Ruse, calatorie pt cumparaturi
![]() ![]() ![]() |
Ruse, calatorie pt cumparaturi
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
2001 - DYNAMIQUE " ... decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos... "
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic , da. Numa sa mergi cu grija.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
luckero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 November 14 ![]() |
Zi ce si unde sa intreb ca te ajut eu! masina cara lejer 80kg (x nr. de pasageri admisi) cat mai bine distribuite inauntru
![]() This post has been edited by luckero: 17 Nov 2014, 20:05 |
--------------------
Toyota
1
1
- ...
|
|
INGERUL_DANUTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 August 05 ![]() |
Pai traseul este Bucuresti-Sofia-Bucuresti
Zic 2 persoane, 60kg fiecare, iar la intoarcere pe spate vom avea 2 colete cu placile de pal ale patutului...am inteles ca au 100kg in total. Am gasit pe un site optiunea de a vb live prin chat, dupa 3 fraze ro-bg prin google translate, tipa ( banuiesc eu, fiindca ii zice Bella) imi spune ... do you speak english? Zic ok...si ne intelegem pana la urma ![]() |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA
2001 - DYNAMIQUE " ... decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos... "
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(INGERUL_DANUTZ @ 17 Nov 2014, 21:37) Zic 2 persoane, 60kg fiecare, si aia de lifturi pun o persoana la 80 kile ... ![]() Nu te arunca prea mult pt. un patut, vezi ca la ikea sunt unele destul de bune si ieftine. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Are cineva idee: Uleiul de floarea soarelui e aprox. 2lei/L la bulgarosi?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cat ulei poti sa cumperi ca sa-ti acoperi cheltuielile si sa mai scoti si profit? Si cat ulei consumi intr-o luna?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Pai eu consum cam 60L pe luna.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
tribunul |
![]()
|
Atunci trebuie sa cumperi cu paletul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu te gandi la gatit, multi il folosesc in amestec cu motorina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu merge cu ulei in sezonu rece... O sa ma uit la pretul uleiului de curiozitate, dar nu cred ca e asa eftin ...
|
--------------------
**
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
poate are restaurant sau soba pe ulei.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Axe |
![]()
|
Inca merg cu 50/50% fara probleme
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce rakieta folosesti acum ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Axe |
![]()
|
Magane 1.9dti
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ma faci de bag si io in Alhambra mea ulei de transformatoare
![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Nov 2014, 20:18 |
--------------------
**
|
|
Axe |
![]()
|
Daca ai de unde, cica-i cel mai bun, vreau si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
tribunul |
![]()
|
Vorbiti cu un primar sigur i-a ramas ceva ulei cu alegerile astea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are Markos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu-s primar.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are Markos, desi nu e primar.
This post has been edited by corbex: 19 Nov 2014, 08:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asa ma markose, umbli cu cioara vopsita?
|
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
We viitor am sa il petrec la Ruse. Pentru cei care cunosc mai in detaliu orasul, as avea timp sa vizitez urmatoarele obiective? (Sosire: vineri dupa amiaza ; Plecare: duminica dupa amiaza) :
- Sexaginta prista - Muzeul de Istorie - Muzeul de Istorie Naturala - Casa Kaliopa - Muzeul transporturilor si al comunicatiilor - Panteonul Eroilor - Piata Libertatii (+ Monument) - Sveta Troitsa ... nu-sh ce ar mai fi.. dar am inteles ca o sa ploo Cu parcarea cum e in Ruse? Nu stiu daca sa ma deplasez cu masina sau perpedes. PS: DA, ma duc din nou la bulgari!!! This post has been edited by UXE: 5 Feb 2018, 15:49 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In Pyce gasesti parcare free pe stradute. Sau in parcare de supermarket. E un LIDL langa centru. E si parcare cu plata in centru, langa ulita Alecsandrovska, 1 leva pe ora.
Ruse e mic, te poti plimba pe jos, distantele nu-s mari. Lasi masina parcata si te plimbi pe jos. Daca ploo, spaga ta... This post has been edited by vallixx: 5 Feb 2018, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
luck33ro |
![]()
|
Vezi ca in mall Pyce Carefour e un magazin de pantofi f. misto... cu preturi bune
![]() PS - desi magazinu Carrefour nu mai exista... Later - oare Markos a emigrat la bulgari? This post has been edited by luck33ro: 5 Feb 2018, 16:49 |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
Se poate plati cu cardul la Ciflika?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sigur, poate plati si cu card si cash, cam in orice moneda (inclusiv in lei)
![]() |
--------------------
**
|
|
UXE |
![]()
|
1.Super buna prajitura cu biscuiti Ciflika . O sa iau si la pachet maine cand plec spre casa. In schimb, ca sa cumpar zacusca super buna din Metro imi trebe legitimatie. Oare as gasi aceleasi sortimente in CBA sau Billa?
2. Am fost la casa bulgarilor revolutionisti sau Casa Zaharia Stoianov si am gasit aceasta harta istorica. Ce cauta Romania sub Bulgaria, imi poate explica careva? 20180210_151632.jpg This post has been edited by UXE: 10 Feb 2018, 18:12 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
@UXE
Zacusca gasesti si la Kaufland. "Romania" din harta pusa de tine se refera de fapt la Rumelia. Rumelia nu a fost un teritoriu clar delimitat, ci s-a referit la posesiunile otomane din Europa. Mai multe detalii: https://en.wikipedia.org/wiki/Rumelia Surpapusa pe harta de azi, "Romania" din harta ta este aproximativ Tracia turceasca, cu Edirne cel mai important oras. This post has been edited by gibonu: 10 Feb 2018, 18:40 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:06 |