Problema RCD MP3 Blaupunkt, nu mai citeste
![]() ![]() ![]() |
Problema RCD MP3 Blaupunkt, nu mai citeste
Darkytm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 September 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan DCi
2006 Laureate
- TM 32 RAL [COLOR=blue]Nu teama de a face ceva,ci teama de a reusi explica multe esecuri.[/COLOR]
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Problema ca a ta s-a discutat de multe ori pe aici---du-te la garantie--simplu nu???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ai mers pe un drum cu gropi?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
klaus, ce legatura au gropile cu problema lui Darkytm?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Suspensia carului, care are un pardalnic obicei sa mai sara...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Darkytm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 September 06 From: Timisoara ![]() |
Am mers pe traseul Timisoara-Baile Herculane-Orsova si retur. La dus nu am avut probleme de nici un fel si la intoarcere, aproape de intrarea in Recas nu mai voia sa citesaca nimic si de atunci scoate un zgomot ciudat de parca ar invarti CD, dar nu are CD in el.
|
--------------------
Dacia
Logan DCi
2006 Laureate
- TM 32 RAL [COLOR=blue]Nu teama de a face ceva,ci teama de a reusi explica multe esecuri.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:13 |