Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Vodafone
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si atunci de ce am primit un sms cu textul 'va reamintim ca din data cutare nu veti mai primii acasa factura, pentru informatii intrati de www punct nustiuce punct ro'?!! nu am intrat si modificat nimic niciodata pe vreunul din siteurile acestor indivizi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O fi modificat cineva pentru tine...
![]() Eu am primit în plicul ultimei facturi un fluturaș, prin care eram invitat să mă înscriu la acel concurs, prin renunțarea la factura hard copy. Apoi am apăsat ce ziceau ei pe acolo... Chiar și după ce am selectat asta, pot să cer oricând să se revină la hârtie, gratuit. |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nesimtire ala vodafone
extraoptiune pentru abonamente: 50 minute naționale + 150 minute in rețea + 150 sms în rețea 4,99 € extraoptiune pentru cartele: 350 de minute in retea 350 de sms-uri in retea 20 de minute nationale 4 € Bataie de joc! |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adaugam la bataie de joc.
Am anulat un abonament de internet acum 3 saptamani si tipa mi-a spus ca de la inceputul lunii viitoare ( asta, adica ) nu o sa mai platesc. Buuun...dar eu mai aveam 17-20 de mb neutilizati. Dau si eu acum sa vad cum stau cu minutele si hopaa.... nimic de aia 17 mb. E un serviciu pe care l-am platit totusi :| Orange.... mai ai rabdare putin ca vin! |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
daca ai solicitat dezactivarea unei extraoptiuni( de orice fel ar fi ea,net, cu minute,etc) nu ai cum sa primesti ceea ce era inclus dar neutilizat, daca s a dezactivat.....asta INDIFERENT de retea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Depinde daca discutam de abonament sau prepay.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
megane1 sincer... incerc sa vad logica si nu reusesc.
Trebuie gandita astfel problema: Eu cumpar de la tine in fiecare zi cate 2 mere... la un moment dat sa spunem ca astea se strang si ajungem la 10 mere. Eu iti zic ca nu mai vreau sa cumpar mere de la tine... tu ce spui? In regula, dar iti iau cele 10 mere pe care le-ai strans. Nu pot sa cred ca ti se pare corect. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 10 Mar 2009, 19:10) nesimtire ala vodafone extraoptiune pentru abonamente: 50 minute naționale + 150 minute in rețea + 150 sms în rețea 4,99 € extraoptiune pentru cartele: 350 de minute in retea 350 de sms-uri in retea 20 de minute nationale 4 € Bataie de joc! Esti in urma cu oferta. Cu 5,95 euro, TVA inclus ai in abonament: - 500 min. gratuite in retea, fara palier orar; - 500 sms gratuite in retea; - 60 min. nationale gratuite; - minute de loialitate ce le aveai pana in acel moment. Are Orange asa ceva in oferta ? This post has been edited by Dodone: 29 Mar 2009, 23:25 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
dodone cum se numeste abonamentul ? sigur nu-i vreo oferta?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu daca e doar oferta, ca eu am vazut si reclama comerciala in TM la specificatiile de mai sus. Eu am facut teatru ieftin: am sunat la Vodafone si am spus ca vreau sa reziliez abonamentul (am de la inceputurile lui Connex). Imediat, operatoarea m-a intrebat de ce vreau eu asta . I-am spus ca exista oferte mai avantajoase pe piata. M-a intrebat ce facilitati as dori si i-am spus ce am vazut pe reclamele din oras si ce au primit si alti cunoscuti. S-a rezolvat pe loc si am prelungit contractul pe inca 2 ani.
Eu sunt nevoit sa raman in Vodafone pt. ca 90% din numerele de telefon pe care le apelez sunt din aceasta retea. De la Cosmote am doar dreo 3-4 numere. This post has been edited by Dodone: 30 Mar 2009, 08:03 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pai si de ce nu faci portarea de nr daca totusi vrei sa pleci?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Dodone |
![]()
|
Fac portare si ma mai suna bunica din groapa. Cine ma suna nu mai are tarifele din retea. Si nu vreau sa se fenteze nimeni.
|
--------------------
Renault
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu la cartela cu 5 euro am
*500 minute in retea *500 mms/sms in retea *30 minute nationale |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Dodone |
![]()
|
Fata de cele scrise in penultimul meu post, mai am 30 min. de loialitate in retea, 10 min gratuite in retea "ramasita " de la ultimul contract si 30 min. gratuite in retea in luna in care m-am nascut (o stiu ei din CNP...).
|
--------------------
Renault
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
blak2oo8: nu e vorba de logica...e vorba ca pur si simplu, ca la un computer-nu ma pricep sa ti explic altfel- daca ai dezinstalat un program, nu te mai poti astepta sa mai faci lucrurile pe care le faceai inainte..e simplu..ai scos extraoptiunea, nu mai ai cum sa primesti ce mai aveai inclus, indiferent de retea..ideea e ca oricum, la urmatoarele facturi se va compensa perioada platita in avans..urmareste facturile.
