DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vodafone

rtBK
post 17 Aug 2009, 19:50
Post #241

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

megane1, nu vorbeam in necunostinta de cauza.

Varul meu a luat din Elvetia la 1 lira Nokia 5800 ( la orange era 1400 ron la abonament ). Abonamentul primit era unul de 20 de lire, dar avea mii de minute incluse!... Asa ca... daca mie mi-ar vinde vodafone sau orange un telefon de 1400 ron la 1 ron, cu un abonament de 25 - 30 de euro care sa includa peste 1000 de minute in retea + 500 de minute in afara retelei... l-as lua fara nici o problema ca eu oricum atat vorbesc si platesc pe luna... Din punctul de vedere al unui patron de telefonie mobila e mai convinabila faza ca poate eu mai uit de limite si vorbesc peste minutele alea si platesc chiar mai mult.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane1
post 17 Aug 2009, 20:24
Post #242

Membru autentic

From: Moinesti

@ paul_damian : corect, insa sunt si zeci de mii de angajati in domeniu, iar impozitele platite sunt comparabile cu cifrele de afaceri de care vorbeai:miliarde de euro ...
nu plangeam de mila operatorilor, ci incercam o argumentatie pur economica...
de ce operatorii sunt priviti ca niste vaci de muls, si toata lumea le sare in cap, ca " cifre de afaceri, ca sunt profitabili" , etc..
e usor a arunca cu noroi ...
de exemplu, sunt calcule in joc de care clientul final nu are de unde sa stie, si de care nu tine seama.. cu atat mai putin clientul din Romania...
tarife de interconectare, etc etc..
poate nici nu ar trebui sa stie clientul de astea...insa mi se pare periculos ce se intampla la noi, dincolo de mult trambitata "concurenta care in cele din urma avantajeaza clientul" : romanii s-au obisnuit cu mult si pe degeaba, si au ajuns sa aiba pretentii nejustificate pt banii pe care sunt dispusi sa ii plateasca..

va recomand un articol foarte interesant in domeniu , sunt opiniile unui om care a iesit dintr-una din companii si are un business propriu, deci e impartial cat de cat : „Stiu pana unde se poate merge“, spune Ciobanu, in opinia caruia, in ultima perioada, clientii companiilor telecom au devenit foarte agresivi in relatia cu operatorii – „lucru care nu este OK“.

SURSE:
http://moneyexpress.money.ro/articol_17040...mna_minute.html
http://www.reimens.ro/page.php?41

@rtBK : esti dispus sa dai mai putin de 20 lire/luna pt abonament?
poftim : 18,99 eur tva inclus cu 200 minute nationale si 1500 in retea(vodafone)
https://www.vodafone.ro/personal/oferte-spe...e/index.htm#id2

iar nokia 5800 de care spuneai, costa, pt abonamentul asta , cam 190 euro ..deci mai putin de cele 14 milioane de care spuneai , la orange icon_mrgreen.gif

This post has been edited by megane1: 17 Aug 2009, 20:34

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
Dodone
post 17 Aug 2009, 20:29
Post #243

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

From: Timisoara

Am fost in Budapesta la prieteni si la shopping. Cand am vazut ce oferte de telefoane si abonamente sunt la ei, am injurat o ora operatorii nostri. post-336-1110552489.gif .
Vodafone face o reclama desantata la HTC Magic, un telefon demult depasit, la un pret mai mare decat Samsung Omnia HD. De toata jena...
Se lauda ca au trafic 3G la 3 gbp, dar nu sunt in stare (sau nu vor...) decat max. 1,4 gbp, in mijlocul marilor orase. A dovedit acest lucru un individ care i-a reclamat la OPC. Au tupeu de borfasi. mad.gif

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
megane1
post 17 Aug 2009, 20:46
Post #244

