Ruse, calatorie pt cumparaturi
![]() ![]() ![]() |
Ruse, calatorie pt cumparaturi
mihailogan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|||
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Toata bulgaria, normal.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Suna interesant salamul ala de magar. Cum arata, ce scrie pe eticheta, la ce magazine se gaseste, ca daca ma mai duc pe acolo sigur imi iau si eu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva ceva supermarketuri de firma in zona Varna?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
mimi mumu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 August 06 From: Targoviste ![]() |
vezi ca esti offtopic
![]() varna-i in alta parte... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege
2006, 1.5 dci
- DB 02
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Prin Ruse sunt si magazine de firma, de imbracaminte?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai m-am intors de la Ruse.
Am vizitat orasul, ne-am plimbat princentru si am fost si la Kafland. Eram trei masini romanesti in parcare, si cand am plecat, au venit altii. Se pare ca a inceput lumea sa se plimbe. Preturile mai mici la ei, sau la noi mai mari, cam cu 1.2-1.25. La restaurant mananci de placere, mancare buna, si cand aduce nota, vrei sa o iei de la capat. In centru am dat si de un punct de informare, unde poti discuta in engleza, si unde mi-au dat o harta a orasului (in caractere latine), si m-au indrumat si spre o agentia de turism, de unde mi-am luat bilete pentru Paste la mare la Albena. Odata cu biletele am primit si doua harti ale Albenei. Sunt totusi in fata noastra in privinta turismului, si din pacate se mareste decalajul. Incercasem sa platesc anterior pe internet, dar nu functioneaza sistemul lor, mi-au spus acum. Voi merge si aici la Kaufland, sa fac o comparatie exacta a preturilor, aici nu am fost niciodata la kaufland. Treaba e ca la vama dai 21lei+5 euro vignieta o saptamana+6 euro la intoarcere, deci trebuie sa iei ceva mai multe, dar una peste alta merita. Si probabil voi folosi vignieta sambata sau duminica, cand vreau sa merg la Veliko Tarnovo, despre care am auzit ca e un oras frumos. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
E obligatoriu sa lipesti rovigneta lor in geam ? Ca nu prea as vrea, sa stau o zi in Bulgaria si sa ramana dracia aia lipita. Se dezlipeste usor ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc si eu maine. Ce bani trebuie sa am la mine? Ce e mai bine EURO ori LEVA? Caci card nu am din cele de mai sus (am doar MasterCard)
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(Fuzz @ 9 Feb 2007, 01:16) E obligatoriu sa lipesti rovigneta lor in geam ? Ca nu prea as vrea, sa stau o zi in Bulgaria si sa ramana dracia aia lipita. Se dezlipeste usor ? E obligatoriu sa respecti legea, oriunde te-ai duce? Pe vignieta respectiva ai desenat exact unde trebuie sa o lipesti in parbriz, adica drepata jos. Asadar, eu zic ca e obligatoriu. In plus, daca nu o ai lipita, s-ar putea sa dai motive politiei bulgare sa te opreasca si sa te intrebe de sanatate, ceea ce nu cred ca iti doresti neaparat. De dezlipit, (daca cumva nu se mai dezlipeste dupa 7 zile) dai cu niste solutie de spalat geamul pe ceea ce a mai ramas si s-a rezolvat. Eu asa am facut cu rovinieta de la noi, care statea de 1 an in parbriz. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
mumia2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 2 February 07 ![]() |
Nu e obligatoriu sa o lipestei. Eu am fost in Bulgaria pe 7 sau 8 ianuarie si le-am spus la vamesi ca ma duc pana la Ruse si am fost pana la Sofia fara sa mai platesc vigneta. E posibil sa zica sa te duci fara vigneta daca vrei sa "ajungi" doar la ruse. Insa ai grija ca sunt foarte multi Politisti cu radare !!
|
--------------------
Suzuki
Swift
2008 Dacia Logan Laureat Plus 1.4 MPi
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost oprit de politite ( nu in Ruse, ci la intrarea in Sofia), doar pentru controlul vignietei (era lipita in parbriz).
Referitor la bani, am schimbat euro in leva la o banca. In principiu e mai bine sa ai leva, euro trebuie doar la vignieta si la taxa pod la bulgari. In centrul pietonal exista casa de schimb care schimba lei in leve, nu stiu cursul. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ma gandisem sa o lipesc si cu banda adeziva, dar daca voi ziceti ca se da usor jos si pe urma se curata daca ramane ceva foarte usor, o sa o lipesc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
laurian |
![]()
|
Am fost azi iar la Ruse, am mai luat bilete la mare pentru Paste si pentru niste prieteni, 3 zile All Inclusive , 73 euro.
