[VIDEO] Renault CLIO 1.5dCI 65CP, viteza maxima
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Renault CLIO 1.5dCI 65CP, viteza maxima
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Merge,merge
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
un Clio normal cu viteza lui maxima normala.. ceva special aici?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Melodia...pe care ruleaza masina.
This post has been edited by bobo77: 25 Dec 2006, 23:16 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
am si eu o intrebare cam off topic cat are un clio in bord
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
4500 de turatii e tot ce poate 1.5 dci. mai sus se taie alimentarea.
sa vezi 6500 ture in treapta a 2 a la 100 km/h... oricum, nu prea merita riscurile astea. mergeti oameni in aviatie sau la curse nu riscati viata altora! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
A opus rezistenta acel Opel
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Se duce bine cu 160km/h dar mai mult nu poate.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce melodie se aude pe fundal?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
scooter-fire
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ala ar putea sa puna si el mai multa motorina in rezervor, sa nu mai fie chitra.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa stabilim ceva: daca vrei sa te joci cu viata ta esti liber sa o faci dar din inconstienta,aroganta ,frustrare,teribilism,imbecilitate,acest individ pune in pericol si pe ceilalti.....ca sa demonstreze ,ce???...ca e tare ,cool,interesant,smecher????
Reuseste sa ne arate ca prostia si teribilismul conduc la un singur lucru....Stirile de la ora 5...mai devreme sau mai tirziu. Din pacate ,in urma acestor frustrati ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Haideti mai... a mers si el cu 160 (pe bord) pe autostrada. Mare smecherie... A depasit viteza maxima admisa cu maxim 20 km/h.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate Manuel... daca mergea prin sate mai ziceam.. eu , merg pe autostrazi cam cu 130 din motive de consum si computerul de bord cu limbarita din dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
AVERTISMENT:acest mesaj nu are caracter antisemit
![]() Sa inteleg domnule moderator ca sunteti de acord cu incalcarea legii si ca din cind in cind o incalcati si dvs ...si va laudati cu asta???!!! sustineti acest tip de prezentare triumfalista a masinii unui tip care incalca flagrant legile?!!!! Sau poate pricep eu mai greu..... sau asa trebuie sa facem toti pe autostrada??, sa mergem cu viteza maxima constructiva ...oricare ar fi ea....??? Sau poate asa e ...domnule moderator semit ! E posibil ca eu sa ma insel,e posibil ca niste chestii normale ,mie sa mi se para anormale...sau invers....!!!! multumesc ! This post has been edited by apostol_emil: 27 Dec 2006, 20:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Alo domnu... esti mai catolic decat papa? Tu vrei sa spui ca nu ai depasit absolut niciodata viteza legala? NU ai mers in viata ta in Bucuresti cu 70 km/h, sau in localitati pe dn1 iniante sa mareasca restrictia de viteza?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
semit |
![]()
|
Emile.. daca imi permiti... am mentionat ca merg cu 130.. in mod constant si datorita cruise-control.. si am mai mentionat ca o mai duc in turatii inalte cand vreau sa curat turbina... pe autostrada GOALA... sa zicem ca INCERC sa merg legal... in caz de urgente merg cu cat poate masina.. cu orice risc.. cred ca si ai face la fel nu?
PS: nu incurajez mersul nebunesc si ilegal din care pot suferi si altii.. jaloane si nebunii ... ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
ok prietene...suntem in sfirsit de acord!
asa este! Multumesc pt fair play! SARBATORI FERICITE!!!!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai avea un martor galben sau portocaliu ,in stanga jos pe bord, cumva cel de la OBD?,si mergea cu viteaza aia cu rezervorul cam gol
ps inca o intrebare mie asa mi sa parut ,parca numai cu a 4 mergea sau mi sa parut mie ,ca parca acele alea numai in paralel stateau.oricum merge 1.5 merge |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si nu are decat 18000 pe bord,din cate am vazut eu.Ma intreb cam cat o sa tina in ritmul acesta.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu foarte mult...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
exact cit prinde masina...eu prind viteza asta in tr 3...
intr-adevar,nimic spectaculos...ba chiar periculos. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 27 Dec 2006, 22:43) Si ma rog, care ar fi ritmul asta ? ![]() Acum serios vorbind, s-a filmat si omu odata cand a vrut sa incerce cat poate duce masina lui. Nu e un clip f palpitant, dar e un clip ![]() Si in caz ca nu stiai masinile moderne nu prea au de suferit cand sunt incercate la viteza maxima pe autostrada. De suferit au in cazul in care o exploateaza un "economist" care merge cu a5a la 60 la ora ![]() Dragut videoclip oricum, as fi preferat sa vad un clio mai puternic totusi ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
FireChief |
![]()
|
Avind in vedere experienta "vasta " dobindita pina la 21 de ani ,citi aveti acum ...e de inteles punctul dvs de vedere....Deoarece ati procedat la fel....