Membru autentic

icon_mrgreen.gif tare imi plac mie oamenii care arunca cu vorbe .. tongue.gif

bun, bun, ofertele "din afara"...in tara cutare sau cutare....dar acolo v-ati interesat si de sistemul fiscal, de valoarea taxelor si impozitelor care trebuie platite, etc ?
comparam capra cu varza...sa fie aceleasi taxe ..si atunci sa comparam

pct ul 1 icon_mrgreen.gif
pai de ce reclama desantata? doar pt ca 2 produse nu au preturile pe care ti le doresti tu? smile.gif
cat despre faptul ca Htc Magic e depasit vs Samsung Omnia , poftim : ambele au fost anuntate in februarie 2009 ..htc ul are camera mult mai slaba..in rest...nu stiu care sistem de operare e mai depasit :symbian ul lui omnia, sau android ul de la htc..amandoua sunt apropiate ca pret.. htc ul e 2000 ron, pe cand samsung ul, cam 2300 ( http://www.marketonline.ro/telefoane-mobil...mobil-htc-magic si tot pe acelasi site si samsung ul)..
din comparatia dintre cele 2 (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2691&idPhone1=2714 ) sa spunem ca samsung ul e intr-adevar mai bun, nu semnificativ...insa nu prea il gasesti deocamdata la preturi subventionate ( "la abonament" ) , pe cand Htc Magic il gasesti..
iar HTC Magic il iei cu un abonament de vreo 20 euro la vodafone, cu vreo 250-260 euro..

cat despre subiectul 2- "Se lauda ca au trafic 3G la 3 gbp, dar nu sunt in stare (sau nu vor...) decat max. 1,4 gbp " , atasez un printscreen de pe laptopul meu, cu viteza obtinuta cu un abonament de internet Vodafone, de 10,71 eur tva inclus, in mijlocul unui oras aglomerat, la o ora de varf(cand reteaua e solicitata-daca incercam la 3 noaptea, alta ar fi fost viteza, mult mai mare) ..atasez si o poza cu dispozitivul(modem ul folosit) ... repet, la o ora de varf...cand viteza e mai mica decat ce poate..
test facut pe loc..

Rezultat test viteza @ VITEZAMEA.RO

Largimea de banda de care dispui acum este de 2.13 Mbps
insemnand ca poti descarca cu 272.79 KB/sec. de pe acest server.
Viteze de acces pe diverse conexiuni

Dial-up V.34 33.6 kbps

Dial-up V.90 53.3 kbps

Linie inchiriata 64 kbps

Modem Cablu 128 kbps

CDMA2000 (ZAPP) 153.6 kbps

CONEXIUNEA TA 2182.3 kbps

huh.gif blush.gif i rest my case.... laugh.gif

This post has been edited by megane1: 17 Aug 2009, 20:58

Attached thumbnail(s)
17082009248.jpg ( Size: 199.2k ) Number of downloads: 340

Attached File(s)
Attached File  test_viteza_net_mobil_Vodafone_pe_viteza_mea.ro_.doc ( 99k ) Number of downloads: 22

--------------------
+
paul_damian
post 17 Aug 2009, 20:59
Post #245

Membru mult

From: Medias, Romania

QUOTE(megane1 @ 17 Aug 2009, 21:24)
@ paul_damian : corect, insa sunt si zeci de mii de angajati in domeniu

Mie unuia, care n-am studii economice, treaba mi se pare asa: profitul inseamna banu' care ramane in cont din ce am incasat de la clienti dupa ce am facut investitii, dupa ce mi-am platit furnizorii, bancile, impozitele, salariile celor zeci de mii de angajati si multe altele. Gresesc cumva?

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
User is online!Galerie FotoPM
+
megane1
post 17 Aug 2009, 21:00
Post #246

Membru autentic

deloc..

--------------------
+
paul_damian
post 17 Aug 2009, 21:09
Post #247

Membru mult

From: Medias, Romania

Atunci nu le plang de mila. Mai au de unde "lasa" daca-i freaca concurenta sau legislatia la icre. biggrin.gif

Nu spun ca sa faca munca benevola, da' cand ii vad cum se lasa premiati pentru profiturile uriase... parca am asa... o atitudine de tovaras cu basca pe ceafa si tigara-n gura: puii mei, puteau sa mai lase de la ei si sa nu ma jecmaneasca asa!

Sariti-mi in cap, daca vreti, ca merit.

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
User is online!Galerie FotoPM
+
megane1
post 17 Aug 2009, 21:12
Post #248

Membru autentic

n-ai citit nimic din ce-am scris mai sus , in toate posturile alea:p si m-am chinuit degeaba..

poftim, de ce nu spui de companiile petroliere: pretul barilului e jos mult fata de anul trecut, insa pretul la pompa se apropie incet incet de ce a fost in trecut.. si " astia fac bani la greu " smile.gif

--------------------
+
R19/16v
post 17 Aug 2009, 21:16
Post #249

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Eu pot sa inteleg cum poti sa injuri pe cineva ca face bani.

Cine te obliga sa cumperi de la xulescu daca nu-ti place de el?

