Cum parolez calculatorul
![]() ![]() ![]() |
Cum parolez calculatorul
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
defender13 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 April 07 ![]() |
As avea si eu o intrabare...nu se poate parola calculatorul folosind START-->run ? Mi se pare ca am vazut la o emisiune si mi se pare super ideea si de asemenea trebuie sa stii ceva mai mult despre calculatoare ca sa schimbi/scoti parola. Nu mai stiu exact cum...poate ma puteti ajuta.
Multumesc |
--------------------
Dacia
Dacia
1990
- ar123
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Trebuie sa cunosti comenzile manuale, nu oricine stie.
Apropo, daca vreti sa puneti parola pe userii de Win trebuie sa stiti ca e inutil sa o faceti daca in prealabil, la instalarea win. nu s-a setat parola de administrator. Astfel, chiar daca puneti parola pe useri, un simplu CTRL+ALT+DEL te logheaza ca si administrator cu drepturi depline. Si fiti siguri ca pustii stiu asta! ![]() ![]() Smecheria cu cablu de alimentare iar nu tine (eu aveam 2 de rezerva in dulap!) Parola pe BIOS iese cu resetarea placii de baza (treaba de 10 sec numa sa stii unde-i jumper-ul). Singura solutie (v-o spune un fost impatimit vindecat) este cu vorba buna! ![]() Bafta! L.E.: Cu cat gaseau parintii mai multe metode de a ma tine mai departe de calc cu atat eram mai inversunat in a le rezolva! ![]() This post has been edited by DannyC: 17 Apr 2007, 14:09 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Si eu petreceam ore bune in fata calculatorului...chiar zile..
Dupa 2 ani de jocuri pur si simplu mi s-a acrit... dupa care au urmat 3-4 ani in care nu am mai jucat nimic..doar mai verific cate un mail...mai vorbesc pe messenger...mai ascult o melodie. Un rol important in renuntarea la jocuri l-a avut chiar calculatorul. ma inerva faptul ca se intepa, mergea greu...asa ca stateam doar pe net, mail, mess, forum. Desi bani aveam sa-mi iau cate 2 calculatoare noi pe luna, nu am vreu sa mai investesc in PC. Pur si simplu m-am maturizat ![]() Mai mult te distrezi la o bila in oras, la o bere la padure, sau pur si simplu mancand samanta la un meci ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:39 |