Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
si te-au luat la meridian?
acuma...sfatul vostru care este?....sa ma duc la cursuri/seminarii si sa incerc sa invat/copiez, sau sa stau in "banca mea" si sa astept sa moara aurica? |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, mi-au facut oferta de angajare, dar am refuzat eu.
Sfatul meu e sa te duci la laboratoare si sa inveti (daca te duci la cursuri sau le xeroxezi pe ale colegilor, e alegerea ta, prezenta la curs nu te ajuta sa treci examenul). Poate iei! Dar nu neglija alte materii ca sa inveti la dinamica, ca atunci s-ar putea sa regreti. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
imi bat degeaba nervii cu fac asta.sper stoicica sa mearga mai repede acolo unde e locu adica la cimintir;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Vorbiti cu Duncan McCloud sa-i taie capu daca e nemuritor
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mai bine cu sile camataru:)))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Ala o sa-l
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
aurel daca e nemuritor am pus-o:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa ma ca o sa-l aduca baietii pe traga cu perfuziile numai sa va pice
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
Om mai fericit ca Stoicica cand ma pica pe mine nu am vazut! As vrea sa-l vad si amarat, atunci cand trebuie sa scrie 6 in carnet si sa se semneze....................
Daniele, mai dureros e ca se bucura unii de nenorocul nostru! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Dar Ionescu "Vaporu' " mai preda fizica? La el nici sa tusesti nu era permis pe vremuri, cica tusea e un reflex controlabil.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La fizica e unul Ralea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ei, erau [macar] doi pe vremea '84-'98: Vaporu' caruia i sa zis asa din motivele (sint doua versiuni, n-o stiu pe cea exacta):
1. dadea exemple multe cu vapoare, batiscafuri, etc. 2. Suparati de citi pica, o gasca de studenti l-au aruncat in Dimbovita (pe atunci nu era canalizata-inainte de '84) si au afirmat :pluteste ca vaporu'. Posibil ca motivul sa fie primul, 2 fiind doar o consecinta. Al doilea era Fara, un tip putin iradiat (lucrase pe platforma Magurele), dar de treaba. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Fara mi se pare ca mai este si acum.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
daca era vaporu eram tovarasi.
@andrei: nu cred ca-ti va da aurel 6:) daca iti da 6 eu sunt campion olimpic(Doamne ajuta;)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vick20 |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 1 Mar 2007, 09:42) pe Ralea l-am avut si eu 2 semestre.....am luat din prima la ambele....l-am copiat de l-am rupt.....statea langa mine si-l copiam cu telefonul mobil.... in toamna... fff multi studenti au dat bani.....statea Ralea cu portbagajul de la Clio deschis si se arunca cu bani in el ca la manelisti....pe bune!!! daca o sa am chef o sa fac o lista cu toate bilele albe si negre (mai ales) ale tuturor profesorilor pe care i-am avut in 3 ani jumate.... deja am o lehamite de aceasta facultate incat doar anii pierduti pana acum ma mai tin sa o termin...daca stiam ca nici in anul 3 jumate nu incep sa fac ceva "pe meserie" renuntam dupa primul an....ce bou am fost... |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
vick20 |
![]()
|
astazi am avut "placerea" de a-l cunoaste pe tiganul de Aurica (e tigan frate cu Jan de economie).....
dupa o "panarama" bine intretinuta timp de o ora de mine si inca cativa colegi (viitori restantieri garantat ![]() am retinut doua paragrafe din ce a zis cand l-am scos din sarite cu galagia/panarama pe care o faceam ![]() citez: "...aici e sectia de Autovehicule Rutiere, nu de Soferi..." "...duceti-va pe stadioane si bateti-va ca derbedeii..." iar mai tarziu daca sunteti cuminti ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Vreau pozeeeee! Una buna din fata daca ai!
De predat ai idee ce a predat? Tot principiul autopropulsarii vehiculelor cu roti /senile? Sau numai clasificarile autovehiculelor si componenteleor lor? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
si eu care vroiam sa vin azi la curs la aurel sa vad ce mai zice
![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
vick20 |
![]()
|
inca nu am facut rost de poze...
![]() edit: nu stiu ce a predat azi ca am plecat dupa prima ora.....dar o sa aflu daca nu uit ![]() This post has been edited by vick20: 2 Mar 2007, 22:10 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
vick20 |
![]()
|
colorata de-abia azi a fost gata....am primit cam tarziu pozele....aurica intra in scena...p.s. ii lipsea vata din nas
![]() Attached thumbnail(s) DSC00349.JPG ( Size: 171.43k ) Number of downloads: 350 DSC00350.JPG ( Size: 290.39k ) Number of downloads: 445 DSC00352.JPG ( Size: 162.13k ) Number of downloads: 407 DSC00353.JPG ( Size: 253.63k ) Number of downloads: 360 DSC00354.JPG ( Size: 196.37k ) Number of downloads: 387 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Ce aveti ma cu batranelu' asta simpatic?
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
batranel ,ala e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
Ce facea Sisif pe mosia lui Hades e relaxare curata pe langa a incerca sa treci la Stoicica !
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vick20 |
![]()
|
ce calm era...pana a tipat la noi in spate, cei cu asigurarea fondului sonor de panarama
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa discuti atata despre scoala in timpul liber inseamna ca iti place cu adevarat scoala.
Atentie la tocilari! ![]() This post has been edited by amc: 4 Mar 2007, 21:30 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mosul asta e clar o fosila din aia care preda la metru patrat de tabla. Din fericire n-am avut parte de prea multi dintr-astia. Mai mult decat atat am terminat si facultatea...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci:iar a inceput sa faca tabelu cand a intrat in sala?
si eu am zis cand l-am vazut prima oara ca e tigan. ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:00 |