Alfa 159, test de stabilitate
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alfa 159, test de stabilitate
Daciistul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.628 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala se numeste testul ISO. Si intr-adevar , se tine bine alfa! Mai mare mirarea e cat de bine se tine Mondeo, fata de masini mai cu pretentii (Honda accord si C klasse)
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
am mers cu 159 JTD-ul M, motorizarea de 200 CP (diesel).
Masina e SUPERBA, exterior/interior, iar motorul se aude ca un V8. E o masina de care te poti indragosti.... ![]() |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Io m-am indragostit demult de ea, de cand am vazut una neagra la Mall... Daca aveam 30.000 coco BRERA scria pe mine! Si nu cred o ioata din chestia cu fiabilitatea Alfelor. La ce moaca de cobra are, cu ochii aia de rechin, cred ca masinuta asta suceste gaturile si mintile multor soferi! Parerea mea!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am mers cu 159 jtd-ul de 2.4 200 cp prin moeciu de sus. Intre 2 serpentine putea sa ajunga la 180 km/h si marea majoritate a curbelor le lua cu 150. Alfele sunt lipite de sosea, asta e clar.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
stau bine la acest capitol alfele.
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..mai putin la pret si valoare de revanzare.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Din pacate nu am condus 159
![]() Parca au suflet masinile astea, nu stiu, nu ai cum sa nu le iubesti. Daca nu ai grija de ele intr-adevar nici ele nu au grija de tine (a se citi "se strica"). Dar sincer as prefera o Alfa cu suflet care se mai strica uneori decat un VW care se strica putin mai rar dar care e pur si simplu suma componentelor sale. Stiu ca e o tampenie, dar eu unul sunt indragostit de Alfa. Si da, la stabilitate stau FOARTE bine. Totusi, ce nu imi place la motoarele JTD e delayul dintre momentul in care calci acceleratia si momentul in care accelereaza efectiv, dar asta nu cred ca e o caracteristica doar a Alfei. This post has been edited by ageana: 18 Dec 2006, 01:11 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru mine Alfa Romeo-urile au o mare problema.. Sunt urate cu draci... Chestia aia cu numarul in stanga mi se pare oribila...
Sunt convins ca sunt masini bune, dar nu cred ca mi-as cumpara vreodata. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aia este parerea ta, mie mi se par super frumoase..... deci este chestie de gusturi...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
ALFA ROMEO ,CUORE SPORTIVO!Numai cine a condus o Alfa,stie ce poate!Si poate!
![]() This post has been edited by M.C.: 21 Dec 2006, 16:06 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
BMW-ul loveste jaloanele
![]() This post has been edited by Arhimede: 9 Jan 2007, 03:27 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:21 |