Plastice nenorocite
![]() ![]() ![]() |
Plastice nenorocite
Bejenaru Ionut |
![]()
|
||
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|||
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
Cel mai simplu si rapid ar fi.... sa le demontezi
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La ce zgomot te referi, mai exact? Toate fac asa sau doar una? Descrie mai exact sa vedem despre ce e vorba....
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Zgomotul este mai degraba un zdranganit care ma scoat din sarite.Dupa cate am observat eu acel zgomot este din cauza fetei de portiera care este flexibila.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică din cauza șatozei? Aia gris cu mănerul și alte alea pe ea?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Eu zic sa verifici daca nu e ceva cazut prin portiera (surub, boxa instabila, etc.) pentru ca plasticele de care vorbesti, atata vreme cat sunt bine prinse, nu prea fac galagie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
Se pare ca la mine "danseaza".La inceput am crezut ca este geamul slabit de pe macara dar azi am dat fetele de portiera jos si am strans toate suruburile si piulitele care le am gasitdar se pare ca a fost in zadar.Apoi cand am plecat cu masina tot se auzea acelasi zgomot si am impins cu mana in fata portierei si zgomotul a disparut.Deci se pare ca nu sunt prinse chiar asa de bine.Are cineva vreo solutie?
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
|
OVIDIUS |
![]()
|
Daca ai impins si este ok atunci incearca cu o bucata de folie pentru parchet. O decupezi frumos si o pui pe dedesubt. Multi si-au facut asa si le-a iesit binisor. Mi se pare ca e si un topic pe tema asta, la imbunatatiri SN...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
vezi sa nu cumva sa zdrangane 'buzunarele"
! Sint prinse de fata de usa cu niste "nituri" din plastic si la frig apare joc! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La mine zdrangane manivela de la geam...incearca sa-i schimbi pozitia, sa nu mai atinga fata de usa.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Si la mine se intampla tot de la manivela si buzunar, dar numai ca eu am boxe de 17cm in portiere...si e cam greu de remediat...se incearca repozitionarea manivelei de la geam, se baga polistiren expandat in buzunar...doar asta am reusit sa fac...dar tot zdrangane
![]() This post has been edited by CristiRzR: 7 Dec 2006, 18:20 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Liliana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 September 06 ![]() |
Fetele mari de plastic poti sa le izolezi de usa de tabla cu ceva elastic, de exemplu material de ambalat electronicele, de acela cu bule.
Exista o banda izolatoare care nu este de cauciuc, ci de tesatura. Lipesti putin pe usa si astfel nu mai exista contact plastic-tabla. Cablurile trebuie izolate tot in banda. Sunt mai tari si lovesc in tabla. |
--------------------
DACIA
Logan Diesel
2006
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
la mine zornaia tija de actionare a clicketului de deschidere ... am rezolvat-o punand pe ea un tub subtire siliconic .O alta belea am ca atunci cand dau volumul mai tare la boxe pe fata imi zornaie usile ...solutia mea -am dat boxele jos si le-am lasat doar pe spate (am incercat sa amotizez cu de toate si degeaba )
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
pe lg suruburi fata de usa se mai prinde partca si in nise agrafe ... sa nu cumva sa nu tine cele pe care le ai sau "piulitele" alea d eplastic in care se baga suruburile sa nu mai tina asa de bine si astfel surubul s anu mai stranga.
as avea o sugestie pt tine daca tot esti din bacau .. mai am o portie de fonomin pe care ai putea sa o bagi in fata de usa asa cum am bagat si eu .... da-mi un tel daca te intereseaza 0751 148 118 nu iau bani doar sa iti misti tu funduletul si sa nu ma pui pe mine sa ti-o aduc la nas. si daca ai o foarfeca buna te ajut sa o si croiesti. This post has been edited by dadu221: 14 Jan 2007, 15:00 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:43 |