Apoi la Velico Tarnovo. In Ruse erau destule masini, insa nu ma asteptam sa fie atatea la Velico Tarnovo. In parcarea de la cetate au fost 4 masini romanesti. Masinile romanesti circula pe soselele lor de parca ar fi plin sezon de mers in Grecia. In vama, cand sa trec, mi-au cerut procura de la firma. E prima oara, desi am mai fost anii trecuti in Grecia si Austria (aveam, dar nu mi-au cerut-o). La Kaufland, la casa, nu au acceptat nici un fel de carte de credit, a trebuit sa merg la ATM si sa scot bani. Cei intreresati, poate scoateti banii inainte de a ajunge la casa. In schimb, in centru, la un magazin de pantofi, au acceptat card. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce fel de magazine sunt deschise si duminica?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Metro, Kaufland... Altele numai stiu. Dar nu cred ca sunt deschise si magazinele mici din centru, de imbracaminte, pantofi...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
laurian |
![]()
|
pt. Kaufland:
Понеделник - Събота 07:00 - 22:00 часа Неделя 08:00 - 21:00 часа 7-22, duminica 8-21; |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa va traduc mai exact ce a scris laurian:
Orar de functionare - Kaufland- Luni - Sambata 07:00-22:00 Duminica 08:00 - 21:00 |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vinieta...
vinieta.jpg ( Size: 69.61k ) Number of downloads: 3107 Pacat ca am petrecut prea mult timp in METRO si cand am descoperit 'centrul' magazinele nu mai erau deschise. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
niccos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 May 03 ![]() |
Sunt indicatoare spre centru ? sau o adresa ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Eu l-am descoperit mai greu.
Nu stiu daca este cea mai buna solutie dar poti merge pe drumul pe care ai intrat in bulgaria pana cand iti apare un indicator cu centrum. Cand ai ajuns pe langa cladirea care are o reclama cu GLOBUL l-ai dibuit. SPOR! P.S. Care mai merge sambata viitoare!? Ar fi frumos sa mergem mai multi, mai distractiv. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(mumia2 @ 9 Feb 2007, 13:01) Nu e obligatoriu sa o lipestei. Eu am fost in Bulgaria pe 7 sau 8 ianuarie si le-am spus la vamesi ca ma duc pana la Ruse si am fost pana la Sofia fara sa mai platesc vigneta. E posibil sa zica sa te duci fara vigneta daca vrei sa "ajungi" doar la ruse. Insa ai grija ca sunt foarte multi Politisti cu radare !! De unde esti sigur ca nu e obligatoriu sa lipesti vignieta in parbriz, avand in vedere ca pe spatele ei este data clar poza cu locul unde trebuie sa o lipesti. Tu poti sa te consideri norocos ca te-ai dus pana la Sofia si nu te-au amendat bulgarii ca nu aveai vignieta. Oricum, fara sa te superi pe mine, dar mie mi se pare extrem de necivilizat ceea ce ai facut tu. Nu cred ca cei 5 euro iti faceau gaura in buget. In plus, sigur iti trebuie vignieta si pana la Ruse, ca tot mergi cativa km pe drumul national. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
se poate plati cu card la metro? daca da, de care?
mersi |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
comand3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma duc sambata as dori sa stiu pe unde vine Kauflandu ala ca cica sunt mai ieftine produsele acolo si sa ma plimb apropos o harta pe unde gasim pa net
|
--------------------
Renaul
Symbol
Clio
- B55HGX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
maestro si visa electron stiu ca sunt carduri de debit, care cer introducerea pinului. sunt emise in romania. merg si in bulgaria? cardurile de credit stiu ca sunt valabile si in afara. de asta am intrebat. asa, pe site-ul metro din bulgaria am vazut ca se pot folosi aceste doua tipuri de carduri. nu de alta dar sa nu ma trezesc la casa ca nu pot plati, ca nu merge cu cardul pe care il am. din cei care au fost la metro au fost care au platit cu cardul? si daca da, cu de care. la asta se referea intrebarea mea.
sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta intrebare, nu asta mi-a fost intentia. mersi frumos si un weekend placut va doresc. |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Am fost iar, de data asta la plimbare pe 14 februarie. (au vrut niste prieteni sa ii ducem si pe ei si daca tot aveam vinieta valabiala....).
ATENTIE la radere: L-am luat cum am intrat in BG (nu cred ca am apucat sa fac 1.5km). Viteza? 101KM/h. Indicator de reglementare a vitezei? NU!!! (a recunoscut si idiotul). Amenda? NU! SPAGA? Da ![]() Viteza legala pe sectorul respectiv era 50KM?H @Ducesica- da merg maestro si visa electron in METRO BG. (am folosit si noi) |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
@Ducesica
Ce e atat de greu sa intelegi daca citeai tot topicul, dar vad ca pui intrebari aiurea... Am citat un mesaj al unui user carea fost la Metro si a platiti cu cardul respectiv. Acum intelegi? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
In legatura cu radarele... E voie cu antiradare la ei?
|
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:08 |