dacia incotro?, extindere gama
![]() ![]() ![]() |
dacia incotro?, extindere gama
Supapa_jR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' ce ar avea? Nissan Micra Coupe e prost si ala? Ca doar are aceasi platforma. Vorbiti degeaba cam multi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Deh, e o metoda pentru unii sa mai contorizeze un post, ce mai conteaza ce scriu in el... De ce sa gandesti cand iti poti da drumul la degete peste tastatura? Asa si cu criticatul; unii o fac doar ca sa fie ei "gica contra", la argumente "varza", tata.
Ce ma distreaza iarasi la unii e ca daca aud de vreo noutate autohtona imediat zic "E romanesc, nu-i bun" sau "E tot Dacia". This post has been edited by Illusi0n: 2 Jul 2007, 17:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
deh....potentiali cumparatori de Passat SH (400.000 km)
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ce parere aveti vis a vis de pretul hatch-ului? cam intre ce limite se va incadra?
This post has been edited by daciafan: 2 Jul 2007, 18:00 |
--------------------
/
/
/
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Probabil mai ieftin decat berlina cu 2-300 €, asta daca nu vor avea automat ABS si pe modelele cele mai ieftine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
daciafan |
![]()
|
chiar daca vor avea automat abs si airbag incepand cu prima versiune de echipare tot nu cred ca ar trebui sa depaseasca pretul berlinei intrucat legea(care din 2008 cred obliga echiparea standard cu abs si airbaguri) priveste toate tipurile de caroserie
This post has been edited by daciafan: 2 Jul 2007, 18:33 |
--------------------
/
/
/
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Eu zic ca va fi mai scump pentru ca la hach haionul implica un sistem de inchidere/deschidere mai complicat si mai scump. Plus ca la Dacia e posibil orice.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Amedeus |
![]()
|
Si legea nu spune ca ABS trebuie sa fie livrat gratuit.
![]() Oricum dupa ce am avut haion la SN nu mai am incredere nici in haionul de Mercedes. Mai ales ca am auzit ca nici haionul de pe Skoda nu ar fii "usa de biserica" ![]() ![]() Concluzia: ca o fii mai scumpa sau mai ieftina, eu, masina cu haion nu mai cumpar. ![]() This post has been edited by Amedeus: 2 Jul 2007, 19:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Citat de la o persoana care se ocupa de vanzare/cumparare de masini si care a condus zeci de marci de masini: "Orice hayon troncane. Alea care nu troncane inca nu au inceput s-o faca"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Daca va avea si bancheta rabatabila inca un + la pret.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
sunt curios cand va aparea LOGAN 2?
dupa 2 ani de productie 2004-2006 au facut ceva modificari la anumite piese (un fel de face lift) si ma gandesc ca in 2008 adica toamna viitoare probabil va aparea? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
daciafan |
![]()
|
chiar atat de nasoale sunt astea cu haion?
|
--------------------
/
/
/
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
More or less
Gandeste-te ca nu au rigidizarile care de obicei le au berlinele. Shell-ul exterior trebuie sa preia forte mai mari, dar nu poate in totalitate, se mai torsioneaza putin, mai preia si hayon-ul. Si uite concertul..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
cred totusi ca nu mai putem vorbi de adevarate concerte, ele sunt de domeniul trecutului
This post has been edited by daciafan: 3 Jul 2007, 12:09 |
--------------------
/
/
/
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ma roade curiozitatea asupra noului model, dar vorba colegului de forum, nu imi mai iau cu haion orice ar fi! m-am saturat de atatea concerte, si nici nu sunt cu genul muzical preferat de mine!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
daciafan |
![]()
|
dacia a depasit lejer pragul psihologic de 10 000 de euro (pe care unuii il considerau de neatins) acum se indreapta vertiginos spre 15 000 de euro
ii urez daciei vant din pupa si astept cu interes prima dacie de 20 000 de euro sunt sigur ca se vor gasi entuziasti care sa fie incantati de o dacie de rahat chiar la 20 000 euro in concluzie extinderea gamei se rezuma la "extinderea" preturilor |
--------------------
/
/
/
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
O să dureze vreo 5-7 ani până Dacia-Renault o să producă un model care să să se aproprie sau să depășească 15.000 de Euro. Iar ăla nu se va numi Logan...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
cititi acest topic pt a vedea ce anume se discuta in urma cu un an si mai ales cui i-au iesit previziunile
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 16:58 |