Eu nu vad decat oftica... invidie in posturile astea. Vine Vodafone la vre-unul dintre voi sa va intrebe de ce cereti asa multi bani pe munca pe care o prestati, c-ati putea s-o faceti si pe bani mai putini?

Nu-ti plac de vodafone, orange etc - nu gasesti niciunul care sa-ti placa? Renunti la luxul de a avea telefon mobil si cu asta basta.

Nu-ti convine cat dai pe benzina, treci la bicicleta.

Sunt foarte simple lucrurile, iar megane1 s-a chinuit prea mult sa le explice smile.gif

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
tiberiu27
post 17 Aug 2009, 21:20
Post #250

membru

From: baia mare

megane 1 , unde ai gasit oferta asta? - 13 eur tva inclus: 200 nationale, 1000 in retea..
eu am doua ab. vodafone 50(4,5 eur) care expira in 20.08. si vreu sa iau ceva mai avantajos.

--------------------
renault sedan2 2004 1.5 dci
+
megane1
post 17 Aug 2009, 21:21
Post #251

Membru autentic

smile.gif ma inclin, stimate coleg R19/16v... ALELUIA!!! biggrin.gif

17 Aug 2009, 21:24:
@tiberiu27 icon_mrgreen.gif mergi in orice magazin vodafone, si spune-le asa: ca un prieten de-al tau a prelungit cu 2 ani abonamentul, si ca a primit oferta asta: 13 euro tva inclus, cu 100 minute nationale si 800 vodafone... trebuie facut o prelungire de abonament..si iti poti lua si telefon cu puncte.. blush.gif wink.gif

sfat : mergi la o reprezentanta, nu dealer/partener.. excl.gif
apoi intra din nou aici, si confirma sau infirma ce ti-am zis eu..

This post has been edited by megane1: 17 Aug 2009, 21:24

--------------------
+
tiberiu27
post 17 Aug 2009, 21:26
Post #252

membru

mersi , vad eu ce rezolv saptamana asta ph34r.gif

--------------------
+
rtBK
post 17 Aug 2009, 21:40
Post #253

QUOTE(megane1 @ 17 Aug 2009, 20:24)
@rtBK : esti dispus sa dai mai putin de 20 lire/luna pt abonament?
poftim : 18,99 eur tva inclus cu 200 minute nationale si 1500 in retea(vodafone)
https://www.vodafone.ro/personal/oferte-spe...e/index.htm#id2

iar nokia 5800 de care spuneai, costa, pt abonamentul asta , cam 190 euro ..deci mai putin de cele 14 milioane de care spuneai , la orange  icon_mrgreen.gif
*

hehe... 190 de euro nu-i 1 ron. O alta parte care nu o vezi la toata discutia asta este ca prin preturi la telefoane atat de mici... nu vor mai fi tentati sa cumpere telefoane furate. Pai de ce sa ma duc sa ii dau unui hot 3 milioane pe un telefon pe care pot sa il iau la abonament cu 1 ron si sa dorm linistit noaptea. Si te asigur ca iti scoti banii din abonamente asigurat... Daca as avea compania mea de telefoane mobile as face un test la scala mica: STOC LIMITAT 1000 DE APARATE Nokia 5800 1 ron cu abonament pe 2 ani la 30 de euro ( 1000 - 2000 minute in retea, 500 - 1000 in afara retelei, 500 smsuri, 500 mb trafic internet ). Pai intr-o zi ...daca nu o ora le-ai dat pe toate!. Pe langa asta ii mai intreti pe clienti..ca de.. sa nu plece la alti operatori si ti-ai gasit vaca de muls.

Asa vad eu lucrurile, dar na... nu fac ASE si poate nu ma duce capul indeajuns.

This post has been edited by rtBK: 17 Aug 2009, 21:41

--------------------

Trek Valencia
+
megane1
post 17 Aug 2009, 21:49
Post #254

Membru autentic

imi cer scuze daca prin cele de mai sus am suparat/afectat pe cineva.
NU, nu am terminat ASE ul, si ca sa intelegi ce si cum din ce am vrut sa spun eu in posturile de mai sus, nu iti trebuie ASE.. smile.gif