Uneori in viata e sufienta o singura greseala ...care sa fie si ultima !!! Apropo ce vechime ca si conducator auto aveati cind ati mers cu 185 pe autostrada.....???? ...Suficient de mare, banuiesc, pentru a evita la viteza asta un obiect neprevazut,sau a controla masina la o frinare de urgenta de la ...185 km/h!!! Asa o fi ?????!!!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Adica daca ai vechime cat mai mare ca si sofer eviti mai bine obstacolele...
![]() ![]() De-aia in WRC si Formula 1 sunt numai baieti la 50-60 de ani cu experienta mare in soferie... Nu ma intelege gresit, nu laud gestul celui din videoclip, dar nu mi se pare asa dramatic ca merge cu 160 km/h pe o autostrada nu prea aglomerata. Mai periculos mi s-ar fi parut sa mearga cu 80 km/h printr-un oras. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
In momentul acela pot spune ca aveam vechime cam 20.000km cel putin. In alta ordine de idei, autostrada nu e parc de distractii sa iti apara copii cu mingea pe sosea. Nu zic ca e imposibil, dar e mica sansa sa iti apara ceva brusc in fata. Parca pe 22 sau 23 decembrie a fost un accident in lant pe autostrada, din cauza poleiului, alteori din cauza oboselii/alcoolului. De cate ori ati auzit la tv de accident pe autostrada din cauza ca a aparut ceva brusc in fata ?
Pe de alta parte, ce conteaza ca am 21 sau 41 ? Unii isi formeaza reflexele in 5000km, altii in 10.000, altii niciodata. Soferi mai nepriceputi am vazut in toata gama de varste. Eu probabil intru la categoria teribilist ![]() Discutia asta nu are nici un final asa ca incerc sa o concluzionez punand urmatoarea intrebare pentru apostol_emil: De cate ori ati fost nevoit sa franati de urgenta la o viteza normala pe autostrada (130 sa zicem) pentru ca v-a aparut ceva neasteptat in fata ? Believe it or not, eu mergand cu 130-140 de fel in mod normal nu mi-a aparut niciodata nimic, si marea parte din experienta mea de condus a fost realizata pe autostrada buc-pitesti. In concluzie conduceti la viteza la care va simtiti in siguranta ![]() This post has been edited by diesel_power: 29 Dec 2006, 20:09 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
mare smecherie... 160... am mers cu 140 pe berlina in 4tr.
![]() acolo sa vezi senzatii tari ![]() This post has been edited by andutzu: 16 Jan 2007, 18:51 |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Si eu i-am dat 140 pe Bucuresti-Pitesti. Nu i-am dat mai mult ca nu aveam voie
![]() Referitor la reflexe, stiu ca un sofer ajunge in cea mai buna forma dupa 6-7 ani de condus. Dar oricum e relativ pt ca tine foarte mult de mentalitate. Personal nu mi se pare un pericol f mare sa gonesti pe autostrada. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
Pentru inceput nu sunt adeptul vitezei..... Depinde de viteza. Vitezele nu sunt nici o data egale. Va dau un exemplu: 120 km/h autostrada nu este la fel cu 120km/h drum european prin sat. Aici ma gandesc la riscuri, sansele sa faci o boacana pe autostrada la aproape orice viteza subsonica sunt mult mai mici cu sansele de a o "comite" pe orice alt drum. Din puctul meu de vedere sa-i dai blana pe autostrada e ok, si eu am facut-o, o voi mai face si atata timp cat nu faci slalom printre alti conducatori auto e ok.
Germania nu are limita de viteza pe autostrada (cele care au limitare sunt portiuni cu probleme) iar statistic au cele mai putine accidente rutiere. Acole se circula cu masinile la "blana" aproape in permanenta, viteze de 140-180 sunt foarte comune, restrictia o face consumul masinilor. De durata de viata a masinilor "forjate" la viteza nu zic nimic dar sa ne gandin ca o masina de 4 ani are aprox 150000 km, majoritatea pe autostrada, fortata la max. Acum acea masina vine la noi si mai circula o perioada destul de indelungata fara probleme... PS: Merge frumos 1,5, pacat ca nu se aude si sunetul motorului..... |
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:39 |