DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutati-ma si pe mine..

xcristina
post 30 May 2007, 19:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Mda, asta ziceam si eu pe la coltul bucurosilor mai devreme... se anuleaza destul de usor uneori. Chiar mi se pare ca suficient de usor incat omul sa uite ca a facut o greseala, de fapt... si ca poate merita o amenda.

No offene, n-o lua personal, te rog! Am vazut ca tu ai recunoscut ca ai gresit, dar ai mers la poate-poate. Alta data "poate" nu mai merge...

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramm
post 30 May 2007, 21:38
Post #32

Membru autentic

Alta data nu mai repet greseala, deja merg pe alt drum la birou.
Singura problema e sa nu te filmeze sau sa te ia cu radaru', in rest scapi cam cu orice.
De fapt poti sa scapi la filmare daca nu se vede bine numarul in poza; la radar incepi sa ceri toate actele (operator radar, certificat valabil...mai era un topic cu actele care trebuie cerute) sau daca se indeplinesc limitele fizice ale 'radarului': ploaie, ninsoare, drum aglomerat..etc..care vrea mai multe detalii, pm.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
xcristina
post 30 May 2007, 22:06
Post #33

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Ehee, baietii au de toate, si certificatul de verificare metrologica, si atestat, si ordin de serviciu pe ziua respectiva...

Cu radarul nu prea ai ce face, esti pozat si pa. Se poate face adresa la INMH sa-ti zica aia daca in ziua, ora, locul respectiv a nins, a fost ceata, etc.

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 16:37
Forum Renault