Un pic de help cu un calculator, a avut niste virusi
![]() ![]() ![]() |
Un pic de help cu un calculator, a avut niste virusi
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite DragosP ce-mi zice...
Not Found The requested URL /download/LinuxDefender_Live!_v1.5.6_CeBIT.iso.torrent was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. EDIT: Am reusit sa intru prin ftp, acum dau jos o imagine .iso. are 700 mb sper sa nu o dau jos degeaba si sa mearga ![]() This post has been edited by Steffyx: 17 Jan 2007, 18:03 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Viruși?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma pinguinule nu te baga degeaba in seama
![]() This post has been edited by Steffyx: 17 Jan 2007, 21:29 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Zicea Petea de virusii de BOOT, pai cand formatezi partitiile si apoi le stergi si creezi altele, nu se sterge si ce este in sectorul de boot?
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu mai prindeam pe cite o discheta cite un virus de boot, Nod32-ul il vedea dar nu reusea sa-l scoata si atunci il scoteam cu f-prot -ul. vezi ca f-prot for dos e free.
|
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu recomand Windows Vista fara antivirus...
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:53 |