Care puteti sa ajutati ..., un baietel de 2 ani
![]() ![]() ![]() |
Care puteti sa ajutati ..., un baietel de 2 ani
Patefon |
![]()
|
||
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|||
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumiri tuturor celor care au contribuit pentru Sebi !
Situația financiară curentă - de la începutul campaniei, 5 septembrie 2006 Cont RON RO68 RZBR 0000 0600 0744 3628 6 685 RON Cont EURO RO34 RZBR 0000 0600 0825 7973, SWIFT: RZBRROBU 86 561 EURO Total aproximativ (1 € = 3.55 RON) 88 444 EURO Ultima actualizare, 4 octombrie 2006, ora 16:00 Cred ca se poate scoate din grupul "Lipicios" |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
Patefon |
|
Patefon |
![]()
|
15 decembrie 2006 ora 13.30
"Stiu ca v-ati obisnuit sa primiti mesajele numai de la Horatiu, dar veti accepta desigur si un mesaj de la mine. Asa cum v-a spus Horatiu, ieri au fost internati si pregatiti pentru transplant. Desigur o zi destul de grea pentru noi toti dar acum, daca privesc in urma, a fost o zi buna, cu micile ei intimplari haioase pe care speram sa le povestim intr-o zi razind. Dar noaptea a fost destul de grea si pentru noi si cred ca si pentru Sebi care parca a simtit ceva. A fost foarte agitat toata noaptea iar dimineata cind a adormit mai bine a fost sculat pentru baita, pentru verificari, tinut nemancat... o bucurie. Pe Horatiu l-am condus la sala de operatii in jur de ora 7. Apoi pe la ora 11 l-au chemat si pe Sebi. L-am tinut in brate la anestezie si practic l-am vazut (pentru prima oara) cum se moleseste si miscarile ii devin haotice. Apoi a adormit iar eu am plecat plingind. In sala de linga noi erau foarte multe capete de chirurgi aplecate peste o masa. Am aflat ca acolo este Horatiu. Dar atat. Acum suntem acasa (eu si bunica) si asteptam cu nerabdare un semn despre unul din cei doi pui ai mei. Pentru ca azi l-am simtit si pe Horatiu ca pe un "puiut". ora 15.00 Au sunat ca Horatiu aproape a terminat, il inchid si Sebi deja asteapta ficatelul. La 16.00 l-au dus pe Hory in Sala de terapie intensiva. Cind ne-am dus la el s-a trezit si cu o voce slaba a intrebat "Ebi?" Era bine, totul parea ok, toate semnele vitale f bune, echografia abdominala arata ca circulatia in artera hepatica este buna. Totul era ca la carte Slava Domnului. Coordonatoarea de transplant i-a zis ca are un ficat f frumos, ca a avut mare grija de el. ora 19.30 Am iesit intimplator pe culoar si am fost intrebate daca l-am vazut pe Sebi. Am zburat la el si l-am gasit dormind linistit. A venit o asistenta care ne-a explicat totul, pe scurt Sebi este perfect. Asa s-a exprimat. Echografia abdominala arata si la el ok. La 2 h de la transplant l-au extubat si a respirat singur f. bine. A avut o noapte buna... Dimineata am aflat primul semn ca ficatul functioneaza. Bilirubina a scazut de la 18 la 8 in doar citeva ore. Si stiti ce? Se vede, in special in albul ochilor. A facut un picut de febra, 37.5 dar am inteles ca post operator nu-si fac probleme decit de la 38.5 in sus. Acum i-am lasat pe amindoi dormind si am zburat sa va dau repede aceste vesti bune. Va pupam si va multumim pentru tot. " Operatia a reusit! Copilul este bine! Mai sta sub supraveghere medicala pana in martie. Multumesc inca o data tuturor celor ce s-au implicat ! |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
Patefon |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Ma bucur ca s-a terminat cu bine. Doamne Ajuta!
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Multa Sanatate in continuare!!!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:57 |