|
--------------------
renault
megane2.2
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ieri am facut 8 ani in vomafone si mi-au dat de doru leli un bonus 2 euro
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
rtBK |
![]()
|
megane1 daca privesti din punctul de vedere al unui program ai dreptate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C a t a l i n |
![]()
|
World's Second Largest Wireless Carrier Kills International Roaming Charges
http://gizmodo.com/5253599/worlds-second-l...roaming-charges |
--------------------
-
-
|
|
Gill_ro |
![]() ![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
COMUNICAT DE PRESĂ
29.06.2009 Operatorii de telefonie mobilă vor debloca, la cerere, telefoanele codate în rețeaua proprie Începând din luna septembrie, operatorii de telefonie mobilă din România vor debloca, la cererea utilizatorilor, telefoanele codate în rețelele proprii. ANCOM, împreună cu Asociația Operatorilor Mobili din România (AOMR) și membrii acesteia, au întocmit și semnat un cod de conduită care stabilește condițiile standard minime de deblocare a terminalelor codate în rețelele de comunicații mobile din România. La această inițiativă au aderat și operatorii de rețele mobile de telefonie Romtelecom și RCS&RDS. Codul reprezintă prima inițiativă majoră de autoreglementare a AOMR și reflectă gradul de maturitate atins de piața de profil din România. „Am apreciat colaborarea operatorilor pe acest subiect ca pe o dovadă în plus că sunt la fel de preocupați ca și Autoritatea de interesele utilizatorilor de telefonie din România”, a arătat Cătălin Marinescu, președintele ANCOM. Codul de conduită va fi aplicat de operatorii Cosmote, Orange, Telemobil, Vodafone, Romtelecom și RCS&RDS începând cu data de 1 septembrie a acestui an. Din septembrie, fiecare operator semnatar care comercializează terminale codate în rețeaua proprie se obligă să informeze clienții, la momentul vânzării, dacă telefonul pe care îl achiziționează este codat în rețea, precum și despre tariful și condițiile de decodare și să ofere clientului posibilitatea de a solicita deblocarea chiar la data achiziției sau la un moment ulterior acesteia. Deblocarea ulterioară achiziționării se va face pe baza facturii fiscale sau a certificatului de garanție al terminalului. Dacă telefonul nu este achiziționat împreună cu alte servicii de comunicații electronice, costurile deblocării vor fi suportate de către operatorul de telefonie mobilă care îl comercializează, iar deblocarea terminalului nu va fi condiționată de achiziționarea altor servicii sau de plata altor tarife. Dacă telefonul este achiziționat ca parte dintr-un pachet promoțional sau la un preț preferențial și clientul solicită deblocarea înainte de expirarea perioadei minime prevăzute în contractul de servicii de comunicații încheiat cu operatorul, clientul va trebui să achite atât tariful pentru operațiunea de deblocare, cât și suma stabilită ca penalitate pentru deblocarea anticipată a telefonului pe parcursul perioadei minime contractuale. După expirarea perioadei minime obligatorii a contractului, precum și pentru utilizatorii de servicii preplătite, deblocarea telefonului va presupune doar achitarea tarifului de deblocare. Tariful de deblocare va fi stabilit de către operatori, urmând să acopere exclusiv contravaloarea operațiunii de deblocare. Deblocarea se realizează în maxim 15 zile lucrătoare de la înregistrarea solicitării clientului. Operatorii vor debloca numai telefoanele care nu au depășit durata medie de utilizare menționată de producător în certificatul de garanție. Deblocarea terminalelor mai vechi se va realiza numai în măsura în care operatorii dispun de resursele tehnice necesare. ANCOM este instituția care stabilește regulile pentru piața de comunicații din Romania și veghează la respectarea acestora. Pentru mai multe detalii despre activitatea ANCOM vizitați www.ancom.org.ro. Asociația Operatorilor Mobili din România (AOMR) reunește în acest moment Cosmote Romanian Mobile Telecommunication S.A., Orange România S.A., Telemobil S.A. și Vodafone România S.A.. Asociația își propune să reprezinte interesele industriei de comunicații electronice, precum și interesele comune ale membrilor săi, cu respectarea legislației române și europene aplicabile, inclusiv a legislației în domeniul concurenței. Adresa AOMR este bd. Dacia, 29, sector 1, București, office@aomr.ro, www.aomr.ro. ps. Traim in tara lu' papura voda, cand s-a facut dezbaterea publica pe acest cod era stipulata GRATUITATEA decodarii telefoanelor la sfarsitul perioadei obligatorii contractuale acum costa la vodafone 10 euro... sa inteleg ca si-au bagat operatorii coada si au zis sa mai scoata niste bani de pe urma fraierilor...trageti voi concluziile! |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
da cumpara telefon fara contract si decodat...daca ai nevoie de asa ceva
diferenta dintre pretul "la liber" (care e defapt pretul real al telefonului) si pretul promotional de contract este suportata de operator. mi-se pare normal sa isi codeze telefoanele, la fel de normal mi-se pare sa le decodeze contra-cost pentru ca din cate vad telefoanele vor fi colectate si trimise catre punctele de serivce pentru decodare lucru care implica costuri...personal, curier etc... cel mai probabil costul unei decodari va fi foarte mic...dar intr-adevar el va exista... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
n-ai inteles, cand am cumparat telefonul l-am luat la pret subventionat dar m-am si legat la cap cu ei pe 2 ani deci si-au scos banii pe telefon, asa ca dupa 2 ani vreau sa-mi decodeze telefonul gratuit pentru ca mi-am indeplinit obligatiile fata de operator, in fine fiecare cu parerea lui
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
dupa 2 ani o sa iti schimbi telefonul cel mai probabil..doar daca mai folosesti si servicile altui operator ar merita sa il decodezi...iar fac pariu ca aceasta taxa a fost sau va fi pusa special ca sa nu se trezeasca toti sa isi decodeze telefoanele ca e moka..si daca tot e moka de ce nu si-l decodeze si ei..chiar daca nu il vor folosi ever pe alta retea..
