DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Locurile de parcare in Bucuresti, ce se intimpla?

vijelie
post 19 Jan 2007, 10:05
Post #61

membru violet

Group: Members
From: Bucuresti

@gibonu: repet, suna la 112 si zi-le ca CINEVA TI-A OCUPAT LOCUL DE PARCARE PLATIT DE TINE, si zi-ne ce iti raspund. Pana atunci, nu mai da exemple off topic smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 19 Jan 2007, 10:23
Post #62

Mesaj semiautomat

QUOTE(vijelie @ 17 Jan 2007, 16:44)
........ le povestesc cum e treaba ca sa obtii un loc de parcare (vezi citatul de mai sus). Chestia are un efect nemaipomenit, oamenii rad ca la o gluma cu Mr. Bean Dar cand observa ca numai ei rad, isi dau seama ca sunt, de fapt, in Romania...
*

Gresesti, nu confunda Romania cu Bucuresti, cum au tendinta miticii, si eu rad la fel cand povestiti procedurile si obtinerea unui loc de parcare in Bucuresti...si sunt roman nu strain...din pacate.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 19 Jan 2007, 10:30
Post #63

membru violet

La dumneata (Deva, if its true) nu e la fel, cu aprobare de la "pensionari" ?

--------------------
+
gibonu
post 19 Jan 2007, 10:41
Post #64

Membru autentic

@Vijelie
Pana acum n-am sunat. Cand mi-a gasit locul ocupat m-am dus si am parcat la 10 min de casa, unde am gasit loc. Cand o sa ma enervez intr-o seara, o sa sun si iti comunic ce mi-au spus.
Exemplul off-topic a fost ca sa-ti demonstrez ca 112 se ocupa si de alte probleme, in afara de urgente majore.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
argon
post 19 Jan 2007, 10:43
Post #65

Mesaj semiautomat

LA noi nu e sistemul cu ADP si cu locurile platite, a fost o tentativa incepand cu anul 2005, la unele parcari de blocuri..nu multe , au si pus placute de alea albastre, cu numarul fiecaruia, care oricum nu prea se respectau, se platea 400 000 anual, dar de cele mai multe ori mai ramaneau locuri goale, de anul asta, am inteles ca primaria a hotarat sa nu se mai se plateasca locurile de parcare.
Eu oriunde m-as duce in oras si la orice ora, nu exista sa nu gasesc loc sa-mi las masina, fie la blocuri, fie in parcarile amenajate de primarie prin oras, astea sunt fie moca, fie cu taxa de 1 ron pe ora(dar poti sta linistit si 5 ore si nu zice nimeni nimic)

--------------------
+
RainHawk
post 19 Jan 2007, 10:43
Post #66

Dus cu pluta.

Taman ce a fost un scandal micut la mine la bloc apropos de locuri de parcare. Cineva "strain" a parcat pe locul unui vecin, loc platit. Vecinul l-a blocat si a plecat in casa. Va las sa ghiciti ce facut politia cand a venit si pe cine a amendat ca nu ii da voie sa iasa din parcare.

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
Sudsemnatu
post 19 Jan 2007, 11:06
Post #67

Membru Huligan

Aseara am ajuns tarziu aCASA ...si normal ca locul meu era ocupat ! Eram un pachet de nervi.M-am dus la ea la usa , normal ca era aCASA , s-a uitat pe vizor si nu a deschis.M-am dus sus, am sunat-o si cand i-am zis cine sunt mi-a inchis telefonul vorbindu-mi si pe un ton ...
M-am enervat si am sunat direct la sectie.Acolo am vorbit cu ofiterul de serviciu care a vorbit super frumos cu mine si mi-a zis ca nu are ce sa ii faca .Ca daca trimite echipaj si nu deschide usa nu are ce sa faca.Doar sa vin la sectie si sa depun o plangere impotriva ei ,dar nu prea as vrea asta ca nu am timp sa ma duc pe la sectii.
mi-a mai zis sa ma duc la adp si sa ia aia masuri, dar deja cu adp-ul am discutat si nu au ce sa faca...mi-au zis sa vORBESC eu si sa ii arat chitanta.
sau sa vb cu politistul de proximitate..care nici el nu stia care e .Si sa vORBESCA el cu ea
deci tot ce pot face e plangere de care s-ar putea sa scape ca e avocata si stie bine legile
------- te rog scrie romaneste, data viitoare sterg postarile fara nici un comentariu. deocamdata ai avertizare. -------

