DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> circuitul electric de la pompa de frana

grassone_style
post 20 Jan 2007, 15:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am intrat in posesia unei dacii nova gti din 1999 . comsuma mult si am fost cu ea la tester si mi-a zis ca ar fi sonda lamba. aveti idee cat costa?
dar topicul asta nu l-am deschis pentru asta! vasul in care se completeaza cu lichid are doua cleme in care ar trebui sa intre niste papuci!tot la pompa de frana se afla si o sonda!in momntul in care a umblat cu testerul a uitat sa imi bage firele la loc si au ramas in aer!aveti idee cum se pun?
sunt 3 papuci:
-in primul papuc intra doar un fir
-in cel de al doilea intra doua fire unul din instatlait si unul face o punte care cel de al treilea
-in cel de al treilea intra tot doua fire unul din instalatie si unul care vine din papucul al doilea
va rog ajutati-ma daca puteti!

--------------------
dacia nova 1999 gti - ct-05-mic
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihai0070
post 20 Jan 2007, 18:49
Post #2

NOVA Gt , 1997

From: Bucuresti

Nu stiu cum este la nova din 99 eu am nova din 97 si am 2 papuci care intra in capacul borcanelului de lichid ...care fac contactul si iti indica in bord martorul ca nu mai ai lichid si pe bratul pompei de frana acolo unde ies conductele este senzorul ICP ... care are un monocontact in care intra un papuc cu +...

--------------------
Dacia Nova LPG Benzina 1997 GT Rosu 1600cc - 1-B-5550
+
electric
post 20 Jan 2007, 19:16
Post #3

in cautare de informatii

From: Bucuresti

sonda lamda este in jur de 250 lei . eu o am defecta dar nu am consum mare ,11 % in oras, dar asta si datorita faptului ca merg pe distante scurte si motorul nu are timp sa se incalzeasca . firul care este dublat merge atit la plutitorul vasului de lichi cit si la sonda , celalalt merge la plutitor . nu conteaza cum pui cele 2 fire ce merg la plutitor .

--------------------
dacia Logan 2012
[COLOR=red][SIZE=7][B]
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 19:53
Forum Renault