330 km/h pe autostrada, Germania
![]() ![]() ![]() ![]() |
330 km/h pe autostrada, Germania
B 45 GAO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
dar ce ziceti de 140Km/h cu berlina pe cheiul dambovitei?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
am mers cu berlina pe pitesti-bucuresti cu 150km/h.....mare lucru sa mergi cu un m6 cu 300km/h.....problema e ca la noi in tara nu ai unde....ca masina m6 e sigura din toate punctele....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu berlina (an fbr.95), la 20000Km/bord am prins pe buc-urziceni 170Km/h (conform kilometrajului)
la 90000Km, cat avea cand am vandut-o, inca mai putea lejer 150Km/h! si nu era "data" pe ulei (inca), am facut tratament cu dlube la 30000Km oricum (trebuie sa recunosc, desi nu-mi convine), loganul meu actulal (cel din semnatura) este mai puturos ca fosta berlina, dar are multe alte plusuri... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Orice masina este nesigura sau foarte sigura, totul depinde de conditiile in care o exploatezi.
Pana si banala viteza de 50km/h poate fi periculoasa in anumite conditii... totul depinde de locul in care mergi cu o anumita viteza si de conditiile de trafic. |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Peste 80 km/h nici o masina nu e sigura, la 1oo de km/h la un impact frontal, poti sa mori chiar daca interiorul masinii e intact, din cauza leziunilor interne provocate de decelerare. La 150+ km/h mori aproape sigur in orice masina te-ai afla, cum spuneam chiar daca interiororul ar ramane intact.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai stiu cine spunea ca nu viteza ucide, ci oprirea brusca
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am vazut eu undeva ,cum a scapat unu dintr-un accident la 300 km/h din cauza ca a sarit prin parbriz ,si mesteri de acolo iau zis porma ca daca a eva centura pusa nu scapa cu viata,deoarece la impactu acela centura ii rupea costele si incepeau costitele sa perforeze cate un plaman sau mai stiu eu ce
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
sagetator: romanasi d'ai nostrii...
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 12:46 |