 160 de euro pentru Logan berlină 1.4 MPI Euro 4! * 183 de euro pentru Logan berlină 1.6 MPI și 1.6 16V Euro 4! * 168 de euro pentru Logan berlină 1.5 dCi Euro 4! " sursa: www.dacia.ro Eu ce sa mai inteleg??? numai d ebine... This post has been edited by LUYgescu: 9 Jan 2007, 00:50 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
șoferistul |
![]()
|
Oferta este valabilă la mașinile de pe stoc. Benzinarele care nu se mai fac din august 2006 cu motoare E3 zac frumos în showroomuri sau la producător în parc cu discurile de frînă ruginite, nemișcate. Vrei să cumperi o asemenea mașină? În UE nu ai voie să vinzi mașini fără ABS și 2 airbaguri. La noi de ce se poate?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' la unguri de ce s-a putut o perioada dupa ce intrasera deja in UE?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ingineru77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 January 07 ![]() |
Curiozitatea mea este cat se va scumpi varianta de baza cand abs-ul va deveni obligatoriu.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2016
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Oferta asta cu suportarea de catre Dacia a taxei de inmatriculare pt. masini fabricate in 2006 se datoreaza faptului ca le-au mai ramas in stoc unele masini cu motoare Euro 3 (prin showroom-uri, sau refuzate de clienti), de care n-ar mai fi scapat niciodata in conditiile in care cei ce le cumparau ar fi platit 500-600 euro ca sa le inmatriculeze.
Sunt curios daca n-o fi luat cineva intre 3 si 8 ianuarie teapa cumparand asemenea masini (mai ales dci-uri Euro 3). |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
LUYgescu |
![]()
|
pana la urma.....daca ma duc maine la un dealer imi pot comanda 1.6 mpi (8 sau 16V) EURO 3???? din anuntul lor inteleg ca se poate...
numai de bine... This post has been edited by LUYgescu: 9 Jan 2007, 11:01 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
![]() Iata ceva despre ea: http://www.hotnews.ro/articol_63050-UE-ne-...matriculare.htm S-ar putea sa dispara sau sa se reduca. Se pare ca in Ungaria se dau banii inapoi, dar esalonat pe mai multi ani, caci bugetul lor este la pamant. |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
saraci le e frica ca raman cu alea de euro 3 pe stoc,mai bine le-ar dona, ca nu cred ca ar mai cumpara cineva DCI euro 3 ,care este fra intercoler si o turbina mai slaba
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:29 |