Ruse, calatorie pt cumparaturi
![]() ![]() ![]() |
Ruse, calatorie pt cumparaturi
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
laurentiupopa79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare o sa fac poze, ca sa arat dovezi.
@mihailogan: scuze, nu m-a interesat pretul benzinei. Trebuia sa ma uit, daca tot eram acolo, ca reper. Fac poze, dupa cum am promis. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Ambition, 1.5 dCi, 70 CP
- B-79-WKH
|
|
Stalker76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 May 08 ![]() |
Cine stie daca gasesc in Ruse materiale de construcii (ciment, faianta, gresie) mai ieftine decat la noi? Si daca stiti pe unde se afla magazine de acest gen in Ruse?
|
--------------------
peugeot
206 HDI
2006
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
sambata pe la 8 plec la russe
din pacate masina e plina,dar, daca aveti auto personal si chef de drum,shoping pe la 9 ne intalnim la pod la jilava |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Se poate lasa masina in vama la giurgiu? Mai departe as vrea sa plec cu bicicleta spre ruse. Sa nu mai platesc minunatul pod si rovinieta.
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
In principiu o poti lasa, dar nu-ti garanteaza nimeni c-o vei gasi acolo.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba numai de bani. E mai dragut cu bicicleta prin Ruse. Asa de nasol este cu vama. Cred ca mai bine o las in Giurgiu..
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eventual las-o la Petrom-ul care este aproape de vama. Incearca sa vorbesti cu cineva de acolo si poate te lasa s-o parchezi.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 29 May 2008, 11:18) In caz de belele cu smenarii bulgari, macar ai unde sa te "refugiezi"... In fine, faci cum crezi, dar pt cativa euro in plus, eu zic ca nu merita sa lasi masina in tara. Ce belele iti fac smenarii de bulgari incat sa ai nevoie de masina ca sa te refugiezi. Au aruncat dupa tine cu castraveti? Vorbiti de Bulgaria de parca v-ati duce la Kandahar. Despre lasat masina, eventual vorbesti frumos la o benzinarie si o lasi acolo. Mai exista varianta urcat bicicleta in tren pana la Giurgiu dar trebuie vazut mersul trenurilor pentru asta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Flamingo |
![]()
|
Acum ca nu esti patit, asta nu inseamna ca nu se intampla...
Personal am fost acostat de cateva ori, in diverse zone ale orasului, de smenari care vroiau sa vand parfumuri si alte chestii aflat intr-o punga... De aia de la vama care vand euro, nu-ti mai zic... La un moment dat nu mai scapam de unul din ei intr-o piata. Tigani, turci, bulgari, ma rog... au si ei smenarii lor. Sa nu crezi ca am suferit din cauza asta, insa e bine sa iei in calcul si o eventuala confruntare. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
silviusm |
![]()
|
Nu-i problema, ca ne aparam cu tija de la șa
![]() |
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 30 May 2008, 01:12) Zilele trecute (cca o saptamana) procesau toate datele la vama(buletine/pasapoarte si certificate de inmatriculare auto) si le introduceau intr-o baza de date (calculator). Se formau cozi, etc. Stie cineva mai multe despre subiect? |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
silviusm |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 30 May 2008, 00:12) ce-i nasol cu vama ? se uita la buletine si gata in ruse parchezi la metro,kaufland sau alta parcare fara probleme.. se da cineva la tine,incepi sa injuri si sa pari furios "dombre moi detza po cutaleje" si fug capatanoshii ce fraierii.. de jegoshii cu "schimbu valutar" super-avantajos sa va feriti.. nu-i bagati in seama (va recomand cardurile si 20-30 leva pt restaurant) evitati piata de kkt, metro,techno-market,kaufland,papa bun la restaurant o plimbare prin centru si acasa...ciori si arzoi sunt peste tot... daca vrei,te iau eu din giurgiu,,dar fara bicicleta...! Ahaaa, credeam ca sunt eu batran nebun si paranoic. Deci nu mi s-a parut... si nu am exagerat deloc. Daca la noi astfel de smenari gaseai mai peste tot dupa revolutie, in ultimii ani am observat ca-s pe cale de disparitie. Cel putin in Romania am inceput sa intalnesc din ce in ce mai rar... ultima data luandu-mi o mica teapa la Mioveni (prin 2000) cu smenarii care isi faceau veacul prin fata magazinelor de piese auto... QUOTE(alecsz99 @ 30 May 2008, 07:52) Zilele trecute (cca o saptamana) procesau toate datele la vama(buletine/pasapoarte si certificate de inmatriculare auto) si le introduceau intr-o baza de date (calculator). Se formau cozi, etc. Stie cineva mai multe despre subiect? Hopaaa, iar au inebunit bulgarii ? Mai auzisem ceva la stiri in urma cu cateva luni ceva similar si tot ref. la vama cu bulgarii, dar credeam ca s-au mai calmat. Nu stiu de ce au ei impresia ca-s mai presus de romani (si aici va reamintesc ciondanelile legate de fotbal, calificari la euro, Stoichkov, etc)... Eh, probabil era vreun filtru comandat de sus... Daca te refereai la vama romaneasca, cine stie.. le-o fi impus statul bulgar... In fine, nu ma mai mira nimic. QUOTE(silviusm @ 30 May 2008, 09:31) Adica sa imi las masina parcata in vama. Mai bine o las la benzinarie. Nu vreau sa merg cu masina. Vreau sa ma plimb cu bicicleta...... Eh, tu o tii una si buna... ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
silviusm |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 30 May 2008, 12:09) Eh, tu o tii una si buna... ![]() ![]() Pai da. Sa o vedem ca pe o plimbare cu bicicleta. Asta sa fie problema. Am fost la mare pe bicicleta in 13 ore si pe la munte de nenumarate ori. |
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
daca n-ai fugit cu banii de intretinere sau pensia lu bunicatu
eventual daca esti urmarit general de ce sa-ti faci probleme ca te verifica aia la ciorapi e frumos si sa te plimbi prin oras,daca e vremea frumoasa.. dar poti lasa masina linistit in parcari ca peste tot,au si ei "baietasi" care incearca,,poate pica... iti dau 3 leva pe euro,iti vand aurul la pret de fier vechi.. drum bun |
--------------------
solenza
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 30 May 2008, 12:09) Hopaaa, iar au inebunit bulgarii ? ... Eh, probabil era vreun filtru comandat de sus... A fost nu stiu ce aplicatie militara internationala. Au facut si ei cum am facut noi la Summit. Cine iesea si intra atunci in tara, era inregistrat si razverificat. Mi-au luat pasapoartele si permisul de conducere si le-au verificat (romanii la iesirea spre si intrarea dinspre bulgari). |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
silviusm |
![]()
|
Am fost. Masina am lasat-o la benzinarie. A fost totul ok. Si noua ne-au bagat buletinele in baza de date.