Daca pentru 3 cuvinte tie ti se pare ca nu stiu sa vorbesc romaneste , scuza-ma "moderatorule" care nici nu te semnezi dar asta inseamna ca ori altii care sunt agramati,nu le citesti posturile ori ii consideri pe ei superiori.Precizez ca prima oara cand am luat avert a fost pentru ca am scris prescurtat si era primul meu post..deci prima greseala.Daca te si semnezi sa stiu cine esti ...o sa iti dau prin privat de acum incolo toate posturile agramate de pe acest forum la care tu nu ai luat(iei) nici o masura.
--------- Exista pentru scopul indicat de tine, "userule" butonul report, rog foloseste-l. Daca stii sa vorbesti romaneste sau nu, nu pot aprecia. Ceea ce pot aprecia este ca "aks" NU e un romaneste.

Mai departe: multi utilizatori mai scapa cite o eroare - de tastare, sau de gramatica. Cele brutale sunt corectate- ori atentionate, celelalte sunt lasate in pace. In cazul tau insa nu a fost nici o greseala, ci ai folosit limbajul numit indeobste "IRC" - ori acesta nu-i agreat, vezi si Regulamentul.

Uite, eu nu inteleg de ce lumea foloseste acest limbaj. Daca inteleg utilizarea de cuvibte ca "vb" (economie de degete), nu inteleg de ce "aks", si te-as ruga sa ne ajuti sa intelegem fenomenul.

Sper ca s-au lamurit punctele de vedere.

Si fiindca discutia a devenit oarecum personala:
Salutari, os.

This post has been edited by os: 19 Jan 2007, 12:46

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
vijelie
post 19 Jan 2007, 11:10
Post #68

membru violet

Bai, citesc, citesc si mi se face sila... Noroc ca mai ies la aer curat...

--------------------
+
Cornel001
post 19 Jan 2007, 11:34
Post #69

membru belit

Cheama un amic cu 4x4 sa-i tracteze masina in strada , pe urma se potoleste...

Iar politia dupa parerea mea ARE ce sa-i faca... ii ia nr de inmatriculare, afla proprietarul, ii da amenda si i-o trimite acasa prin posta... asta daca nu raspunde la usa... dar politaiului ala ii era lene sa-si miste fundu... ca poate cand il vedea ii raspundea. Trebuia sa intri ceva mai tare in ei. Cel putin sectorul 3 sunt obligati, nus ce contract cu primaria, sa-si miste fundu.

This post has been edited by Cornel001: 19 Jan 2007, 11:40

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
teodor
post 19 Jan 2007, 12:03
Post #70

.

Pai la TV-eu astia d ela primarie zic ca tu paltesti locul d eparcare de la ora 18/19-6/7 dimineata a doua zi, iar in restul zilei pe locul respectiv poate sa parcheze cine vrea.
Oricum in Bucale locurile de parcare sunt foarte putine, de aceea si nebunia cu vanarea unui loc liber.
Cu distrugea de bunuri / masina nu cred ca este bine, pacat insa ca nu ne putem intelege intre noi....dar cine e mai tare in ,,gura'' se descurca..... in contractul de inchiriere a locului de parcare ar trebuii sa apara si timpul de parcare si multe alte chestiunii de gen juridic etc...

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
gibonu
post 19 Jan 2007, 12:30
Post #71

