Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ba poti,pune-o
![]() This post has been edited by C@talin: 14 Feb 2007, 18:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-o la mine. Stii tu de ce!
Ce a-ti facut azi? S-a luat? ca niste colegi de ai mei au vrut sa vina, dar au avut FRIA! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
FRIA? Tot secretarul de partid pe AR, Marincas? N-am nimic contra orientarii lui, doar a faptului ca orice membru de partid-student lua la el note mari iar un nemembru oricit ar fi stiut, nu.
In plus - dar asta iar nu e vina lui - doar Oprean a avut probleme din cite-mi amintesc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
Fratii mei, persecutati sau nu, sunt si eu student la AR in anul V, intamplator coleg cu persecutatul sistematic si cu nepersecutatul andrei 1302. Am o dinamica luata, si partialul la Dinamica II, dar l-a examen cand am intrat am mai fost cu inca doi colegi si poate doar unul sa mai fi luat (colegul fiind TD).
Concluzie: NU am luat examenul, subictul nefiind predat la seria la care am fost eu, iar cand l-am anuntat de treaba asta mi-a spus ca el ne-a anuntat si sa mergem la cealalta serie sa ne luam cursul desi am fost la toate si nu imi aduc aminte de treaba asta. Eu nu mai inteleg nimic. Rog solutii de la voi! |
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
diaconuliviu, daca Stoicescu nu a fost membru de partid si nu a turnat in draci, eu ma las de facultate.
Cibo, pai acum prea cate o jumtate de curs la cate o jumatate de serie, ca ii e lene sa-l predea pe tot de 2 ori! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai, de el nu stiu, deci nu afirm. De celalalt da.
Marincas avea el ceva cu prescurtarile stas. Ei bine, in proiectul de diploma am facut referire la un program calculator FRANCEZ, cu notatiile originale. Nu si nu, ca trebuia sa le pun stas. Unde sa pun stas prescurtarile, ca era program executabil si needitabil, nu-l rescriam, doar explicam marimile de intrare si iesire. A ramas ca el ca era secretar de partid. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() P9160047.jpg ( Size: 144.95k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
Va anunt ca mult iubitul nostru profesor Stoicescu Aurica a luat inca o serie de anul 3,,,
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
einstein1984 |
![]()
|
De unde stii?
S-a afisat orrar pentru asemstrul 2? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adicata2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 February 07 ![]() |
Eu am terminat in 2003. Pot sa spun ca Stoicescu este super. Daca inveti poti lua si 10, indiferent de timpul cind il dai. Eu am picat D2 cu 4. Nu am invatat. In restante am luat cu 8. Atita am stiut. Materia lui este drept, nu mai este de actualitate, dar este o baza.
|
--------------------
Dacia
Dacia 1100
1969
- PH 88 REN
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bravo! Si ti-ai facut cont pe daciaclub special ca sa ne spui asta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asta cred ca e andrei1302, cu o clona!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate e stoicescu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
Povesti cu zane si printi si 'Dinamici' luate cu 10... Vreau sa vad si eu pe unu care a luat 10 la Stoicica..
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
10 la aurica?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adicata2003 |
![]()
|
In promotia 2004 a fost o tipa care l-a facut pe Stoicescu. El nu a avut ce face decit sa dea nota 10.
|
--------------------
Dacia
Dacia 1100
1969
- PH 88 REN
|
|
ydaniel |
![]()
|
aia e acu asistenta:((((((
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
adicata2003 |
![]()
|
Asa e. .....Deci se poate. Trebuie sa ai vointa.
|
--------------------
Dacia
Dacia 1100
1969
- PH 88 REN
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 16 Feb 2007, 18:23) ![]() ![]() P9160047.jpg ( Size: 144.95k ) Number of downloads: 348 Ala putea sa trateze placa anticoroziune...sau n-a fost la cursul ala? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca stie ce sa faca el cu o femeie. O pune in avatar.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
si iaca-asa stoicescu nu ne lasa, semestrul asta incep si eu cu prea-stimabilul (ce m-as bucura sa moara) super-materia numita "dinamica"...impropriu numita dinamica, fiindca mai mult e statica....stam pe ea mult si bine
![]() atasez o poza....cu orarul ce-l voi avea.....e super marfa....am curs cu aurica vinerea de la 12-15....perfect cat sa prind jumate de vineri in weekend ![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSC00327.JPG ( Size: 241.69k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu te duce;)) mergi degeaba.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
O veste mai durerosa ca asta nu gaseai !
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
eu am auzit de la amic ca cica
![]() oricum un amic de acolo sa dus sa se angajeze la pejo si avea restante la dinamica ,la care baietii de la pejo la el,stai sa ghicesc stoicescu ? el da ,aia lasa ca-ti facem noi atestatu nu ti face griji si gata,vad ca il cunoste tot bucurestiu pasta ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:50 |