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
B-07-KIS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Buna
Maine dimineata plecam la Ruse,vrem sa luam cu noi fetita de 4 ani,este trecuta in pasaportul mamei,poza este de acum 2 ani,credeti ca o sa avem probleme la vama? Cum este mai bine sa schimbam leu-leva sau euro-leva,gasim case de schimb aproape de vama? Vrem sa schimbam ca sa avem bani in oras,in Metro o sa platim cu cardul. Poate ne spuneti si noua ceva magazine prin oras si o piata sau vreun bazar daca exista pe acolo. Mersi mult! |
--------------------
Nova GT
-
- B-07-KIS
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
sambata dimineata in jur de 9
plecare din pantelimon russe,metro,prin oras adaca e frumos,castraveti,retur home am doua locuri libere (numai cuplu) |
--------------------
solenza
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vedeti ca s-au cam "imputit" bulgarii. Nu mai sunt preturile de odinioara iar in pietele de legume, unele sunt chiar mai scumpe decat la noi. Asa ca... mai bine va luati castraveti si ce mai vreti voi
![]() Ce merita la ora actuala sa cumparati din Bulgaria (asta dupa ce am iesit din tara de cateva ori anul acesta), este incaltamintea. Si aici ma refer la incaltaminte de productie autohtona, care este aproape la jumatate de pret din cea de aici... iar unele modele sunt excelente. Sau mancatul la restaurant... ![]() Cand am fost ultima data la bulgari, nevasta-mea a ales sa cumpere cateva borcane cu muraturi, ambalate logic, de firme de profil din Bulgaria. Au fost ok... dar repet, daca mergeti in Ruse in piata, o sa ramaneti cu un gust amar deoarece preturile sunt cam ca la noi sau un pic mai mari... si nu stiu daca va coafeaza sa platiti taxa de pod la ducere, taxa de pod la intoarcere, bulgarovinieta si apoi sa mergeti la shoping. O sa iesiti in pierdere. Daca sunteti giurgiuveni, e ok... pentru ca Giurgiu si Ruse au nu stiu ce protocol din care reiese ca ei nu platesc taxe de pod. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
ma intereseaza catravetii si muraturile la borcan...
de la ei din metro... plus ca mai iau cate ceva.. |
--------------------
solenza
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
merita muraturile la borcan + dulceatza care e f f ieftina (in metro sau kaufland)
mare grija la muraturile lor pt ca nu contin conservanti si dupa deschidere se strica destul de repede |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Flamingo |
![]()
|
Eu nu prea m-am omorat cu muraturile de la bulgari insa am intrebat-o pe nevasta-mea ieri si mi-a spus ca doar castravetii merita cumparati la borcan, restul muraturilor nu sunt cine-stie-ce. Ma rog, parerea ei de gospodina care pune la randul ei muraturi. Noi am cumparat cam din fiecare sortiment un borcan, de la castraveti si gogosari pana la tot felul de combinatii colorate sau nu dar repet, doar castravetii se pare ca au meritat toti banii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
pentru cei mai curajosi un pic taxa de pod neoficiala este 15 lei in romania si 10 leva in bulgaria
taxa de drum nu e necesara in ruse |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Adica? Explica-te. Tocmai m-am golit de bani cu rahatul ala de pod.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Flamingo |
![]()
|
Adica intinzi banii, dai spaga mai pe romaneste si iti vezi de drum. Si eu m-am intepat asa ca sa aflu ulterior ca se poate spagui vamesul.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Țeapă e atunci când dai banii oficiali iar chioșcarul (că numai vameș nu e) uită să dea chitanță. Pățită la noi, nu la bulgari.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu, nenea de la taxa de pod din Romania, nu mi-a dat chitanta si la fel s-a intamplat si cu cel din fata mea....oare cat scoate pe tura?......
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
claudiu_bnc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 October 08 ![]() |
Salut! Am citit cu atentie forumul, pentru ca vreau sa plec in BG la shopping & travel
![]() Am inteles ca e mai bine sa ai la tine euro care sa ii schimbi acolo in leva, sa nu platesti cu carduri si sa ai 15 ero marunt la tine ![]() Ok, cu magazinele mari ma descurc, dar stie cineva unde se gasesc haine replici dupa modelele originale nike adidas si restul? Inspre sofia sau varna?! si in afara de vestitul salam de magar si castravetii aia buni, ce se mai merita sa cumperi de mancare? Pentru Haine ieftine se merita sa mergi in varna sau gasesti si in ruse? multumesc anticipat pentru raspunsuri ![]() |
--------------------
Dacia & Skoda
1310 octavia
1988 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 03:22 |