DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum parolez calculatorul

Charlton
post 10 Jan 2007, 09:50
Post #31

ان سيارتي ك

Group: Members
From: Gugulania

QUOTE(Kostica @ 9 Jan 2007, 14:31)
Care e parola asta, sa stiu si eu, pate ii trece prin cap sa ma paroleze el pe mine.
*

Poti instala un "family keylogger", asa pentru distractie. dry.gif

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
defender13
post 17 Apr 2007, 13:53
Post #32

As avea si eu o intrabare...nu se poate parola calculatorul folosind START-->run ? Mi se pare ca am vazut la o emisiune si mi se pare super ideea si de asemenea trebuie sa stii ceva mai mult despre calculatoare ca sa schimbi/scoti parola. Nu mai stiu exact cum...poate ma puteti ajuta.
Multumesc

--------------------
Dacia Dacia 1990 - ar123
+
DannyC
post 17 Apr 2007, 14:04
Post #33

Membru

From: Baia Mare

Trebuie sa cunosti comenzile manuale, nu oricine stie.

Apropo, daca vreti sa puneti parola pe userii de Win trebuie sa stiti ca e inutil sa o faceti daca in prealabil, la instalarea win. nu s-a setat parola de administrator. Astfel, chiar daca puneti parola pe useri, un simplu CTRL+ALT+DEL te logheaza ca si administrator cu drepturi depline. Si fiti siguri ca pustii stiu asta! biggrin.gif ...Si eu stiam pe vremea mea si nu ziceam nimanui wink.gif

Smecheria cu cablu de alimentare iar nu tine (eu aveam 2 de rezerva in dulap!)
Parola pe BIOS iese cu resetarea placii de baza (treaba de 10 sec numa sa stii unde-i jumper-ul).

Singura solutie (v-o spune un fost impatimit vindecat) este cu vorba buna! smile.gif

Bafta!

L.E.: Cu cat gaseau parintii mai multe metode de a ma tine mai departe de calc cu atat eram mai inversunat in a le rezolva! smile.gif Doar dupa discutii serioase parintesti m-au convins sa-mi dramuiesc singur timpul petrecut in fata sticlei (ca de nu, nu mai luam BAC-u...)

This post has been edited by DannyC: 17 Apr 2007, 14:09

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI Ambition - MM 82 DNY
Masina si nevasta nu se imprumuta!
+
Mirciulik
post 17 Apr 2007, 20:35
Post #34

Membru autentic

From: Galati

Si eu petreceam ore bune in fata calculatorului...chiar zile..
Dupa 2 ani de jocuri pur si simplu mi s-a acrit... dupa care au urmat 3-4 ani in care nu am mai jucat nimic..doar mai verific cate un mail...mai vorbesc pe messenger...mai ascult o melodie.

Un rol important in renuntarea la jocuri l-a avut chiar calculatorul. ma inerva faptul ca se intepa, mergea greu...asa ca stateam doar pe net, mail, mess, forum.

Desi bani aveam sa-mi iau cate 2 calculatoare noi pe luna, nu am vreu sa mai investesc in PC. Pur si simplu m-am maturizat biggrin.gif

Mai mult te distrezi la o bila in oras, la o bere la padure, sau pur si simplu mancand samanta la un meci biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:39
Forum Renault