in romania, din ce stiu eu-si fara ASE tongue.gif - costul celor aprox 500 minute nationale ar depasi lejer 30 euro, in ORICE retea mobila- si asta datorita tarifelor de interconectare....
poftim, intrebare: daca sa spunem -cum cred majoritatea tongue.gif - ca in reteaua greceasca verde de la noi smile.gif curge lapte si miere, de ce nu ofera ceva asemanator? pt ca nu se poate, pt ca e sub pragul eficientei economice, nu mai vorbim de profitul..e un simplu exemplu..
ca in orice domeniu, nu poti face preturile dupa ureche, saunumai dupa ce si-ar dori clientul x sau y..
e ca si cum ai cheltui 20 europt a produce un kg de rosii, dar le-ai da cu 10, la nesfarsit, ca sa castigi clienti...
p.s. am incercat cu un exemplu simplu -trebuie ASE pt a-l patrunde ?tongue.gif

--------------------
+
rtBK
post 17 Aug 2009, 22:01
Post #255

Nu m-ai suparat smile.gif.

Cat despre cosmote, cel mai ieftin abonament din cate vad eu ofera la reteaua nationala: "0.178 Euro/minut". Sincer nu stiu cat am eu la vodafone in acest moment, probabil 0,24. tot e o diferenta.

Dar, sa nu uitam ca vodafone avea mai de mult abonament gen "1 cent pe minut seara si in weekend". De putut se poate... dar ei sunt in goana dupa profit maxim ca toate firmele din romania de altfel.

Exemplul cu nokia 5800, l-am dat doar pentru ca stiam ce mi-a povestit varul meu. Chiar nu ma intereseaza telefoanele scumpe, dar as fi dispus sa accept o oferta in genul aceleia.

Oare are cineva niste statistici cati utilizatori are fiecare companie de telefonie mobila? Macar aproximativ.

This post has been edited by rtBK: 17 Aug 2009, 22:01

--------------------

Trek Valencia
+
megane1
post 17 Aug 2009, 22:16
Post #256

Membru autentic

iar la vodafone, la cel mia mic abonament(3 euro) , tarifele sunt :

Tarif național (EUR/min) :
Vodafone și rețele fixe : 0, 13 eur/min tva inclus ;
Alte rețele mobile : 0,202 eur/tva inclus .

fata de cei 17 eurocenti, nu vad o super diferenta...ca sa nu mai spun ca daca vorbesti de pe vodafone - orice fix pare semnificativ mai ieftin decat de pe cosmote...

https://www.vodafone.ro/personal/voce/abona...u/index.htm#id1

in toate posturile de mai sus, pe langa opinia personala, am incercat pe cat posibil sa aduc si exemple concrete... smile.gif

--------------------
+
tiberiu27
post 17 Aug 2009, 22:22
Post #257

membru

depasete lejer 30 euro 500 minute.
Am pus poza mai in fata - cred ca tot de aici o am.

Attached thumbnail(s)
b_49b150136fc29.jpg ( Size: 257.41k ) Number of downloads: 422

--------------------
+
rtBK
post 18 Aug 2009, 06:09
Post #258

foarte bun tabelul si folositor. mersi!

--------------------

Trek Valencia
+
Dodone
post 18 Aug 2009, 13:35
Post #259

QUOTE(megane1 @ 17 Aug 2009, 20:46)
icon_mrgreen.gif  tare imi plac mie oamenii care arunca cu vorbe ..  tongue.gif

bun, bun, ofertele "din afara"...in tara cutare sau cutare....dar acolo v-ati interesat si de sistemul fiscal, de valoarea taxelor si impozitelor care  trebuie platite, etc ?
comparam capra cu varza...sa fie aceleasi taxe ..si atunci sa comparam

