Caut cazare ieftina hotel sau hostel Bucuresti, in apropiere de str. Petofi Sandor 47, sect.1
![]() ![]() ![]() |
Caut cazare ieftina hotel sau hostel Bucuresti, in apropiere de str. Petofi Sandor 47, sect.1
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
asl pls, ca sa vedem ce putem face.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In sectorul 1 nu-s decit hoteluri de la capitan in sus. Mai mareste distanta !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Dragoselu esti de belea frate. De unde le scoti?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E ruda cu unul, Tudose, 'agiu de felul lui....
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
Si ce vrei frate, nu are voie omul sa intrebe: mai ieftin, mai scump, dupa buzunarul fiecaruia??
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O întrebare către un taximetrist...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Treaba serioasa dragoselu. Tu crezi ca eu dau rasol?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cel mai aproape hotel pare a fi Triumf (2*): http://www.salutbucuresti.ro/harta/?l=43
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cauta "petofi sandor" pe Google maps, apoi alegi "cautare in apropiere"->"hostel".
Este un hostel Butterfly prin zona. Si pare ieftin (12 EUR). This post has been edited by BlaueCorsa: 17 Nov 2009, 19:41 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
http://maps.google.com/maps?hl=ro&q=Petofi...ved=0CAgQ8gEwAA
http://www.hostelsclub.com/cheap-hostels-r...-Bucharest.html http://www.in-bucharest.com/default_ro.asp http://www.bucharest-accommodation.ro/ http://www.anuntul.ro/anunturi.php?menu=an...SubrubricaID=60 http://www.hoinari.ro/index.php?cu=16161920040318 This post has been edited by fost membru: 17 Nov 2009, 20:35 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Radian bravo! Bun spirit de observatie:ad sub masa:
Hotel Cismigiu. Nu e foarte aproape dar ar fi gratis. Banii economisiti de la cazare ii poti da pe transport. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cel mai ieftin e la hotel Parc Heastrau. Mai nasole e ca au paturi supraetajate (unu' pe banca, unu' sub banca). Marele avantaj este ca păturile sunt de azi, poti sa citesti pina te ia somnul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ete fleosc, ai dat replica! Ce sa zic.. Si uite ca oamenii au gasit cazare la Hotel Ibis, langa Gara de Nord.. Mersi oricum de sfaturi.
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Nov 2009, 21:11) Nu tot ceea ce este este ceea ce pare ca este iar ceea ce pare ca este nu este intotdeauna ceea ce pare a fi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-ai inteles nimic Dragos.
![]() Directia pentru cetatenie romana se afla pe o strada cu nume de ungur. D-asta se rade. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cred ca trebuie sa-i desenati...
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Nov 2009, 21:13) oamenii au gasit cazare la Hotel Ibis, langa Gara de Nord.. fostul hotel Nord.. muamaa ce betii am tras in braseria aia ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Aveti ceva sugestii de cazare in zona str. Economu Cezarescu , la o distanta de maxim ~5 km?
M-ar interesa doar o camera dubla cu baie proprie. Am gasit ceva pe booking.com, dar ma gandeam poate stiti ceva pensiuni care nu apar pe site. Trebuie sa gasesc si ceva locuri de distractie pentru copil (7 ani). Din cate am vazut Water park si AventuraParc sunt inchise, si la Terra park nu am reusit sa gasesc pe care atractii ar avea voie. This post has been edited by testike: 11 Nov 2012, 12:40 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2009, 22:24) Fi-ti-ar al dracu Hotelul Nord... Acum vreo 15 ani urma sa particip la o expozitie la TIB. Big Boss de atunci i-a dat sarcina contabilei sa-mi caute cazare la cel mai ieftin hotel (fwtw-l in gura de calic...) si respectiva mi-a rezervat camera la Hotel Nord. Tin minte asternutul era proaspat spalat, dar detergenti nu vazusera carpele alea in viata lor. Pe fata de perina erau pete de sperma una langa alta. Abia dupa ce m-am facut muci cu vreun litru de coniac mi-am facut curaj sa ma bag in pat si atunci, noroc cu prosopul luat de acasa pe care l-am pus peste perina. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si cand te-ai intors le-ai dat pulingurin ceva?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2009, 21:24) Io am tras pe unde am apucat. La Patria, la Turist, la pta Galati, la Simplon, la Turn, la hotel Cismigiu (Gambrinus). ![]() ![]() QUOTE(radian @ 11 Nov 2012, 22:07) Fi-ti-ar al dracu Hotelul Nord... Acum vreo 15 ani urma sa particip la o expozitie la TIB. Big Boss de atunci i-a dat sarcina contabilei sa-mi caute cazare la cel mai ieftin hotel (fwtw-l in gura de calic...) si respectiva mi-a rezervat camera la Hotel Nord. Tin minte asternutul era proaspat spalat, dar detergenti nu vazusera carpele alea in viata lor. Pe fata de perina erau pete de sperma una langa alta. Abia dupa ce m-am facut muci cu vreun litru de coniac mi-am facut curaj sa ma bag in pat si atunci, noroc cu prosopul luat de acasa pe care l-am pus peste perina. Habar n-ai tu ce hotel "de lux" era peste drum, la doi pasi. ![]() QUOTE(Markos @ 12 Nov 2012, 01:35) Mi-ai luat vorba din gura. Amintiri... Poate ca-s eu nebun. Da-mi placea mai mult atunci decat acum. This post has been edited by Victoras2001: 12 Nov 2012, 02:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:33 |