Counter Strike, Cine joaca?
![]() ![]() ![]() |
Counter Strike, Cine joaca?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Noobi acceptati?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mai pe dupa-amiaza sunt acolo...nickul...... care altul?...dantes. Ne vedem pe acolo...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu imi merge serverul.Adica intru si dupa cateva secunde se blocheaza cu un looping sound si iese din joc. Am mai patit problema asta si pe alte servere sau mai apare situatia in care merge bine fara probleme pina nimeresc un head shot dupa care se blocheaza si ma scoate din joc, se pare ca e de la placa de sunet onboard. Am incercat sa bag drivere mai noi si tot asa face. Are cineva idei cum se poate rezolva problema asta?
This post has been edited by mauru007: 4 May 2007, 15:12 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Pe care server va strangeti?
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
St |
![]()
|
Jaoca cineva?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
nu prea-s echipe... doar jucatori...
Spor!! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Are ping-ul cam mare si in plus sunt cam multi din afara care au si aia un ping imens...
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
St |
![]()
|
Poi sunt polonezi cred, care joaca slab. Eu am facut pe dust2 30 cu 10, si nu sunt eu om de scorul asta..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
86.55.12.74:27015
Aici e Ci_co admin. |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
serverul propus de driver are dns cs.arenagames.ro
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Deci pana la urma care ramane serverul si care este ora la care ne intalnim virtual? Eu am nick-ul Creativee
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
daca va hotarati, cs.arenagames.ro serverul, sunt admin poate jucam ceva
![]() |
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
am jucat cu unu Pheonix, nici o treaba n-avea
![]() joc cu nick AlexDACIACLUB |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Deci ramane pe serverul dat de smart? In fiecare zi la 21 in sus ma gasiti acolo!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mdah servarul este plin de codati eu inca ma mai ciondansec destul de des cu god-ul pt a i bana pe toti polonezii aia ca m-au spart sa mor io nu are unu sub 100 lag !!! Dar las ca incet incet i dau afara sau i tin in slay-uri pana pleaca singuri
![]() Poate in seara asta intru si fac putina ordine ..devine plictisitoare treaba ca nu ma pot juca ! Volint {dacio} ![]() ![]() ![]() V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
io pi asta am intrAt cs.arenagames.ro
care esti Phoenix de aici ? ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
smart |
![]()
|
QUOTE(St @ 7 May 2007, 20:05) 1.Nu e serverul meu 2.E acelasi server pe care l-a mentionat driver mai sus, doar ca mai usor intri pe un server daca are si dns, ca NU prea se tine minte ip-ul QUOTE(driver @ 30 Apr 2007, 16:11) * Dns resolving cs.arenagames.ro - * Dns resolved cs.arenagames.ro to 89.39.200.40 3.Lag mai mic, serverul e din buc 4.Nu te obliga nimeni sa intri, mai sunt mii de servere in Romania. This post has been edited by smart: 7 May 2007, 20:47 |
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
dantes |
![]()
|
E bun serveru'... Am fost cativa de pe aici, sper sa ne mai revedem tot pe serverul asta...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa-i...a fost fun. Plus ca am fost cel mai impuscat noob daciot
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
dantes |
![]()
|
Lasa ca noi nu facem cariera din asta....a fost frumos...m-am delectat... Mi-a placut pingul care peste 15 n-a sarit...e bun asa..
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
DELETE!
This post has been edited by St: 7 May 2007, 22:13 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
TMihai |
![]()
|
Eu am intrat dupa 9 asa. Server bun, lume de treaba
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Haidetzi sa stabilim o ora cand ne strangem totzi sa jucam!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(volint @ 9 May 2007, 23:33) Da voi in week-end nu executati iesiri la suc/bere FA/ gratare and related? O sa intru si eu daca am sa fiu acasa. Oricum am rezolvat (sper) problema de pe serverul 2, maine o sa schimb si sursa de pe serverul 1 si o sa fac publice adresele (2 servere publice si unul de war). Pentru meciuri o sa va povestesc maine cand pun adresele cum se procedeaza (serverul de WAR e cu programare ca e foarte solicitat). Second-day edit: Asa cum am spus, azi am ridicat serverele. Adresele sunt: Servere publice: cs.linkexplore.ro cs1.linkexplore.ro Server WAR: cs1.linkexplore.ro:27016 Meciurile pe serverul de WAR trebuiesc anuntate aici . Am luat aceasta masura pentru a nu iesi conflicte pe server intre cine joaca si cine nu. Rog moderatorii daciaclub sa nu considere reclama adresele de la server sau link-ul unde se anunta meciurile. Pur si simplu vreau sa le ofer colegilor de forum posibilitatea de a se distra conform topicului. Reclama la servere nu este in nici un caz, am facut al doilea server deoarece am ~4000 request-uri pe zi pe un server de numai 20 de locuri, deci nu se pune problema ca sunt goale si doresc sa aduc oameni noi pe ele sa le umplu. Daca totusi adresele si link-ul reprezinta o problema, se pot sterge, si cei care vor dori sa stie despre ce este vorba imi pot da PM. This post has been edited by randomm: 11 May 2007, 16:15 |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:54 |