Membru autentic

@Sudsemnatu
Eu cred ca politia nu avea chef sa se deranjeze, avand in vedere si ora la care i-ai sunat.
Mi se pare cam aberanta explicatia ca nu au ce sa-i faca daca nu vrea sa deschida usa. In cazul asta, inseamana ca atunci cand eu dau un chef si urla muzica la mine acasa la 2 dimineata, vecinii dau degeaba tel la politie, ca politia nu are ce sa faca, ca eu n-am chef sa deschid usa.
Data viitoare incearca sa dai tel la 112 si sa ceri sa vina echipajul la adresa cutare, chiar daca unii nu sunt de acord cu asta si ne zici si noua ce s-a intamplat.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar eu as fi insistat sa ia o masura, sa trimta un echipaj, chair i-as fi spus pe un ton autoritar dar civilizat ca voi face sesizare la Politia Capitalei, ca raspunsul lui nu ma multumeste.
Daca zici ca e avocata, atunci e de doua ori mai nesimtita (nu ma mira). N-are cum sa scape, pentru ca ea este de vina si iti ocupa locul fara drept, iar tu poti sa dovedesti ca esti de buna credinta, ca locul il ai platiti cu acte in regula.
Cu tractarea nu e o solutie, pentru ca te poate acuza de distrugere de bunuri. In plus, daca zici ca e avocata, e mult mai simplu pentru ea sa-ti faca plangere penala pentru distrugere si sa te faca sa pierzi timpul prin tribunal. Deci nici macar sa nu-i atingi masina.Bafta si sa ne mai zici si noua ce ai facut.

@RainHawk
Mi se pare normal, ca nu suntem in jungla sa ne facem dreptate singuri. D-aia eu nu i-am blocat niciodata pe cei care mi-au ocupat locul.

@teodor
Eu zic sa nu mai crezi ce abereaza toti prostii la TV. Vreau sa vad si eu un act normativ sau un contract care sa stipuleze clar chestia asta, cu parcarea intre anumite ore.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
RainHawk
post 19 Jan 2007, 21:11
Post #72

Dus cu pluta.

Mai bine de mine.... eu o parchez la cucuietii din deal, in strada, pe la vreo 200 de metri de bloc. Face bine si la sanatate atata mers pe jos. biggrin.gif Mai rau e cand deszapezesc astia si ma trezesc cu masina sub zapada, dar in rest e bine.

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
Valentine
post 19 Jan 2007, 22:55
Post #73

Old Timer

From: California

Apropos de ceea ce se zicea mai sus, eu tot nu inteleg care este scopul platii unui loc daca nu exista nici o metoda prin care sa iti asiguri locul (politia, t-uri, etc). Lamuriti-ma platitori de locuri ca eu unul nu pricep ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
cosmin19871
post 19 Jan 2007, 23:46
Post #74

Membru incepator

Mda...mi se pare o mare tampenie. Si cea cu T urile, si cea cu plata unui loc de parcare la ADP. Nimeni in zona mea (sect 4, straduta, f circulata) nu are inchiriat loc la ADP. S-a plans cineva? Eu nu am auzit (si am vecini in vana).
Nu inteleg! Ai masina, bun. Asta inseamna ca nu te mai poti deplasa pe proptelele venite din dotare doua sute de metrii?
Am luat amenda acum 1 an de zile pt oprire in loc nepermis (nu devenise stationare oricum tongue.gif ); si de atunci parchez numai unde este permis, evident, unde gasesc un loc mai ferit (am si pretnetii sleep.gif - nu va faceti idei, conduc zilnic). Si, miracol...o duc bine cu sanatatea.
Singurii vinovati sunt cei de la primarii, care sunt prea ocupati oricum...Fisa postului contine multe paragrafe probabil ... REVELIONUL si alte festivale anuale ar fi destul laugh.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI Laureate 2005 - B 57 XXX
+
gibonu
post 20 Jan 2007, 19:39
Post #75

Membru autentic

QUOTE(Valentine @ 20 Jan 2007, 00:55)
Apropos de ceea ce se zicea mai sus, eu tot nu inteleg care este scopul platii unui loc daca nu exista nici o metoda prin care sa iti asiguri locul (politia, t-uri, etc). Lamuriti-ma platitori de locuri ca eu unul nu pricep ...
*

