Prajituri / Dulciuri bune in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Prajituri / Dulciuri bune in Bucuresti
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
marty, biscuitii aia Oreion sunt oribili. Ceva similar dar mai buni sunt Pim's
This post has been edited by Ake: 14 Oct 2010, 12:39 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(Muttley @ 13 Oct 2010, 20:59) Sunt dependent, ii inmoi in cana cu lapte, ii bag in bot si ma opresc dupa un sfert de ora. In urma raman vreo 2-3 pachete goale. Dupa ce-mi trece greata si durerea de burta o iau de la capat. Vere, las-o mai usor cu iarba. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu cum or fi cu lapte chior, eu am mancat simpli cativa, dar mi-a trecut repede pofta. Cand am luat o cafea cu lapte atunci am inceput sa-i inmoi in ea, si da, merg bine asa. Dar la fizicul meu prefer sa ma abtin, ca sa mai am si loc pe usa dupaia.
2 lei e mult pentru un pachet? Tu cu cat ii iei de unde ai comandat? Nu de alta, dar mi se par ieftini pentru ce ofera chiar si asa. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
aia nu se manca ca atare, orice biscuiti de fapt..se inmoaie in lapte, eventual ceai..era si o cercerate referitoare la metoda optima de inmuiere pentru gustul perfect, si sa nu se rupa sa cada in cana, e stiinta aici, nu se poate chiar asa oricum.
PS: pe National geografic am vazut studiul. This post has been edited by argon: 14 Oct 2010, 13:31 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
I-am zis colegului sa-mi ia de la fabrica aia din Bascov, de pe langa fostu' Rolast.
Nu stiu cat costa acolo, prin Carfur sau Penny (nu Pic, am gresit eu) erau vreo 17 mii / pachetul. Nu e chestia de bani, ci de comoditate ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 14 Oct 2010, 12:09) Aia straini au ambalaj frumos si atat. Si cred ca i-am incercat pe toti cei care se gasesc la noi si nu numai. inclusiv PEPITO? ![]() eaa49ecdc6db5b959751a2054af98883.jpg |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu ce fabrica crezi tu ca e p-acolo. Ma rog, o fi. Dar pe ei scrie ca-s fabricati la Iasi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
Ba, BMS mi-a zis la telefon ca a gasit un pachet la aia si ma-ntreba daca sa mi-l mai ia. Da' in asta nu pot avea incredere, vad maine daca-mi aduce 1 pachet sau cele 2 cutii.
Pepito suge. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Sa vedem daca-ti iei teapa sau nu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:59 |