Etansari Berlina, de unde vine apa
![]() ![]() ![]() |
Etansari Berlina, de unde vine apa
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu spun sa scoti bordul, sa pui pe cineva cu furtunul si asa afli sigur pe unde intra.
La mine de o vreme cand ploua tare intra pe sus!! pe la usi ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sa zicem ca nu ai rugina in partea de sus a bordului sau in zona pasajelor de roti luand in considerare ca masina e din 99... ramane varianta parbrizului! eu zic sa il dai jos si ai sa vezi urme de apa... schimba chederul dar numai un meserias sa iti zica de care sa iei sau eventual sa ti`l ia el!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
mai bine fasi tu testul cu pisica....
se ia o pisica, sa baga in masina si pe unde scoate capul "chituiesti" ramii la varianta parbriz. daca nu a fost pus corect... tot o sa iti intreapa in masina. mai bine mergi si tu la un meserias il pui iar ( eventual cumperi un cheder nou) si dupa aceia pune furtunul cu apa pe ea. |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Problema asta a mai fost discutata
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7665 Daca vrei produse f bune, uite: http://www.denbraven.ro/dbr/ro/prez_produs...%20Sealant' http://www.sprint2001.ro/ Asta de la Sprint e produsul care e folosit si de producatori, Mastic polibutinic pentru chedere SYGMO In ambele cazuri pt o eficienta 100% trebuie dat parbrizul jos ! Succes |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o intrebare oarecum offtopic: unde as putea sa gasesc izolant d`asta sprint la bucata? ca ei vand numai la baxuri...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
1. Mie imi intra apa pe la capetele de praguri, care erau putin fisurate, si apoi intra pe podea prin gaurile laterale ale pragurilor.
Dar la tine nu cred ca se aplica din moment ce zici ca e apa si mai sus. 2. Asta vara imi intra si pe la "peretele de foc" dintre motor si habitaclu (in timp ce o asamblam dupa vopsire), asta din cauza ca nu aveam grila aia de deasupra capotei prinsa. 3. Intr-un timp imi intra si pe la aeroterma, dar asta a rezolvat-o tata si nu mai stiu cum. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:51 |