pct ul 1 icon_mrgreen.gif
pai de ce reclama desantata? doar pt ca 2 produse nu au preturile pe care ti le doresti tu? smile.gif
cat despre faptul ca Htc Magic e depasit vs Samsung Omnia , poftim : ambele au fost anuntate in februarie 2009 ..htc ul are camera mult mai slaba..in rest...nu stiu care sistem de operare e mai depasit :symbian ul lui omnia, sau android ul de la htc. Fa o comparatie cu softurile utilitare disponibile pentru symbian versus android si ai sa observi o diferenta uriasa in favoara primului OS..amandoua sunt apropiate ca pret.. htc ul e 2000 ron, pe cand samsung ul, cam 2300 ( http://www.marketonline.ro/telefoane-mobil...mobil-htc-magic si tot pe acelasi site si samsung ul)..
din comparatia dintre cele 2 (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2691&idPhone1=2714 ) sa spunem ca samsung ul e intr-adevar mai bun, nu semnificativ...insa nu prea il gasesti deocamdata la preturi subventionate ( "la abonament" ) , pe cand Htc Magic il gasesti..
iar HTC Magic il iei cu un abonament de vreo 20 euro la vodafone, cu vreo 250-260 euro..
... si-l platesti de-ti sar capcacele, vreme de 2 ani. Cauta mai bine pe net si vei gasi Omnia HD sub 1.900 de lei, liber de contract.
cat despre subiectul 2- "Se lauda ca au trafic 3G la 3 gbp, dar nu sunt in stare (sau nu vor...) decat max. 1,4 gbp "  , atasez un printscreen de pe laptopul meu, cu viteza obtinuta cu un abonament de internet Vodafone, de 10,71 eur tva inclus, in mijlocul unui oras aglomerat, la o ora de varf(cand reteaua e solicitata-daca incercam la 3 noaptea, alta ar fi fost viteza, mult mai mare) ..atasez si o poza cu dispozitivul(modem ul folosit) ... repet, la o ora de varf...cand viteza e mai mica decat ce poate..
test facut pe loc..

Rezultat test viteza @ VITEZAMEA.RO

Largimea de banda de care dispui acum este de 2.13 Mbps
insemnand ca poti descarca cu 272.79 KB/sec. de pe acest server. 
Viteze de acces pe diverse conexiuni 

Dial-up V.34  33.6 kbps 

Dial-up V.90  53.3 kbps 

Linie inchiriata  64 kbps 

Modem Cablu  128 kbps 

CDMA2000 (ZAPP)  153.6 kbps 

CONEXIUNEA TA  2182.3 kbps 

huh.gif  blush.gif  i rest my case.... laugh.gif
*

Iar eu am comparat 2 smartphone-uri concurente directe, asa ca nu compar capra cu varza.

--------------------
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
+
megane1
post 18 Aug 2009, 14:31
Post #260

Membru autentic

bun, si pct2 ???? tongue.gif
cred ca tre sa imi cer iarasi scuze.supar pe prea muta lumea smile.gif

This post has been edited by megane1: 18 Aug 2009, 14:31

--------------------
+
tiberiu27
post 18 Aug 2009, 18:30
Post #261

membru

I-am sunat si le-am zis ca vreau sa trec pe cartela - sa iau oferta aia cu 50 min nat si 500 in retea cu 4 euro / luna.
Cu 5 euro pe luna mi-au oferit 60 minute nationale , 400 in retea, si 400 sms degeaba in retea. Faza e ca minutele sunt reportabile deci e ok.
A zis ca ma suna maine sa-i zic daca sunt de acord si sa iau si un tel pe puncte .

--------------------
+
Dodone
post 18 Aug 2009, 23:57
Post #262

@megane 1
Faptul ca discutam in contradictoriu nu inseamna ca ne certam. Si nu sunt suparacios de felul meu. tongue.gif Nu cred ca trebuie sa-ti ceri scuze nimanui, cel putin nu mie. blush.gif
Revenind la punctul 2. Eu zic ca e discutabil. Adevarul e undeva la mijloc...
Eu am abonament cu 5, 95 euro(TVA inclus) cu 500 min. 500 sms 30 min. vechime 10 loialitate (o "coada" de la vechiul abonament ) gratuite in retea, 60 nat. gratuite.

This post has been edited by Dodone: 19 Aug 2009, 00:03

--------------------
+
megane1
post 27 Aug 2009, 15:15
Post #263

Membru autentic

o oferta buna de luat in calcul, pt internet mobil : acum si abonamentele mai mici ca pret, de 10,71 eur tva inclus, au viteza maxima (tehnologica, teoretica cum vreti:P) de 7,2mb..

https://www.vodafone.ro/personal/internet-s...nnect/index.htm

--------------------
+
annem
post 13 Sep 2009, 17:37
Post #264

Omul Gras

Cred ca a fost buna acum un asa si ceva. Am abonamentul de 9E de peste un an si am avut multe probleme cu acest internet mobil de la Vodafone. Din ce vad eu acum, internetul mobil de la Orange este peste ce am eu de la Vodafone, dpdv calitate-pret.

Am si o oferta pentru internet mobil de la Romtelecom. Pentru mine, internet mobil 2 GB la 3.1 mbps download si 1.8 mbps upload, trafic nelimitat (peste 50% depasire, i.e. vreo 3 GB -> 128kbps), la 4.9E/luna. Adica mai rapid decit Vodafone si cu aproape 5E mai ieftin (vezi TVA).