Din ce au scris altii pe aici am vazut ca Politia vine sa rezolve problema aparent banala a ocuparii unui loc de parcare platit. Repet, eu n-am dat niciodata tel la Politie, deci nu vorbesc din experienta proprie.
T-uri nu se pot monta pentru ca cei care iau decizii in cadrul autoritatilor locale sunt niste incuiati, care aplica legea in litera ei, nu in spiritul ei. Dupa cum a mai zis cineva pe aici, banalul T-eu de maxim juma' de metru inaltime se considera o constructie si de aici apar 2 probleme:
1. nu poti construi pe domeniul public sau
2. poti construi, dar iti trebuie autorizatie de constructie.
N-am eu timp de pierdul, ca astfel, fara nici un fel de gluma, as fi solicitat autorizatie de constructie pentru T-eu. As fi fost tare curios sa vad ce mi se raspunde.
Ma repet: de ce nu face ADP-ul ninste T-euri standard si tot ei sa le si monteze. Contra-cost totul.
Asadar, scopul platii unui loc de parcare este acela de a stii ca ai un loc unde sa-ti lasi masina, la orice ora ai veni acasa si ca nu trebuie sa te invarti ca bou prin cartier cautand un loc.
Ca se mai gasesc niste jegosi care sa ti-l ocupe, desi vad clar ca e loc platit, asta e alta problema, ca, pana una alta, tot in RO traim.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
marksman
post 20 Jan 2007, 21:41
Post #76

Post mortem nihil est

From: sat

Se pare ca in toatele orasele mari este problema asta. De exemplu in Timisoara, unde locuiesc eu, cartierul este foarte inghesuit, parcarea se face pe trotuar si la marginea bordurii, si deja nu se mai gasesc locuri. La mine la bloc un tip are 3 masini (si doar el si nevasta-sa are permis). Exista la bloc numai 7 locuri de parcare (dar se ocupa numai 6 pentru ca meseriasii lasa loc sa deschida portierele la maxim). Deci, trei locuri de parcare din start le ocupa un singur proprietar, mai sunt inca 6 oameni cu masina in bloc si niciodata nu pot parca toti. M-am invartit o data o ora printre blocuri si n-am avut unde sa las masina. Am parcat jumate pe trotuar, jumate pe zona verde. A doua zi cineva a batut niste tevi pe locul pe care parcasem. Probabil unul care vrea sa-si rezerve loc, ca mai parcase acolo cineva o data.
Acum, de vreo doua-trei saptamani, unul din blocul de vizavi si-a plantat Lada la noi la bloc si n-a mai miscat-o de acolo. Nu i-a zis nimeni nimic, desi efectiv nu mai avem unde parca. Un loc de parcare pe coltul trotuarului pe care l-am "amenajat" turnand beton intr-un loc unde bordura era sparta si pana atunci nu parca nimeni acolo (pai ce sa-si uzeze articulatiile la Audi si la Peugeot?) l-au "halit" deja, acum parcheaza la greu acolo. Am "amenajat" altul, tot in conditii similare (bordura era sparta, locul ingust si trebuia sa faci 3 minute manevre sa poti parca), am parcat acolo o zi, dupa care au pus altii stapanire pe el. Cand m-am dus sa-i zic la om ca acolo am amenajat eu si sa-si caute alt loc de parcare mi-a zis "baiatu eu stau aici din 1988 si vii tu de la mitici sa-mi zici mie sa-mi caut loc de parcare?! Ce daca ai turnat tu beton? E locu lu tac-tu?" (naiba sa le ia de numere de B!)

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
summa
post 21 Jan 2007, 13:05
Post #77

Membru autentic

Stai asa ca iar incepe discutia cu "e domeniu public,domne',ce daca ai amenajat tu?".Ai rabdare,ca acum se strang...

PS:Si eu mi-am facut rampa cu asfalt ca sa urc masina pe bordura si patesc ca tine...unde nu e rampa nu parcheaza nimeni,vin ca porcii la curatenie...

--------------------
VW Polo 2003
+
ciprian0813
post 21 Jan 2007, 16:42
Post #78

Membru

Ce bine ca aveti locuri de parcare platite,e drept ca nu se respecta,la noi primaria nu vrea sa dea fiecaruia o parcare,ne omorim toti ,vinam parcari,am masina noua si nu circul dupa ore 16 ca nu mai am unde sa o pun ,singura solutie e un garaj,am un teren privat in zona un de poate m-ar lasa propietarii sa ma infing ,totutl e sa nu ma complic prea tare cu garajul nefiind terenul meu.totul e sa fac o cosmelie fara fundatie din teava patrata acoperita cu ondulin din fibra de sticla si sa nu ma intrebe nimeni de proiecte si alte nebunii,va spun e super eficient,am parcat ceva zile era cu policarbonat facut,erau -20 si i-a priiti la masina.

