Vodafone
![]() ![]() ![]() |
Vodafone
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 30 Apr 2010, 17:45) .-Ok, .Si discutia a continuat.... -mai aveti factura produsului.?.... -...hm...da...tre' s-o caut... -nici o graba...va rog.. -gata,am gasit-o -bun...ambalajul original?.. -tu crezi ca dau importanta tuturor prostiilor...in fine...sa-l caut.... -va rog...multumesc....nici o graba.... -gata...l-am gasit... -k...am sa va rog sa refaceti pachetul initial si impreuna cu factura sa mergeti la magazinul de unde l-ati cumparat...vi se vor returna banii -hm...si ce trebuie sa-i spun vanzatorului...? -ii spuneti ca sunteti prea prost pentru "produsull" respectiv...bafta ..... |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca ai sti cati tampiti sunt care habar nu au sa foloseasca telefoanele... te-ai ingrozi. Si cel mai rau e ca suna la *222 pentru a-l invata cum sa utilizeze agregatu. ca i-a fost lene sa citeasca manualul. Ca ala e pentru prosti. Si cel mai tare se oftica cand nu ii ajuti. Ca nu esti pus acolo ca sa ii spui boului cum sa si-l puna pe gutza ca si rington, ca lui ii e lene sa faca lectura...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Astia nu sunt sanatosi la cap. Am stat juma' de ora ascultand muzica pentru un rahat de reziliere. Le-am zis pe fata ca ii doare in cur de client la care domnisoara " ce credeti ca stam la cafele?". N-ai cu cine....
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
...si telefonul cu fise...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mama masii de nesimtiti ... am stat 45 min pana sa prind la serviciul clienti un operator. Vroiam sa renegociez dar mi-a iesit pe nas mesajul ala idiot. Am reziliat si am trecut pe cartela unul din abonamente. Urmeaza si al 2-lea.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Eu n-am asteptat niciodata mai mult de 10 sec la tel sa mi se preia apelul la relatii clienti, si sun destul de des. Nu stiu cum le patiti voi de stati atata timp pe hold.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Apelurile sunt prioritizate in functie de clasele de clienti... platinum, gold, silver etc...
BTW, eu n-as raspunde unei persoane care scrie masii in loc de ma-sii... This post has been edited by C a t a l i n: 5 Jul 2010, 18:01 |
--------------------
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
La pariu ca ai raspunde?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Fratzica |
![]()
|
tot ii laudam eu ieri pe cei de la vodafone. M-au sunat azi sa imi propuna reducerea abonamentului cu 20 EUR + un stick de net gratuit cu abonament nelimitat de net
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
cat platesti lunar la factura la ei?
![]() Asa ma suna si pe mine aia de la orange.. desigur eu am orange platinum Am stat si eu vro 40 min ieri INCERCAND sa vorbesc cu serviciul de relatii clienti.. partea proasta e ca n-am reusit, partea buna e ca mai aveam un pic si imi dadeam o intalnire cu tipa aia care tot a vorbit acolo 40 min.. sau era robot?? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
fratzica, dar cat era abonamentul tau de ti-au redus cu 20 de euro
![]() ![]() tamango: eu ma laud doar cu 20 de minute la operatorii clicknet ( plural..ca ma pasau intre ei ) ca sa repar o greseala facuta tot de ei. Si nici acum nu sunt sigur ca s-a rezolvat ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
aproape 100 eur abonamentul.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cand mai sunati la *222, alegeti ramura engleza. Sunt 3 meniuri mari si late, si imediat raspunde un operator
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Fratzica |
![]()
|
si trebuie sa conversezi in engleza?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dupa ~ 1 an de la ce am reziliat contractu' pe numele maica-mii de la ei am primit acasa o factura de 60 de lei. Am sunat la Vomafone si mi-a zis fufa aia acolo ca cica "atunci cand am reziliat contractul mi-au ramas ceva banuti de achitat la care ulteriori s-au adaugat penalitati", dar problema este urmatoarea: ultima factura a fost de ~35 de lei, dar am platit 40 de lei adica, asa le-am spus sa incaseze tocmai pentru a scapa de astfel de probleme. Am si factura veche si chitanta. Ce sa fac mai departe?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
Salut,
Stie careva cat costa sa renunt la abonamentul Vodafone Complet 800 si Internet pe Mobil Plus luat cu un telefon subventionat? |
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
te_rog_2004 |
![]()
|
Ionut Group: Members Posts: 113 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Vodafone 800 - 50 eur
Mobil Plus - 150 sau 250 eur(numai stiu sigur) |
--------------------
Renault
Megane 2
2008/Manager
- B-xx-XXX Megane II Manager 1.5 Diesel 86 cp/2008
|
|
stifler_cale |
![]()
|
![]() cine-i bun,e prost...e definitie... Group: Members Posts: 174 Joined: 28 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
deci vreo 200 de euro. cam mult.
|
--------------------
dacia
logan
2007 abs plus
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
@iulikk : unde ai platit? la reprezentante, direct la casierie,sau la banci/atm/dealeri? poate nu or fi ajuns $ in contu de client..
|
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
un sfat, o parere
momentan am cent-ul 200, am sunat la voda si mi-au facut o oferta in 5 euro (adika la aceiasi bani) 700 min in retea + 700 sms in retea + 90 min nationale.. e bine sau nu ? ![]() LE: + o parnaie de telefon gratis This post has been edited by UXE: 30 Nov 2010, 11:35 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am cu 800 in retea si 125 nationale fara sms-uri mi se pare la 9 euro. Iar fratele meu 1000 in retea si 150 nationale la 10. Pare ok
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am la 7 euro 100 nationale si 200 in retea - dupa ce i-am tot sunat sa imi faca oferte - si de raspuns la *222 tot dupa 45 de minute mi-a raspuns si mie si cica au un nr special und eiti raspund imediat, numai ca ala este contracost
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Trebuie sa fii masochist sa mai tii abonamentul pe vremea asta!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Clienții de la Gold în sus au acces prioritar la Relații Clienți.
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
gotty- cred ca de fratzica ziceai
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
Nu numai...nici cu tine nu mie rusine!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
aleksanders |
![]()
|
mda- oricum pe mine ma intereseaza doar minutele nationale,
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
Nu prea...nu ma intereseaza simurile...dar daca va luati din alta parte ar fi cazul sa reoncarcati de la mine
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:21 |