Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult de tot , fratele meu pt sfat ! Dar eu abia am obtinut locul asta ( am depus cererea demult )...si crezi ca eu in sectorul 3 voi mai obtine( asta gandind prin absurd ca m-as muta)
Ma gandesc ca daca in sectorul 3 a inceput sa se miste ceva ..poate incepe si la mine in 5 Deja sambata dupa cum ziceam au venit si au ridicat vreo 4 garaje de beton si au daramat unul din chirpici ...sa vedem acum poate mai fac ceva eu am sesizare depusa..dupa cum bine stiti si astept raspus de la ei ...jegosii draq...ca a trecut aproape 1 luna si degeaba ps. am pandit-o intr-o seara ( cam acum 1 saptamana ) cand a plecat un pic si am coborat si am mutat masina repede.Acum..cam de 1 saptamana nu am mai mutat-o nici eu ...( m-am obisnuit cu metroul ) .Ideea e ca am vazut-o ca o parcheaza ba pe borduri pe alte locuri platit de altii... |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am primit si raspuns de la Adp.In urma sesizarii mele , ei au luat toate masurile legale privint legistlatia in vigoare si sesizarea mea ramane in atentia lor.Pm..acum sa vedem ce se va intampla!
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Sudsemnatu |
![]()
|
DEZNODAMANTUL!!!!
Dupa ce saptamana trecuta m-am certat cu ea .."violent" ca i-am ridicat stergatoarele , familia de tigani se pare ca se tine tare. Am luat legatura cu inspectorul de zona de la parcari , care a vorbit cu ea.Raspuns : nu vrea sa isi mute masina nici in ruptul capului ( cu toate ca are alt loc).Nu au ce sa ii faca mare lucru.Trebuie sa ii trimita cateva somatii ( cu confirmare de primire...pe care daca nu vrea sa le ridice , nu le ridica).Si dupa aceste somatii...ii vor da o amenda. Eu sunt stupefiat de ce se poate intampla in Romania ...nu imi vine sa cred.Cu dreptatea in mana...legal...totusi autoritatile statului savarsesc ilegalitati alaturi de nenorociti ca astia. Dati-mi soluti legale va rog...sau "ilegale" pe privat This post has been edited by Sudsemnatu: 27 Mar 2007, 13:09 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sunt convins ca te-ai gandit la cel putin 3 solutii ilegale, asa ca nu stai in sfaturile noastre, despre solutiile legale, mi-e teama ca nu mai e nimic de zis.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Consulta si tu un avocat, nu fii mai prejos... indiferent ca e vb de actiuni contra ei sau a adp-ului...
Eu de ex trebuia sa primesc un raspuns de la OPC si se fac 2 luni, si o amica avocat mi-a zis ca pot sa ma adresez sectiei contencios administrativ sau asa ceva... |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
pai cred ca doar pe ea o pot actiona in judecata.Adp-ul nu prea pot.Ca ei din cate am inteles or sa ia toata masurile legale : somatii, somatii, somatii si eventual in final o amenda.Asta e tot ce ii pot face ei .Si somatii se pisa pe ele ( ca daca vrea nici nu semneaza de primire) si chiar daca ii da amenda...o plateste.
Doar pe ea...dar si asa ..un proces e super lung...trebuie sa strang dovezi si ea stie legea.O sa ma tarangane..prin recursuri..curtea de apel ..bla bla..si chiar nu am chef! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai nicio treaba cu ea, tu ai contract cu ADP, nu cu ea.
Faptul ca ADP e impotent sau nu are instrumentele legale prin care sa isi respecte contractul, nu inseamna ca poti actiona tu asupra cuiva care stationeaza pe domeniul public. This post has been edited by vijelie: 28 Mar 2007, 08:15 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
pai cred ca pot.cel putin mie asa mi-a zis un avocat.ca o pot da pe cale civila.
pai si pe adp ? stiu ca sunt ei de vina , stiu ca sunt nesimtiti ca nu se zbat mai rau...dar daca nu au cadru legal..oricat ar vrea ei , ce poata sa ii faca?! si probabil asta stie si ea, ca nu are ce sa ii faca si de aia nu o muta |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot decat sa remarc bunul simt de care ai tot dat dovada in chestiunea asta. In alte imprejurari dracu' o lua pe acea persoana.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Crede-ma ca deja pe mine chestiunea asta m-a disperat.Dar asa am hotarat eu..sa merg legal..pana nu o sa mai pot face nimic.Dupa aia vad eu! Nu pot sta cu mainile in san si sa ma uit cum cineva isi bate joc de legea asta, mai ales ca sunt banii mei.Adica muncesc pt ea.Nu e vb de o suma mare de bani , dar totusi sunt ai mei...