--------------------
VW Golf variant 2010
+
Sony
post 21 Jan 2007, 17:00
Post #79

Membru autentic

From: Ban Land

Amice, mai trage aer in chept!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Cornel001
post 22 Jan 2007, 00:29
Post #80

membru belit

QUOTE(Illusi0n @ 20 Jan 2007, 21:41)
Cand m-am dus sa-i zic la om ca acolo am amenajat eu si sa-si caute alt loc de parcare mi-a zis "baiatu eu stau aici din 1988 si vii tu de la mitici sa-mi zici mie sa-mi caut loc de parcare?! Ce daca ai turnat tu beton? E locu lu tac-tu?" (naiba sa le ia de numere de B!)
*

Sunt contra astfel de metode, dar javra aia merita batuta si cu cauciucurile masinii gaurite.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
gibonu
post 22 Jan 2007, 09:57
Post #81

Membru autentic

QUOTE(Illusi0n @ 20 Jan 2007, 23:41)
Am "amenajat" altul, tot in conditii similare (bordura era sparta, locul ingust si trebuia sa faci 3 minute manevre sa poti parca), am parcat acolo o zi, dupa care au pus altii stapanire pe el. Cand m-am dus sa-i zic la om ca acolo am amenajat eu si sa-si caute alt loc de parcare mi-a zis "baiatu eu stau aici din 1988 si vii tu de la mitici sa-mi zici mie sa-mi caut loc de parcare?! Ce daca ai turnat tu beton? E locu lu tac-tu?" (naiba sa le ia de numere de B!)
*

Asta chiar ca e tare: adica tu amenajezi locul, ii spui politicos sa nu mai parcheze acolo si tot tu esti "mitic"
Mare exemplu de civilizatie, n-am ce zice.

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
argon
post 22 Jan 2007, 10:00
Post #82

Mesaj semiautomat

Sa nu reincepem discutia..totusi, daca doar amenajezi un loc, asta nu-l face al tau, si legal poate parca acolo cine vrea cand vrea...nu stiu de ce va revoltati..

--------------------
+
vijelie
post 22 Jan 2007, 10:07
Post #83

membru violet

Fiindca a venit unul mai tare-n plisc si le-a daramat castelul de nisip... Si revolta va continua, dar numai la tastatura...

--------------------
+
argon
post 22 Jan 2007, 10:09
Post #84

Mesaj semiautomat

Si mie mi-ar sari tandara daca as fi alungat de pe domeniul public, ai loc platit, mut masina, cu scuzele de rigoare, nu ai loc platit, poti sa betonezi, sa pui covor rosu si odorizant acolo, degeaba, oricine poate parca acolo si nu ai absolut nici un drept sa-i ceri sa plece, ca "nu-i locu' lu tactu'" blush.gif .

--------------------
+
gibonu
post 22 Jan 2007, 10:11
Post #85

Membru autentic

QUOTE(argon @ 22 Jan 2007, 12:00)
Sa nu reincepem discutia..totusi, daca doar amenajezi un loc, asta nu-l face al tau, si legal poate parca acolo cine vrea cand vrea...nu stiu de ce  va revoltati..
*

Legal asa este, daca amenajezi ceva pe domeniul public, cu de la tine putere nu poti emite pretentii ca e locul tau, dar normal si civilizat, ca nu traim in jungla ar fi sa respectam ceea ce unul a amenajat.
De ce nu s-a gandit sa amenajeze acel loc cei care parcheaza pe el dupa amenajare?

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
argon
post 22 Jan 2007, 10:15
Post #86

Mesaj semiautomat

In primul si in primul rand e cam aiurea sa amenajezi un loc ce nu-i al tau si sa emiti ulterior pretentii asupra lui, e ilegal. Locul e al primariei, si ea ar trebui sa se ocupe cu amenajatul, ca nu-i civilizat sa parchezi pe un loc amenajat de altul, e alta problema, cand a fost ROmania o tara civilizata?!

