Nova gti euro 2 ?
![]() ![]() ![]() |
Nova gti euro 2 ?
ahyle_blue_eyes |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Este euro 2, la fel si 1310 pe injectie, dar nu-i problema tehnica..la diverse.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
mersi mult!AM si yo masina euro 2
![]() ![]() ![]() Nu credeam sa fie euro 2 da scrie undeva in acte la masina, in cartea de idetitate sau in cert de inmatr?cand faci asigurarea?ca nu ma gasit nimica care sa ateste ca e euro 2 masina |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
pystha |
![]()
|
![]() just me Group: Members Posts: 39 Joined: 21 November 06 ![]() |
vezi in talon la pozitia 10.
ultimele doua caractere reprezinta norma de poluare.. expml: xxxxxxxxxxxxE2 = euro 2 |
--------------------
Opel
Astra
- 2.0 DTI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu te bucura ca e euro2 , ca inafara de 3 euroi anual la rovinieta nu castigi nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
aham....mersi
M-am uitat in copia cartii de identitate.....ca momentan astept noul certificat de inmatriculare(ca am inmatriculat-o pe numele meu recent)insa nu am gasit nici un xxxxxxxxxxxE2 ![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
argon |
![]()
|
LA astea mai vechi nu cred ca e asa, mi se pare ca de la solnita in sus apare chestia aia, ori Dacia ta e dinainte de 2000. La mine in talon la pozitia 10 se termina in E5
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
masina e din '99.Deci nu am cum sa-mi dau seama daca este euro2.Naspa!!!
A ta e Euro 5?felicitari |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ia sa incerc un off topic... trece de 2 milioane de la anu rovigneta ptr non euro ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
Pretul pentru non-euro in 2007 va fi de 24 euro(neschimbata fata de anul trecut), de unde ai mai scos-o pe asta cu 2 milioane?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Auzisem si eu .... anu asta a fost vreo 800 de mii... ma gandeam ca se dubleaza..ma rog... am intrebat si eu ... n`am dat cu paru ...
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut gti din 2000 si era euro 2
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am Nova GTi, am fost cu ea la ITP, iar cei de acolo mi-au spus sa merg la politie sa schimb talonul, pt ca in el nu e trecut faptul ca are catalizator, si deci este euro2, si astfel eu as plati mai mult pentru rovigneta...
Pana acum nu am stiut de aceasta problema, intrucat nu am de mult masina, si nici nu este pe numele meu inca... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
Aveti codificarea gradului de poaluare din certificatul de inmatriculare al vehiculului sau din cartea de identitate.
O zi buna tuturor! |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
si...daca exista acest "catalizator",cum il pot recunoaste,?unde e amplasat?
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inainte de toba de foc
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
si....mai precis am vazut sub masina mea ca am o chestie(cred ca este"catalizatorul") undeva inainte de schimbatorul de viteza......apoi undeva inainte de punte sa afla o toba(e oare aia de foc????)si apoi toba finala!!!
asta e traseul ....sau nu am catalizator!!!??? |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ala e. Pe evacuare ai 3 "tobe" si anume catalizatorul, toba de foc, si amortizorul de zgomot, dupa denumirile lor oficiale.
Stai linistit ca nova GTI (sau GLI, adica orice nova pe injectie) are catalizator si indeplineste (teoretic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
aha!!!Dar nu imi pot da seama din acte(certificat de inmatriculare,carte de identitate)?Nu este nicaieri precizat ca este euro2!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
OMULE! Am scris mai sus ca si eu am tot GTi, si in talon si cartea de identitate NU APARE nimic sa indice faptul ca are catalizator si este EURO2.....
Masina respecta restrictiile EURO2, dar se pare ca nu poti dovedi cu acte asta... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ov |
![]()
|
e o codare in numarul de omologare
du-te la benzinarie sa-ti faci rovigneta si intreab-o pe tanti aia ca are lista oficiala si iti zice. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
ms
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Am si eu o intrebare pt cunoscatorii in nove(gt`99):tulumba aia de seamana perfect cu catalizatorul si in aceasi pozitie, e degeaba s-au trebuie sa pregatesc flexul?
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
ahyle_blue_eyes
Vezi linkul din postul #14! E cateva randuri mai sus! |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
IULIANV
Da unde sa ma uit in certificat?la numarul de identificare?sau la numarul de omologare? |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
QUOTE(Ov @ 21 Dec 2006, 10:59) Pe evacuare ai 3 "tobe" si anume catalizatorul, toba de foc, si amortizorul de zgomot, dupa denumirile lor oficiale. Stai linistit ca nova GTI (sau GLI, adica orice nova pe injectie) are catalizator si indeplineste (teoretic ![]() QUOTE(gabi1 @ 23 Dec 2006, 01:29) Am si eu o intrebare pt cunoscatorii in nove(gt`99):tulumba aia de seamana perfect cu catalizatorul si in aceasi pozitie, e degeaba s-au trebuie sa pregatesc flexul? Deci pana la urma poate sa imi spuna cineva daca e posibil la nova99" GT(carburator) sa am vre-un rebut de catalizator s-au trebuie sa bag flexul ca sa aflu.Nu de alta dar parca nu sunt multumit de anumite reglaje,carburatie +avans,ceva nu este in regula.Merge binisor dar am avut cateva probleme chiar de la inceput. |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine la nova e tot tulumba aia mica , cei de la magazin o numesc toba intermediara.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
iulianv |
![]()
|
Pentru ahyle_blue_eyes
Vezi in certificat randul 10: Numarul de omologare. Sunt ultimele 2 caractere ale numarului de omologare Scuze pentru intarzierea raspunsului, dar am fost plecat de sarbatori si nu am avut net. PS. Stiu o Nova gti care are catalizator si totusi in numarul de omologare nu are cod de EURO2. In acest caz se poate merge la RAR pentru corectare. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 15:55 |