e la fel ca la doctor mai nou...cotizezi un pic...ceea ce inseamna ca chiar ai nevoie... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Vodafone Offers Free Euro Romaing for Flat Fee
QUOTE Vodafone UK really seems to be going for the roaming market in a big way. First we saw the network scrap oaming fees for personal customers this summer and now we have the launch of a new business tariff that does the same thing. For £20 per month per person Vodafone will scrap the cost of romaing in select European countries. Incoming calls are also free. The countries are France, Spain, Germany, Italy, Greece, Czech Republic, Hungary, Portugal, Malta, Netherlands and Romania. Curiously Belgium isn't included, a bit odd given that Belgium is the heart of the EU. At any rate this is sure to be welcome news for business travellers and will add further pressure for other networks to come up with their own roaming tariffs, which up until now have been poor value at best. Pe când și pentru abonații din RO? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
megane1 |
![]()
|
un pic de OFF topic, recunosc
![]() glumesc, evident..era doar asa, teoretic, insa nu e departe de adevar....la noi s-a ajuns la un blocaj pe telecom..investitiile sunt reduse, pt ca operatorii trebuie sa "hraneasca" foamea de "moccaciuni" a romanului... noi suntem si un pic nesimtiti....si am cam trecut pragul ala cand , inteleg, avem nevoie de servicii decente pt banii platiti...oricum , am vazut cand plateam factura, oameni care n-ar plati o factura pt ce au consumat, dar ar face scandal ca li s-a blocat serviciul.. |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
rtBK |
![]()
|
pana nu vor ajunge telefoane de 1400 ron ( la abonament...care sunt acum ) la 10 ron (fireste cu un abonament pe masura ..dar nici sa iti dai foc ) atunci le putem plange de mila in rest... vodafone cel putin, pentru clientii vechi nu prea au oferte. Daca ar fi sa fi tot timpul in trend ar trebui sa imi schimb o data la 5 luni numarul ca sa prind o oferta mai tare. Gen 3 euro 500 de minute in retea, 500 de sms-uri. Pai taticu... baga si la abonamente oferta asta... noi suntem ciumati sau care-i faza? nu sunt tot bani?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
megane1 |
![]()
|
oferta la reinnoirea contractelor vodafone : 9,99 euro tva inclus cu 100 minute nationale, 800 in retea.
13 eur tva inclus: 200 nationale, 1000 in retea.. all you have to do is ask... ![]() p.s. vine cumva doctorul acasa sa te intrebe ce ai, daca nu i spui ca esti bolnav? ai sunat la ei sa intrebi de vreo oferta? sau ai ramas, asa, cu impresia generala, folcoristica, ca "vodafonele ii scump, dle" ? ![]() in plus, spunea cineva mai sus ca sunt multe aspecte in joc : calitatea serviciilor, etc etc... noi romanii suntem ghidati de cuvantul magic :gratis/degeaba ![]() @rtBk pai cine sa subventioneze diferenta aia de pret , de la 1400 la 10 ron ? ca doar nici operatorii nu iau telefoanele chiar cu 2 lei....si nici nu au vreo fabrica de telefoane...evident, au unele discounturi de volum...si sunt convins ca daca ti l-ar da cu 10 ron, nu ai fi de acord sa platesti vreo 30 euro/luna la abonament... ![]() sa intreb altfel : daca ai fi patronul unei firme de telefonie-oricare - ai mai gandi la fel ?? ![]() ![]() ciudat e ca numai cu cei care mai au cat de cat idee despre cum sa trateze clientii, suntem noi romanii obisnuiti sa ne plangem... nu am auzit atat de multi sa "faca opinii" despre furnizorii de gaz si energie electrica, de exemplu...unde la ghiseu te fac angajatele alea cu ou si cu otet..de parca le-ai deranja, nu le-ai da bani.. ma rog..astea-s opinii de ale mele:) This post has been edited by megane1: 17 Aug 2009, 19:19 |
--------------------
renault
megane2.2
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Hai sa nu le plangem de mila operatorilor. In ultimii ani au fost pe locul intai in topul profitului. Deci mai e loc de "mai bine"
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:29 |