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor
2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 09:24
Post #265

tocmai am primit de la vodafone o oferta si m-am mai inhamat la 2 ani pentru fix.

Desi pana acum aveam abonamentul asta de fix si nu il foloseam au venit cu o propunere interesanta.

500 de minute in reteaua fixa vodafone
100-200 ( nu mai stiu ) in reteaua fixa nationala

+ cu o extraoptiune am nelimitat catre un numar.

Ramane la 3 euro abonamentul + extraoptiunea 1 euro.

Pe langa asta cica mai primesc si un telefon.

Avand in vedere ca vorbesc destul de mult cu prietena m-au prins cu extraoptiunea aia ca altfel tocmai ma pregateam sa refuz.

Oricum in februarie mi se termina contractul pe numarul meu si sunt curios ce oferta imi vor face biggrin.gif

--------------------

Trek Valencia
+
crisolro
post 28 Sep 2009, 09:37
Post #266

daca e un abonament care lor nu le mai convine (vezi cum erau disperati sa scape de cele cu 500 cent) iti vor face o oferta; daca nu, ziua aia va trece in mod obisnuit, vei merge in continuare pe acelasi abonament ...adica vor merge pe burta
doar sa-i cauti tu si sa-i ameninti cu plecarea, ceea ce ei stiu ca tu nu prea poti face pt. ca tocmai te-ai inhamat la un alt abonament la ei wink.gif
inca nu ati realizat ca din relatia asta cu operatorii de telefonie mobila nu ai cum sa castigi fara ca ei sa castige si mai mult si in nici un caz sa fie pe 0 sau sa piarda? radmasa.gif

This post has been edited by crisolro: 28 Sep 2009, 09:41

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 09:41
Post #267

pai si tu crezi ca mie imi convine?

Cand am fost cu tata sa isi prelungeasca contractul ( de paste parca ) am intrebat ce abonament avantajos imi poate oferii ... se uita ea pe acolo si imi spune orice in afara de vodafone complet... HUH? smile.gif) pai si un echivalent?

Da, avem un abonament la 12 euro ( fata de 3-5 euro cat era complet ). No thank you...

O sa vad atunci ce oferte sunt.. eventual de paste icon_mrgreen.gif. Din pacate de craciun sunt alea bune sad.gif

abonamentul ala deja il aveam... il plateam smile.gif, dar nu il foloseam urma sa il anulez, dar nu mi-am facut timp.

Grosul vine de pe numarul meu ( gros pentru mine, pentru ei maruntis probabil ).

This post has been edited by rtBK: 28 Sep 2009, 09:42

--------------------

Trek Valencia
+
crisolro
post 28 Sep 2009, 09:50
Post #268

de ex. eu am 3 abonamente pe numele meu + abonamentul sotiei (dupa adresa facturare, nume si frecventa apelurilor intre astea doua nr. ei realizeaza cat de interconectate sunt nr. meu si al ei)
uitand de abonamentul sotiei si analizand doar cele 3 abonamente ale mele: le-am tot prelungit pe rand pt. telefoane (d-alea gratis sau ieftine, nu fite) si asa expira fiecare intr-un alt an ... pana nu ma opresc cu prelungirea lor in scris si nu expira macar doua dintre ele (mai ales ca ei vad si traficul intre cele 3 nr.) nu pot sa-i amagesc sa-mi ofere ceva ca sa nu ies din retea pt. ca nu tine pur si simplu tongue.gif
da' sunt hotarat sa fac astfel incat sa fie toate 4 expirate si atunci sa analizez rostul de a mai ramane sau nu cu toate in Vodafone ... atunci altfel stam de vorba, nu? biggrin.gif

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
rtBK
post 28 Sep 2009, 10:03
Post #269

corect smile.gif.

Eu oricum abia astept extraoprtiunea aia nelimitata... vreau sa le incerc nervii si rabdarea de a asculta a celor de la sri laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pentru prima zi o sa bag 4-5 ore de vorbit non stop... chit ca il las pe masa activat laugh.gif

--------------------

Trek Valencia
+
Dodone
post 28 Sep 2009, 12:45
Post #270

Daca crezi ca cei de la sri asculta aiurea-n tramvai, te-nseli. Sau, poate le dai vreun motiv sa te asculte ei pe tine. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
20 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 15:45
Forum Renault