Stupid woman driver, am ris cu lacrimi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stupid woman driver, am ris cu lacrimi
ATI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
ariciubengos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 February 06 ![]() |
...avea nevoie de un stadion sa dea cu spatele...m-am defectat..
|
-------------------- |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aaaaaaa maaaaaaaaaaii foooooost!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() PS. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Deci ma jur faza ori e aranjata faza ori aia e tampita
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Poate e o scena dintr-un film SF ?
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cumnaiba sa se rastoarne asa deodata sf frate
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.380 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Gândiți-vă că una din mașinile din parcare ar putea fi a noastră, și noi liniștiți în altă parte...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Bine, bine, dar cum iau carnetul? Ca banuiesc ca parcarea laterala e undeva in visele ei...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai ma ca se putea si mai rau,s-a straduit atit poate...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hai ma sf cum naiba,a da am uitat o0glinzile sunt indreptate la buze ,sani, si coafura, sa se aranjeze.ce sa mai zic de orientare in spatiu , nu stie nici care e stanga si care e dreapta
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
incredibil!
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
alan26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 March 06 ![]() |
in primul film a doua lovitura e reluarea primeia sau prima reloaded?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 1.6 16v
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
prima cred ca a plecat cu antifurtul de volan montat....Doamne, cum sa poti reusi asa ceva ??
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Primele doua sunt beton! Prima nu inteleg ce a vrut defapt si a doua nu inteleg cum a putut. Aproape ca nu respecta nici o lege a fizicii si a cinematicii punctului material!
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
deci prima e prea tare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Vitriol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Frate ce e trist este ca astfel de soferi exista si se afla printre noi. Am vazut cu ochii mei vreo 4 astfel de soferi si imi pare rau ca nu am filmat. Nu am filmat pentru ca nu imi venea sa cred cat de mare e prostia omeneasca.
Deci nu e vorba ca esti bun sofer sau prost sofer, e vorba ca te duce sau nu te duce capul. La concluzia asta am ajuns: Cum gandesti asa conduci. Dar sa nu fii in stare sa iesi cu masina din parcare, sau mai rau, sa o bagi in curte... sincer, imi vine sa urlu. Stau si ma'ntreb...oare stimabilii ofiteri de politie care dau permisul unor astfel de persoane contra unor sume de bani, oare nu au mustrari de constiinta? Si cand zic asta nu ma refer ca loveste masinile prin parcari, dar omoara oameni nevinovazi pe drumurile publice si asta e cel mai grav. |
--------------------
Dacia Logan
1.4
2007 Laureate
- B 37 xxx
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu oameni care au luat permisul (si sala, bineinteles) si NU stiu sa citeasca. Daca ii pui sa se semneze mazgalesc ceva neinteligibil ca sa nu puna degetul sa nu se faca de ras. Astia fiind niste tigani din BZ. Nu spun ca nu stiu carte pentru ca sunt tigani, nu ma bagati la discriminare.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Petarde la volan ... nici de pieton nu cred ca e buna .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
prima e PROSTIA intruchipata!!!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Chiar dupa ce m-am mai uitat la filmulete si-a lovit proasta de vecinamea masina incercand sa o parcheze(tot o petarda la volan)
![]() This post has been edited by DRD: 24 Apr 2007, 19:14 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:34 |