paracare laterala la feminin, genial.... :P
![]() ![]() ![]() ![]() |
paracare laterala la feminin, genial.... :P
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
HIHIHIiii
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Femeia asta e batuta in cap!
Nu mai zic nimic de faptul ca a pocnit alea doua masini de le-a omorat! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Ma mir cum de masina din spate a ramas intreaga. Am crezut ca parcheaza peste masina din spate. Saraca.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..de apreciat cum manuieste schimbatorul de viteze
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e cumva in franta unde cand se parcheaza se imping masinile?
ce crizata e femeia ...cred ca ii luase cineva locul de parcare...iar ala cu camera cam tremura ...cred ca era sotul....sau vreun proprietar al vreunei masini ![]() voi ce ati fi facut daca erati la geam si vedeati totul? sa nu mai zicem daca era masina voastra una din alea doua parcate.... eu cred ca o impuscam direct de la geam...indiferent a cui era masina... |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ii luam gatu direct daca una din cele doua masini imi apartineau..
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E in italia, probabil era romanca.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' asta, care pocneste masina pana reuseste sa treaca:
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1292 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
incredibil ... dar foarte frumos modul in care lucreaza cu schimbatorul de viteze
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Doamneeeeeeeeee ...
![]() |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil la cat a umblat la schimbat viteze CORECT in viata ei, d-aia a ajun sa mestece in el mai ceva ca la autobuzele alea vechi :-)
Daca era masina mea coboram cu bocanci in picioare si o luam la palme! La un moment dat i-a zis ceva un trecator si s-a luat de el femeia, ca parca era vina aluia ca nu avea ea loc de parcare :-))) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu acum cateva luni bune am vazut acelasi lucru chiar in fata blocului. Ma uitam pe geam in timp ce vorbeam la telefon si vad o tipa cu un Mercedes C-Classe (Albastru metalizat, jante misto, etc..) ca vrea sa parcheze lateral intr-un loc mic (avea in spate un trabant).
Se opreste la cativa cm de trabant, si m-am gandit ca s-a prins si pleaca, si apoi intra in trabant, il misca f. putin, se da jos si pleaca. Am reusit sa fac o poza, daca o gasesc o pun aici... Femeile sunt cele mai bune soferite. EDIT : Am gasit poza ! Tin sa precizez ca dupa 2 zile acel trabant era vopsit tot, perfect. Noroc de doamna in cauza ... parcare1ym2.th.jpg This post has been edited by A l e x: 11 Jan 2007, 17:33 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
al doilea clip mi se pare prea nustu ,nu mai am cuvinte , cum poti face asa ceva ,LOOK OUT,WOMNA DRIVER asta ar fi un bun actibild ptr luneta la soferite
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu cred ca in al doilea clip poate fi vorba de un om intreg la cap. Serios.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
UXE |
![]()
|
va dati seama ca filmuletul a ajuns la proprietar? io cred ca e in spital acuma..saracutza
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cat despre celalalt clip ...
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Ar trebui sa se dea poligonu' oriunde... mai ajunge vre-un sofer de asta (sa nu fiu misogin) prin romania...
Cata idiotenie, in al doilea film, e deja de domeniul incredibilului... putea sa dea cu spatele din prima si apoi pleca linistita... da ea rea nu gluma, sa demonstreze ca e proasta... Offff, ar trebui sa fie o sectiune in regulament in care sa se mentioneze ca femeile tre sa dea mai multe probe pt a lua permisul. (una dintre ele tre sa fie neaparat orientarea in spatiu) |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
nicukla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 12 November 06 From: . ![]() |
in primul film trebuie sa observam ca foloseste si luminiile avarie ca sa vada lumea ca face parcarea mai mult decat regulamentar.
al 2-lea e penibil ca face fata-spate de cateva ori fara sa miste volanul deloc si cred ca se mira de ce masina merge mereu pe acelasi traseu ca inainte si probabil ca se gandea ca daca merge mai tare face virajul mai scurt. penibil. |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu nici nu vreau să mă gândesc că pot da prin parcări peste astfel de soferițe.
Penibil, probabil că tot o soferiță ca astea mi-a lovit mie mașina în parcare. În spatele mașinii mele era loc de mai bine de 6 m , dar nu știu cum a reușit să îmi lovească aripa stânga spate la cât loc avea în spatele daciei mele. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
da ,no comment!! tocmai zillele trecute o cunostinta a picat examenul de permis auto,ca e o varza totala ca astea din filme si am aflat din surse sigure ca la urmatorul test vrea sa dea mita (spaga,plocon sau cum sa mai zic) ca sa i-a permisu. asa ca feriti-va masinile ca astia se inmultesc pe zi ce trece,nu merge pe stiinta si indemanare merge pe parale.
in seara asta l-am vazut pe unu cu o alfa 147 care era tot asa de pampalau avea loc gramada si nu reusea sa parcheze si se ratoia la unul din spatele sau cu un opel ca din cauza lui nu poate sa parcheze.la care asta cu opelu ii zice la obiect "pai daca nu stii sa parchezi!!! "a facut ala cu alfa o fata de prost ca radeam cu gura pana la urechi ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 11 Jan 2007, 22:17 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Daca ati merge in Franta ati observa ca toate masinile au barele zgariate, acolo in general iti faci loc impingandu-i pe ceilalti. Cu vechea Dacie 1300 aveam o placere in a ma infige in rabla unui vecin care ma enerva la greu, da aproape in fiecare seara ii zgaltiiam un pic masina.
![]() In legatura cu filmul asta, trebuie remarcata perseverenta tipei, a incercat si incercat, poate poate reuseste o laterala acolo. Daca era in Romania o parca cu fata, jumate pe trotuar, blocand in acelasi timp si Fiatul Panda din spate. ![]() ![]() This post has been edited by Diac: 11 Jan 2007, 23:13 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 11 Jan 2007, 23:38) Daca ati merge in Franta ati observa ca toate masinile au barele zgariate, acolo in general iti faci loc impingandu-i pe ceilalti. Daca era in Romania o parca cu fata, jumate pe trotoar, blocand in acelasio timp si Fiatul Panda din spate. ![]() ![]() Ar trebui sa adaugi ca bloca si trecerea pe sensul unic! ![]() |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Aia din primul videoclip dupa ce ca e o dobitoaca si nu vede ca nu are loc acolo se mai si ratoieste la trecatori...
Al doilea videoclip mi se pare incredibil, nu-mi vine sa cred ca exista asa oameni... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incredibil ce pot face unii la volan
![]() Pe de alta parte, nu e frumos sa va razbunati pe vecini prin zgarierea masinii, ca se poate intoarce roata ... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Nu-mi vine sa cred...exista asa ceva?Cum naiba au luat carnetul?Sau era sotia sefului politiei?N-avea cum ca ar fi avut masina de fite...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:28 |