ramane turata dimineata :(
![]() ![]() ![]() |
ramane turata dimineata :(
vyalli |
![]()
|
||
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|||
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
incearca prin curatarea motorasului pas cu pas
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
vyalli |
![]()
|
Te superi daca imi zici si mie unde se afla motorasului pas cu pas ce trebuie sa demontez ca sa ajung la el.
![]() multumesc This post has been edited by vyalli: 19 Dec 2006, 16:02 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cati km are masina? Daca ar fi cablul de acceleratie ti s-ar intampla mereu, nu numai dimineata. In trafic, tragi usor de pedala invers, cu varful piciorului, si isi revine (asta daca e de la cablu). Este bine sa cureti senzorul de turatie, cu precadere contactii, cu spray de contacte. La motorasul pas cu pas eu zic sa nu te bagi. Daca ajungi la concluzie ca el este de vina, mergi in service. Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vyalli |
![]()
|
are 64.000 de km.Am incercat si chestia sa trag cu varful de pedala si nimic.De revenit isi revine dupa ce ma dau putin la ea.NU pra ma pricep la masina cam pe unde senzorul de turatie ......
![]() Oricum o sa incerc sa o programez in service sa vedem daca se poate. Vro idee ce se intampla daac merg asa in continuare ???? This post has been edited by vyalli: 19 Dec 2006, 16:56 |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
as fi bucuros si eu sa stiu ce se intampla cu masina ta ca si mie mi se intapla exact la fel, numai ca mi se accelereaza la3-4000 de turatii(nu stiu exact pt. ca n-am turometru). din cate am citit pe acest site, problema pare a fi de la motorasul pas cu pas
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Folositi functia SEARCH !!!!!!!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ce scrie aici:
http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t691.html Daca ti se pare prea complicat inncearca la un service. Si eu cred ca e tot motorasul pas cu pas. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
vyalli |
![]()
|
S-a rezolvat problema era de la motorasul pas cu pas.Am fost la Nesty a pus-o pe tester si a vazut ca era motorasul.L-a dat jos era plin de mizerie dar chestia care m-a deranjat este urmatoarea:
Meseriasul ala a zis ca are uzura motorasul si cica o sa ma lase. Este cineva care l-a schimbat sau cat o sa ma tina , ca am auzit ca e 9 mil ![]() Multumesc |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cauta ca s-a mai discutat.
Vezi ca se gaseste si motorasul separat, fara corpul acela clapeta (parca asa se numeste). |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:55 |