Counter Strike, Cine joaca?
![]() ![]() ![]() |
Counter Strike, Cine joaca?
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mauru 80 RON??
De pe nent, prin plata cu card e 9.99$ + ceva taxe, in total 11$, si ai Cs 1.6 , Condition Zero, si Condition Zero Deleted Scenes. EU mi-am luat de pe net, direct, daca aveti intrebari va pot ajuta. This post has been edited by St: 27 Apr 2007, 19:24 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Asadar si prin urmare cine gazduieste un server pt dacioti?
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
As juca si eu in seara asta, de pe la 8, e 7:58 acum
![]() Deci, pe ce server ne strangem? As putea gazdui eu, dar nu prea ma price la setari, si nu cred ca pot intra cei care nu au Steam ![]() This post has been edited by St: 28 Apr 2007, 19:02 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
St |
![]()
|
Joaca cineva in seara asta? Astept mesaj aici sau pe PM.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Pana face cineva un server, propun serveverul acesta: 89.39.200.40:27015
[SLZ], [LGN], etc. |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
St |
![]()
|
Pai si , e cineva de pe daciaclub pe srv. in afara de mine?
Haideti sa hotaram o zi si o ora sa ne strangem toti pe servar. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driver |
![]()
|
Seara dupa 18:00, in fiecare zi.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
n`am mai jucat de jumate de an....m`am lasat, pt ca mai aveam putin si ajungeam ca unii care se trezesc noaptea din somn : Go ! Goo ! Gooo !!!!
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sau: "i got you'r six"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
St |
![]()
|
Am intrat acum 30 min. pe servarul ala, nivel scazut de joc, poate totusi seara e altfel
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cum beeeeep se baga IP-ul sa ma conectez la server?
Am incercat ceva servere din serverlist, da' ba imi zicea ca e full, ba ca cere parola, ba ca are alta versiune. WTF? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
St |
![]()
|
Intri in counter strike 1.6. Apoi apesi " ` " si scri connect 89.39.200.40:27015 . Asta pentru servarul dat mai sus.
Pentru mai multe servere http://www.cstrike.ro/cs_1.6_servers.php Alea din Server list nu o sa mearga decat cu versiunea oficiala. Ar trebui sa imi dai reputati epentru cat m'am chinuit sa scriu postul asta, chair daca nu e folositor ![]() Am intrat acum pe servarul de mai sus, am intreabt dac acineva de pe daciaclub, nimeni.... This post has been edited by St: 30 Apr 2007, 18:22 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Bineinteles ca am versiunea oficiala de Cs dar...cica merg si cu cea piratata serverele din lista.
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
St |
![]()
|
Eu cand foloseam versiunea neoficiala nu ma puteam conecta la serverele Valve("Internet"), bineinteles ca ma puteam conecta la "Favorites".
This post has been edited by St: 30 Apr 2007, 19:09 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pai in lista nu apar doar serverele Valve
![]() La alea cica da o eroare restrictie Clasa C ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Haida care mai joaca sa dea id de mess acilisa sa ne vorbelim vorbe mai usor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
St |
![]()
|
Stfn1990 . Dupa ora 22 intru si eu la joc.
Eventual un server pe care sa jucam numai noi, daca ne strangem macar 8-9. This post has been edited by St: 30 Apr 2007, 20:00 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Joc CSS cu Steam pe Linkmania Suceava.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
St |
![]()
|
Majoritatea joaca Cs 1.6 nu Source
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
am intrat si eu pe sv propus de driver dar din pacate e cam pustiu..
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 27 Apr 2007, 09:39) Ca tot suntem pe cs cine stie cum porti rezerva nume pe un server !! Sunt admin pe un servar si nu prea pot intra cate o data din cauza nebunilor ![]() V-am salutat, Ci_co Daca ai acces la consola de linux editezi users.ini. In functie de ce mod ai pe server il gasesti in hlds/cstrike/addons/adminmod/config hlds/cstrike/addons/amx/config sau hlds/cstrike/addons/amxmodx/config. Daca ai instalat adminmod cu modul mysql adaugi sau editezi adminii din pagina. la amx si amxmodx ai nivelele de access in fisierul users.ini daca e adminmod ai nivele de acces aici pentru a putea intra oricand pe server trebuie sa ai acces 32768 cel putin. Daca mai ai nelamuriri da un pm sau un id de mess si incerc sa te ajut. Am promis ca o sa ridic un al doilea server pe care sa putem juca, serverul a fost sus 2 saptamani, dar din pacate am belele cu placa de baza sau ram-ul. Acum e din nou acasa, in teste, cum rezolv problema il ridic iar si va invit pe toti la o joaca. Daca aveti la ora actuala un server care sa mearga bine, si pe care va adunati seara la meciuri spuneti ip-ul sa intru si eu la un meci. daca vreti sa ne vedem pe server public intrati pe cs.linkexplore.ro, de obicei intru seara dupa 22:00 cand ajung acasa de la munca. |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
St |
![]()
|
Te asteptam cu servarul
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driver |
![]()
|
Random te asteptam cu serverul dedicat pentru noi.
Serverul care l-am propus mai sus l-am ales aleator dintr-o lista. Pentru a intra pe un server anume , faceti cum s-a spus mai sus, sau intrati pe "favorites" si puneti "add server" adresa de mai sus si o aveti tot timpul acolo... Acum la counter baietii si fetele... in seara asta, toata seara. This post has been edited by driver: 2 May 2007, 20:42 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
..la mine nu merge add server la favorites. imi permite introducerea adresei, dar nu adauga nimic in lista.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
mersi randomm pt raspuns
![]() ![]() O sa va dau adresa servarului unde sunt admin, dar acu is la munca si nu o stiu !! driverx stiu se mai intampla unele ip-uri nu le baga pur si simplu tre sa scrii in consola connect .....ip-ul !! eu asa pateam cu un servar estelle parca. V-am salutat si voi revenii cu adresa serv ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ahaaaa..am si uitat de topicul asta.... Deci diseara ne bagam?
Poate ar fi si mai simplu pentru noi, daca dati aici sau prin pm nickul de steam astfel incat sa ne vedem la joaca direct... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Ci_co |
![]()
|
Contra teroristii mei sau teroristii mei intrati aici daca vreti sa jucam este non-stop deschis, este servarul pe care sunt adim ... ne vedem diseara ca acusi nu pot is la munca : 86.55.12.74:27015
INca vreau ajutor sa rezerv numele !!! V-am salutat, Ci_co LE : eu am nick-ul ha$$is ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 20:16 |