Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Cum se trece de Stoicescu?, sfaturi
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
a pus si initiala lu' taSu'...
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aurica are 110% 1,4 MPI:) punem pariu pe 1 leu?
cine e andrei1302? o poza cu el ceva? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sau sa faca ceva cu adevarat interesant:) a se vedea avatarul meu;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Miercuri 17 ianuarie- inceput cu 3 colegi sa invatam la o materie, 6 ore pe zi. Luni, 22ianuarie, dupa cele 6 ore pe zi, portia standard, uneori terminand la ora 9 seara, inca nu suntem siguri ca trecem examenul, si asta datorita faptului ca profesorul nostru, e un tovarashel uitat de baetii cu secera si ciocanul, uscat si ca o mumie. Materia lui este intr-adevar baza electronicii, insa cat de eficient poate preda un mosulica la 70-80 de ani? Ca sa nu mai vorbim ca de obicei trec 9-10 din 60, si nu din cauza ca nu se invata.
Ce mai e de zis? Sunt fan Poli, locul unde inveti ce era la moda in anii '70, nu esti lasat sa inveti practic(sa vedeti laboratoarele daca nu ma credeti), seminariile sunt la misto, laburile multe, dar cantitativ nu calitativ, si evident, ceea ce iubesc eu cel mai mult, ai noroc daca vreo firma considera ca esti apt sa intri la un "entry-level". No offence pentru cei ce au terminat inainte de '90, sunteti old-school, deci ingineri super priceputi, dar parerea mea e ca Poli e cea mai mare teapa din invatamantul romanesc. Iarasi no offence, dar mai lasa-ti-ma cu "Invat-o ca trebuie", "Invata si vei trece", "Intri la Poli si ai usi deschise"... Nu stiti situatia din invatamantul romanesc. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact ce se zice si pe www.nudalaupb.3x.ro ! Si in afara de andrei1302, nimeni nu are alta parere.
Daniele, pariu pe un leu! Miercuri am treaba la facultate, daca e masina acolo pun o poza, desi cred ca in sesiune vine doar la examene. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
No offence, dar andrei1302 probabil ca nu are mai mult de 2 ani de poli...Lasa ca vede el.
![]() ![]() Sa imi tineti pumnii miercuri ca am meci greu... ![]() This post has been edited by mircea-daniel: 22 Jan 2007, 18:10 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1:2 pt. cine?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
1:2 ptr mine...adica 2:1 pentru ei...Si scorul e asa ca am 2 restante din anul II, iar daca trec materia asta egalez, ca e cui si o pica toata lumea.
![]() This post has been edited by mircea-daniel: 22 Jan 2007, 18:48 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
ydaniel |
![]()
|
punem nene einstein:) sau pe o tura cu master craft-u si aurica la remorca?poli e mare panarama.coruptia e 99.995:)
This post has been edited by ydaniel: 22 Jan 2007, 19:51 Attached thumbnail(s) MasterCraft.gif ( Size: 65.52k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
ba da' ce topic tare am facut
![]() maine ma duc la faculta si va zic eu daca e 14, sau 1,6 pt einstein: Si acu astia de anu V care nu au DA-ul ce fac? Mai intra la proiect de diploma? .... e aiurea sa stai un an degeaba... ![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
ydaniel |
![]()
|
mai bine iei: MC la o tura;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
borkanel, am voie sa iau proiectul de diploma, dar nu am voie sa sutin pana nu iau toate restantele. Mai e si sesiunea din mai, dar nu stiu daca mai invat dinamica pentru stoicica. Sper sa termin in vara facultatea asta de %$&$&$ dar pur si simplu nu stiu daca mai am energia sa fac asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
mie-mi zici>da ce motor are auras la cazan?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Cos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 January 05 ![]() |
Daca-mi iau categoria C s-ar putea sa aiba... nevoie de motor.
|
--------------------
Dacia
Li
2002
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am inteles ce numar are la cazan: SPA de la Suge Pixul Auras. Dar ce motor are inca nu ati cazut de acord.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() motorul clar de 1,4.poa are tuning la set ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
Sony, are PSA la cazan, cu motor de 1.6 .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inseamna ca are cazan Citroen.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
ai facut o poza nene andrei?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu, ca n-am avut timp sa trec si prin spatele facultatii!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu cred.daca are 1,6 o tura cu " vehiculul" din poza de mai sus:) pt tine;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma ati aflat numarul exact de restantieri la dinamica?
Ce va faceti daca vine unul la fel ca Stoicescu? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu...ma duc il iau la o tura pe mare si hop:man overboard:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
QUOTE Pana la urma ati aflat numarul exact de restantieri la dinamica? Ce va faceti daca vine unul la fel ca Stoicescu? Nu se poate mai rau ca Stoicescu ![]() |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Sony |
![]()
|
Bre, Loganul in cauza e un Ambiance alb cu o racleta infipta in bord. Nu stiu daca e de 1.4 sau de 1.6.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai uita-te la motor:D
mai rau ca stoicescu?nu se stie niciodata |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(borkanel @ 17 Jan 2007, 12:33) As vrea sa stiu si eu cum se trece de stoicescu asta de la AR. Trebuie sa fie vreo tactica. Nu e mai simplu sa-l copii ? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:48 |