La ce operator aveti numarul ?, info. poll
![]() ![]() ![]() |
La ce operator aveti numarul ?, info. poll
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Cel mai bine este sa ai un numar la un operator unde au si majoritatea prietenilor tai, deoarece asa iti reduci costurile. Le reduci si mai mult daca ai de la mai multi operatori. Eu unul am luat Orange doar pentru ca am multi colegi din Moldova, care majoritatea au Orange, ma suna ei pe mine, eu nu fac nimic
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 August 05 From: ARAD ![]() |
De 1 an si jumatate am trecut la Orange si pana acum nu am avut niciun fel de probleme. Oricum, in curand o sa imi iau si un Vodafone/Cosmote sau chiar ambele deoarece multi prieteni, cunostinte, rude etc sunt sau pe Vodafone sau pe Cosmote.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
- AR-01-ABU Si totusi se invarte... Dar daca nu, se rezolva :)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vodafone. Mi-a zis cineva care e mare scula pe la Cosmote, ca o sa se introduca nu stiu ce compatibilitate cu numarul si o sa poti pe numarul pe care il ai sa optezi cu ce operator vrei sa lucrezi.Nu stiu daca m-a trombonit, dar daca apare asa ceva eu ma car de la Vodafone.Sunt ordinari si zgarciti!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
true...si apare din toamna...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi de confirmare AMW!
Deci in toamna urmeaza negociere cu Vodafone! Sa vad ce scot de la ei! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
AMW, portabilitatea numerelor de mobil apare din toamna???
Asta va fi f misto.... abia astept, am un nr frumos la Orange si imi parea rau sa renunt la el... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu este nimic batut in cuie...cam acum doua luni asa se preconiza...si vor mai fi multe alte surprize in viitor...si clientii vor avea cel mai mult de castigat...just wait and see...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Solon |
![]()
|
Amw, ne dai sperante!
![]() Poate se razgandesc! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"eu ma car de la Vodafone.Sunt ordinari si zgarciti!"
Depinde... Vodafone isi rasplateste bine clientii vechi, nu stiu tu de care esti si ce ai vrea de la ei dar eu unul sunt super multumit de ei. N-as pleca nici mort. This post has been edited by A l e x: 24 Jun 2007, 00:45 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
din cate stiu eu portabilitatea numerelor o sa coste... daca pretul nu o sa fie rezonabil e degeaba...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
aiptek |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 February 07 ![]() |
@ALEX, ai dreptate cu vodafone, batranu e client la ei de cand au aparut in Romania, e foarte multumit de serviciile lor, dar in zona noastra e bine sa ai un numar de la fiecare operator de telefonie mobila
|
--------------------
daewoo
matiz
2006,e3
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(CataNOS @ 27 Jan 2007, 13:15) daca ar fi sa o luam asa, ar trebui sa iti mai iei un warn pentru offtopic. Oricum warnul ala il meriti din doua puncte de vedere: scriere irc/offtopic, kktfone nu suna nici macar pe aproape ca numele vreunui provider de la noi, asa caaa.. Si ca sa nu zici ca mor eu din cauza warnurilor, uite nivelul meu de warn: ![]() ![]() P.S. Lasa apelativul "prietene" ca nu ne cunoastem. Tu iti dai warn singur ? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
QUOTE(A l e x @ 24 Jun 2007, 00:44) "eu ma car de la Vodafone.Sunt ordinari si zgarciti!" Depinde... Vodafone isi rasplateste bine clientii vechi, nu stiu tu de care esti si ce ai vrea de la ei dar eu unul sunt super multumit de ei. N-as pleca nici mort. Eu sunt clinet vodaf din 1998.In afara de cele 30 de min(dupa primii 3 ani) nu mi-au dat nimic.Nu am avut 1 zi restanta la plati iar abonamentul de 7,5$ e anacronic cel cu 500cent.Nu folosesc minutele de cent ,mai ales ca acasa si la birou am romtelefon gratuit , iar daca sun in alte retele decit vodaf imi ia 35 de centi minutul parca.Zilele astea sun sa reziliez contractul. A si vad ca la clientii noi le dau 15 minute pe an spor de fidelitate, iar pt noi astia vechii nimic.De kk sunt vodafone, sa vedem daca imi ofera ceva care sa merite bine ,daca nu pa.Am o cartela si sun de pe ea ca are preturi mai bune decit abonamentul! This post has been edited by cristianxxl: 29 Oct 2007, 06:39 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
o sa-ti faca ceva oferte daca vrei sa renunti la ei iar daca esti agil ii poti stoarce destul de bine. pe de alta parte ei au un soft care le spune pentru ce oferte ai fi tu eligibil (gen ore favorite) pentru ca ei sunt interesati sa scape de cei cu cent dar in nici un caz sa nu pleci de la ei. si in cazul asta ii poti convinge, de exemplu, sa-ti dea cele 500 de minute de cent oricand (sau macar 200 din ele).
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
[a
This post has been edited by megane1: 9 Nov 2007, 17:10 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Desi am votata Orange, am 3 abonamente, de luna asta a mai aparut un operator, cel putin in Oradea, care da telefoane gratis la promotie. este vorba de RDSMobil si fara suparare va avea un cuvant greu de spus mai ales ca vine cu niste tarife mai mici decat ale altor operatori consacrati. Si de la 1 ianuarie 2008 va functiona si pe 3G!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica va functiona SI pe 3G? RDSMobil merge DOAR pe 3G!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
dragos62 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Doar Orange si nu din simpatie ci pur si simplu la ei am putut negocia abonementul+tarife
|
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:20 |