Airbaguri laterale, cum si ce..
![]() ![]() ![]() |
Airbaguri laterale, cum si ce..
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Mai trebuie ceva senzori de șoc lateral, cablaje, unitate de comandă de declanșare.
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Airbagurile laterare sunt in scaune,am eu pe masina.Senzorii se monteza in stalpii centrali,se trag fire si se configureaza calculatorul.
This post has been edited by doctorasul: 25 Jan 2007, 08:06 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Referitor la airbag-uri laterale, le-ai luat ca optionale sau ca dotare standard ? Cat a durat de la comanda pana la primire ? Te intreb pt ca eu am intrebat cat dureaza pt un Laureate Plus cu airbag-uri laterale si mi-au spus....o luna....o luna jumate....
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Am cumparat scaune separat,de senzori si cablaj+configurari m-am ocupat eu.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
skocsis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 14 January 07 From: Iasi, RO, EU ![]() |
Doctore, te bagi sa faci si la altii? cam cat ar ajunge?
Eu fac parte dintre nefericitii care au primit mcv-ul 16V cu zece zile inainte de aparitia optiunii airbaguri laterale. Optiunea costa 200 euro pe site, am aruncat si eu intrebarea la dealer, la vanzari sunt in ceatza, la service mi-a tuflit scurt un pret de opt ori mai mare (poate chiar la misto). |
--------------------
Dacia
LOGAN MCV
2006 Laureate 1.6 16V
- IS-09-KLD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:29 |