--------------------
+
vijelie
post 22 Jan 2007, 10:16
Post #87

membru violet

Da, @argon, dar la inghesuiala care e prin Bucuresti acum, multe lucruri apar stranii in ochii altora... Pe multe strazi prin Bucuresti poti vedea masini (mai ales cu numere de inmatriculare altele decat "B") cu stergatoarele ridicate, chiar indoite si rupte, cu biletele anonime de genul "Nu e locul tau, muta masina sa nu-ti para rau"... Si toate astea sunt stationate pe carosabil sau pe trotuare, nici macar pe celebrele borduri amenajate de unul si altul...

--------------------
+
argon
post 22 Jan 2007, 10:20
Post #88

Mesaj semiautomat

LA inghesuiala de care zici matale, presupun ca se aplica regula primul sosit...punctul meu de vedere a fost strict dpdv legal. Amenajezi locul, iti asumi un risc, si anume ca e posibil sa-l mai gasesti ocupat, si autoritatile nu pot face nimic sa te ajute, si nici nu poti sa te razbuni pe masina aluia, doar inghiti in sec..si te grabesti acasa de la servici poate il mai prinzi liber.

--------------------
+
vijelie
post 22 Jan 2007, 10:30
Post #89

membru violet

Apropo de lege: ieri dimineata, o tovarasa a vrut sa iasa cu masina din parcarea unde avea loc platit & tot tacamul LEGAL. Numai ca un tovaras isi lasase masina pe carosabil, chiar in dreptul ei (si al altora, dar aia dormeau, deci nu se pun). Dupa vreo 20 minute de claxoane inutile, am coborat la ea si am rugat-o frumos sa inceteze ca e enervant ceea ce face si mai bine sa sune la politie. Suna femeia, spune ce of are si aia ii dau cu flit ca nu e treaba lor. Imediat insa apare un echipaj de la sectia 21, femeia le sare in fata, aia opresc si cand aud despre ce e vorba ridica din epoleti, zicand ca nu au ce sa faca daca nu cunosc persoana care a blocat. Ba, mai mult, au incercat sa impinga masina acelui nesimtit care era evident si cu frana de mana trasa si in viteza... N-au reusit si s-au carat...
Femeia ramane cu spumele la gura si cu actele de la ADP in mana...
Scor final: 1-0 pt mitocan.
A, azi dimineata, la ora 05:30, ala tot acolo era...

--------------------
+
gibonu
post 22 Jan 2007, 12:11
Post #90

Membru autentic

QUOTE(vijelie @ 22 Jan 2007, 12:30)
Apropo de lege: ieri dimineata, o tovarasa a vrut sa iasa cu masina din parcarea unde avea loc platit & tot tacamul LEGAL. Numai ca un tovaras isi lasase masina pe carosabil, chiar in dreptul ei (si al altora, dar aia dormeau, deci nu se pun). Dupa vreo 20 minute de claxoane inutile, am coborat la ea si am rugat-o frumos sa inceteze ca e enervant ceea ce face si mai bine sa sune la politie. Suna femeia, spune ce of are si aia ii dau cu flit ca nu e treaba lor. Imediat insa apare un echipaj de la sectia 21, femeia le sare in fata, aia opresc si cand aud despre ce e vorba ridica din epoleti, zicand ca nu au ce sa faca daca nu cunosc persoana care a blocat. Ba, mai mult, au incercat sa impinga masina acelui nesimtit care era evident si cu frana de mana trasa si in viteza... N-au reusit si s-au carat...
Femeia ramane cu spumele la gura si cu actele de la ADP in mana...
Scor final: 1-0 pt mitocan.
A, azi dimineata, la ora 05:30, ala tot acolo era...
*

Era duminica si pentru politie, era frumos afara, probabil ca erau la plimbare cu Logan-ul din dotare, sau cel putin asa credeau ei.
Daca ma duceam eu si parcam masina in usa sectie de politie si apoi fugem de acolo tot asa ziceau, ca nu au ce sa faca pentru ca nu cunosc cine e persoana care a blocat accesul in sectie si sareau peste masina ca sa poate sa intre?

--------------------
BMW F 800 GS
Trek 4300
+
8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 13:01
Forum Renault