Inlocuire parbriz pe Casco, + proiector
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire parbriz pe Casco, + proiector
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
d0rin: Completeaza cerere pentru a ti se deschide dosar de dauna la asiguratorul RCA si cere sa ti se raspunda in scris, semnat si stampilat. Noteaza-ti clar cu ce inspector vorbesti si nu merge singur. Daca e nevoie cere sa vorbesti cu un sef del aDaune. Cu raspunsul primit (daca e negativ) fa contestatie la CSA pentru ca dreptatea e de partea ta, dar parerea mea e ca nu vei primi raspunsul negativ, ci vei primi aprobare sa iti inlocuiesti parbrizul.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
d0rin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 October 07 ![]() |
Multumesc pentru raspunsul prompt.
|
--------------------
skoda
octavia
2003
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca mai este cineva pe aici
cum sa rezolvat treaba cu parbrizul care vroiai sa il schimbi pe rca??? se poate schimba cu rca de la cineva??? |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei un raspuns va trebui sa fii mult mai clar. Spune ce si cum ti s-a intamplat si ce nelamurire ai cu RCA-ul si in masura in care stim te vom lamuri ce si cum.
... asta in masura i care nu ti-ai gasit parbrizul fisurat (cu vinovat necunoscut) si acum cauti sa-l rezolvi pe RCA-ul cuiva. Nu te acuz, mie asa imi "miroase" dupa cum ai pus tu problema, ...dar poate m-am inselat eu. Revin-o cu lamuriri si vedem cum sta treaba. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
daca ai urma de lovire in parbriz, da, in acel caz poti apela la RCA-ul celui care a convins piatra sa-ti loveasca parbrizul.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
momentan treaba am rezolvato, adica a reparato cel care mergea in fata mea (prietenul meu care se si ocupa cu asa ceva, gurele in parbirz)
dar sa expun cum era problema, in timp ce coboram dupa podul grant rulam in spatele amicului si am vazut o piatra cum ma cauta si ma gasit ![]() acum astept urmatoarea "picatura" si o schimb parbrizul This post has been edited by dl_dr25: 5 May 2009, 22:32 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
anghelsoso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 May 08 ![]() |
Salut! Eu am alta problema. Mi-e mi s-a fisurtat parbrizul de sus, de pe mijloc, si coboara incet spre partea stanga. Nu as dori sa o fac pe casco, ca am fransiza, pe urma mi se va mari fransiza. Pe rca nu am cum sa o fac deoarece, parbrizul mi s-a fisurat din senin, fara nici o urma de pietricica sau altceva, pur si simplu a aparut, si incepe sa se intinda. Ideea e ca am auzit o poveste in care se zicea ca exista posibilitatea ca parbrizul sa poata fi lipit, reparat etc. Daca tot vorbiti de parbrizuri, m-am gandit sa nu mai deschid un topic nou si astept sa imi ziceti voi ceva.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Extreme 1.5dci 85Cp 2008
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Da....parbrizul poate fi "lipit" doar ca e gaura de pietricica din cate stiu eu.
Poate merge si lipit cum am facut eu la o firma care practic umple cu o rasina speciala de zici ca e ca nou... Mentionez ca eu am avut 2 gaurele de pietricica This post has been edited by eduardsebe: 11 May 2009, 17:21 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
anghelsoso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 May 08 ![]() |
Merci eduardsebe pentru promptitudine..Deci pt floricele, nu pentru fisuri. Se prea poate sa fie invers de cum am auzit eu. hmmmm..asta e..dupa ce trece criza mai vedem..Eventual daca stiti vre-unul un pret pt inlocuire parbriz (cat a costat cu tot cu service, pt cei care si-au schimbat recent parbrizul). Un mecanic s-a informat din zbor si mi-a spus ca se invarte cu totul in jurul sumei de 1800 lei.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Extreme 1.5dci 85Cp 2008
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Probabil 1800 lei daca il cumperi si il montezi intr-un service autorizat Renault. Incearca sa-l cumperi si sa-l montezi in alta parte si o sa iesi sigur mai ieftin.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 15:43 |