Am zis ca la un moment dat o sa cumpar lumanari de 80 de lei ( cat a costat locul ) si o sa i le aprind la usa ..sa aiba parte de banii mei cum se cuvine!!! M-ar interesa niste idei "legale" pe care as putea sa i le fac ... Oricum la anul imi cumpar alta masina ( adica asa vreau , sa vad cu taxa asta) si o sa dacia pe loc tot timpul sa vedem daca o mai poate suge cu mine asa cum o face acum! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ Sudsemnatu
1. Da-o in judecata pe cale civila, ca alta solutie nu ai. Nu te speria ca ea e avocata. Cu stansul dovezilor nu te impacienta, ca dovezile tale sunt contractul valabil incheiat cu ADP-ul si chitantele de plata a parcarii. Cu altceva nu cred ca te mai poti apara si oricum sunt suficiente. N-are nici o relevanta ca ea stie legea, ca aici legea e de partea ta (macar teoretic). Intr-adevar, este un proces care se poate lungi, deci gandeste-te daca ai timp de pierdut. 2. Daca tot zici ca e avocata, verifica pe site-ul baroului daca intr-adevar e. Daca este, fa-i si tu mizerii, adica trimite la barou o sesizare in care sa le spui cum se comporta. N-o sa-i faca nimic baroul, dar macar se poate face de caca pe acolo (la fel, teoretic). Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
1.Ai dreptate tu.Dar...trebuie eu sa dovedesc ca parcheaza pe locul meu? Fotografii, martori ,sesizari adp , sesizari politie.Eventual si politistul de proximitate trebuie sa il iau de partea mea etc...tot trebuie un dosarel cu dovezi cum ca nu ma lasa sa parchez acolo.
2.Da, intr-adevar e in barou , am verificat de atunci de cand mi-ai zis tu sa verific .si m-am consultat tot asa cu o amica avocata si mi-a zis ca degeaba trimita sesizare ( care oricum trebuie scris si depusa personal acolo la barou) ca oricum ei sunt mana in mana si se ajuta unii pe altii. E o tiganca incredibila ..niu iti poti imagina ce scorpie e .. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
gibonu |
![]()
|
@ Sudsemnatu
1. Pe langa contractul de la ADP si chitantele de plata, mai depui la dosar sesizarea pe care ai facut-o la ADP, eventual mai depui o plangere la sectia de politie si pui la dosar copia acesteia cu nr. de inregistrare de la sectie. In sprijinul tau poti sa mai depui niste cereri prin care sa soliciti sa-ti fie rezolvata problema la primaria de sector, la ANPC. Cererile astea le poti depune prin posta, recomandat cu confirmare de primire, iar cand le depui la dosar la instanta, faci copii dupa ele si dupa confirmarea de primire. Poti sa faci si niste poze. Baniesc ca locul este marcat, astfel incat sa iasa in poza nr. locului si masina ei (sa se vada numarul de inmatriculare). Tu depui o copie a talonului tau, care coroborat cu contractul de la ADP, rezulta ca locul tau e ocupat abuziv. Martori poti sa chemi un vecin care stie despre ce e vorba. Ai grija sa nu chemi vreo ruda ca nu se accepta. 2. La Barou, faci o hartie, catre decan, in care expui situatia si ceri sprijin. Atat. e clar ca ei nu o sa te rezolve, dar ii mai faci jegosei o mica mizerie. La fel, o trimit cu posta sau pe fax. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Pm..cred ca m-ai cam convins! Adica vreau cu toate ca drumul o sa fie anevoios.
Ce ma gandesc? Avocat nu prea imi trebuie nu? Adica o sa am unul mai mereu in spate dar care nu cred ca o sa poate veni cu mine ( nu are timp si e plecat mereu ). Si daca procesul dureaza de genul 1 an? Mie imi expira contractul cu Adp-ul ...si ea poate sa invoce expirarea contractului...pana fac alt contract ..il depun la dosar..iar se reia dosarul sau cum? Pot sa citez in proces pt inspectorul de zona de la Adp , care cunoaste problema , si mi-a zis ca nu poate sa rezolve decat cu somatii ..etc? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Am si eu o intrebare: unde pot gasi legislatia si normativele care reglementeaza regimul locurilor de parcare inchiriate de la ADP?
Ma intereseaza cazul Sector 2 Bucuresti, in situatia in care reglementarile difera de la o primarie la alta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
gibonu |
![]()
|
Daca zici ca ai un avocat care sa-ti faca cererea de chemare in judecata e foarte bine. O sa vezi ca nu e mare filozofie si o sa poti sa te descurci si fata el in instanta.
Ce scrie in contract cu privire la prelungirea lui? Daca cumva nu scrie nimic, atunci depune o cerere la ADP in care sa-ti exprimi disponibilitatea de a prelungi contractul. Asta ca sa te asiguri ca nu fac aia vreo manarie. Pe inspector nu cred ca are rost sa-l chemi ca martor, deoarece ai rapsunsul scris de la ADP in care povestesc ei de somatii. Gaseste si tu alt martor, un vecin, unul care sa stie despre ce e vorba. Inca odata: gandeste-te daca ai timp de pierdut. Sedinta incepe la ora 08.30 dar nu stii cand iti vine si tie randul, deci ia in calcul ca poti sa pierzi si o juma de zi la judecatorie. In plus, jegoasa poate sa obtina tot felul de amanari ale judecarii cauzei. Vorbeste cu avocatul tau, poate introduceti actiunea pe cale de ordonanta presedentiala. Iti explica el despre ce e vorba. Daca mai ai nelamuriri spui. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Revin cu intrebarea precedenta: care sunt legile si normativele dupa care se inchiriaza si exploateaza aceste locuri de parcare?
Unde sunt scrise? Am cautat pe Internet si nu am gasit mai nimic. Ar fi vorba de HG nr. 955/2004 pe care nu am gasit-o nicaieri. In Bucuresti ar fi vorba despre HCLMB nr.32/1994, amendata prin HOTARIRE 360 din 27/12/2001. Mai sunt si altele? Unde pot fi gasite? Cele doua de mai sus nu prea spun mare lucru. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 10:05 |