Țiuit, undeva intre electromotor si radiator....
![]() ![]() ![]() |
Țiuit, undeva intre electromotor si radiator....
kostin2579 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 December 06 From: Colentina ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008/1,2 / 16V
- B-04-xyz
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Poate e rulmentul de presiune, când calci ambreiajul mai face?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
datorita faptului ca ai umblat recent la saxofon, sansele mari sunt sa traga aer fals pe undeva sau sa rasufle. uneori, oricat de bine te-ai stradui sa izolezi, tot scapa.
|
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zgomotul se datoreaza surubului lipsa, siliconul e vax la solicitarile de acolo, mergi cu masina la un meserias care dispune de sculele necesare, sa-ti "infiga" surubul inapoi in chiulasa, ca sa poti face strangerea cum trebuie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristi74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 15 July 05 ![]() |
Suruburile de la galerie trebuie stranse. 100% asta-i cauza, am patit-o si eu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2009
|
|
kostin2579 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 December 06 From: Colentina ![]() |
1.La fel face si atunci cand apas ambreiajul....
2.Am mai vb astazi cu cineva care a avut aceeasi problema, si mi-a spus ca este posibil sa fie de la garniturile de la galerie... am sa incerc pe moment etansarea cu silicon iar dupa ce se va mai incalzi voi merge la un meserias sa vad exact ce se intampla... este pacat pt ca motorul merge "ca uns", dar acest tziuit strica toata frumusetea... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2008/1,2 / 16V
- B-04-xyz
|
|
kostin2579 |
![]()
|
Am strans suruburile de la galerie, am pus silicon... a tinut vreo 10 km fara sa mai scoata nici un zgomot, dupa care... totul a revenit ca mai inainte... problema este ca un surub din zona aceea a inceput sa dea in gol, nu se mai strange si nici nu mai iese... da in gol... Stiti cumva un mecanic(service), unde ma pot duce sa imi scoata acel surub si sa pun o garnitura noua la galerie ???
This post has been edited by diaconuliviu: 16 Jan 2007, 08:18 |
--------------------
Renault
Symbol
2008/1,2 / 16V
- B-04-xyz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:08 |